14 enero 2024 3:29
Benvolgut;
Els aparells el compro en botigues serioses (no en botigues qualsevols), he comprat la ÚNICA placa que s’adaptava a la nostre cuina (no existeix cap més model amb aquest perfil en el catàleg) i per tant no es elegant que vostè menyspreï la compra. Per descomptat, si una placa te una averia cal que s’arregli, una de les avaries la vàreu localitzar després de la meva insistència i després de diverses visites i finalment vàreu canviar una peça defectuosa (van fer falta varies visites per “pillar” l’averia in situ doncs fallava un 10% de les vegades i quan veníeu funcionava). Penso que està explicat el motiu de les diverses visites. Aquesta (primera) averia està resolta. Uns mesos després a aparegut una nova averia (diferent a l’anterior) i resulta que no heu vingut, hi ha foto de l’averia (es produeix un 10% de vegades i això pot provocar varies visites), vaig donar avís i no heu vingut. Lamento que poseu en dubte els meus aspectes cognitius, després de 30 anys d’impartir classes de doctorat i de màsters a la universitat, amb 200 estudiants cada any, vostè a tingut la gosadia de qüestionar la meva capacitat d’aprenentatge. No em queixo per vici, ni per molestar, em queixo perquè la placa no funciona sempre i per això i per evitar més visites demano un canvi de placa. Li agraeixo que adreci la resposta amb la nostre estimada llengua. Moltes gràcies
06 enero 2024 11:36
Dos fogons que tindrien que estar encesos, només funciona un amb les dues aixetes obertes. He demanat que vinguin (en data juliol 2023) i quan van venir funcionava, no crido el servei tècnic per gust. Elproblema succeeix puntualment. Van dir que canviarien la placa i no ho han fet. El darrer avís és del 18 de desembre del 2023, en aquests moments estem a 18 de gener dle 2024: no han contestat. IMPRESENTABLES.
04 septiembre 2023 18:33
Un servicio deplorable, no entiendo cómo las compañías le dan servicio, llevo más de dos meses y medio esperando que me solucionen un siniestro que está aprobado por la compañía, no cogen el teléfono ni contestan para dar soluciones no lo recomiendo en absoluto, es un desastre
20 enero 2023 4:46
Servicio técnico de pena. Piezas carísimas. Y además, te envían por whatsapp el manual del electrodoméstico para que selecciones las piezas que necesitas cambiar. Y luego te envían otras piezas que encarecen el producto. Y solo te dicen que tiene que venderse todo el conjunto. Cuando en el manual claramente se ve que pueden seleccionarse por separado. No te informan y te atienden con una desgana extrema.
No repetiré ni con teka no con este servicio.
08 diciembre 2022 9:17
Fantàstics professionals, reparació perfecte. En Joan va fer una reparació complicada, amb va explicar en tot moment els passos que anava fent, a més de bons professionals bones persones.
20 mayo 2022 12:07
Vaig comprar un recanvi i em van assesorar/ confirmar que era el correcte. El horari per l atencio al client es podria allargar per a la tarda, nomes obren fins les 14h.
07 agosto 2021 2:15
Atención muy rápida. El técnico llamó a las 2 horas de contactar con la empresa. Muy buen trato e información en todo momento.
17 julio 2020 16:50
El tècnic, en Joan, professional i sincer com pocs. Ens ha reparat el cable cremat de la nostra campana extractora Mepamsa i ens ha donat consells de manteniment. Per qualsevol reparació repetirem.
31 enero 2019 9:56
La compra ha sido correcta, pero es una pasada que no tenga TEKA nada aquí en Vilanova i la Geltrú y el horario la verdad no es bueno, porque es de lunes a viernes de 8.00 a 14.00 por lo que para los que trabajamos es imposible.
30 enero 2019 20:02
Em van instal·lar uns aparells d'aire condicionat i ara ni ha un que no funciona correctament i no volen saber res de la reparació, em donem un tlf.dient que ells m'ho arreglarant, truco al telèfon que m'han dit i la lògicament ells arreglant les seves marques.
Torno a trucar a SATE i al final em diuent que truqui al sevei oficial de la marca.
Crec que com empresa que ho va instal·la, la resposta no ha estat la mes adequada.
19 octubre 2018 4:34
Tardaron 24 horas en venir y me cubrió la garantía la avería, modificaron una pieza para mejorar el problema del frigorífico y ahora funciona bien, buen servicio técnico.
01 junio 2017 16:03
Servicio técnico de pena, no son capaces de arreglar una nevera en 1 mes.llame al servicio técnico de otra empresa.el mismo día quedo reparada y sólo me cobraron 90 euros, son unos incompetentes

Escribe una reseña



Calificación general: