31 diciembre 2021 9:28
Servei molt deficitari del noi que està a l'atenció al públic.
Molt poc resolutiu i t'agafen ganes de marxar amb les poques ganes que mostra per vendre els productes que demanes.
20 agosto 2020 9:25
Llevo tres semanas esperando que llegue el pedido que les hice, una falta de atención al cliente.
14 febrero 2020 19:31
Lo veo limitado porque para los que no somos grandes empresarios no tienen género y lo que venden tiene precios muy elevados.
22 marzo 2019 9:03
Serveis d’impressió, SAP, desenvolupadors d’aplicacions per administració publica i més. Solucions informàtiques per tant en l’àmbit personal com empresarial
12 marzo 2019 17:22
Vaig haver de dur el laptop a canviar bateria. Ordinador de menys de 2 anys, entra en garantia excepte la bateria que és considerada consumible i només té fins a 6 mesos. Fins aquí cap problema, de l'única despesa que m'he de fer càrrec és del cost unitari de la bateria. Enviem el laptop a ASUS Portugal i, des de SEMIC Lleida m'ho gestionen al llarg dels 2 mesos que va durar el procés per canviar una bateria. NINGÚ del seu personal va ser capaç d'avisar al client (en aquest cas jo), que els laptops són formatejats per tema de protecció de dades una vegada comença qualsevol procés de reparació en centres oficials i autoritzats. Malaurdament no tenia cap còpia de seguretat de tots els arxius que tenia al portàtil, errada meva per una banda. Però qualsevol empresa d'informàtica està OBLIGADA a avisar al client, o almenys preguntar, en cas que s'hagi de formatejar un ordinador. Al final, vaig perdre totes les dades i vaig anar a ells a reclamar i, tal i com anuncien a la seva lletra petita: "no es fan càrrec del contingut o arxius que hi pugui haver en un ordinador", em van oferir i varem procedir a intentar recuperar les dades amb unes màquines que treballen 24 o 48 hores, el resultat va ser 0% d'arxius recuperats. Bé. El que penso que és més greu és que el pas de COMUNICACIÓ de la pèrdua de dades entre centre-client va ser INEXISTENT, i això que abans de decidir d'enviar el portàil a garantia oficial Asus vaig trucar i passar personalment per Semic varies vegades a controlar l'estat de la reparació.

Per tot això i la pèssima gestió d'un procediment de canvi de bateria, aparentment senzill, va convertir-se en un calvari de dos mesos sense laptop i com a regal totes les dades esborrades. Personalment, no tornaré a entrar-hi i buscaré altres alternatives més eficients, que inverteixin més en la formació real dels seus empleats i no en tenir una web d'ultra disseny i on pengen totes les bondats i qualificacions d'un centre que no passa d'una botiga d'informàtica més a uns preus tirant a alts-elevats. Buscarem altres opcions més professionals i rigoroses.

Escribe una reseña



Calificación general: