13 febrero 2024 9:10
Una gestión pésima en cuanto la atención solo una persona atendiendo y las otras ni idea. No es la primera vez que vengo y siempre sucede lo mismo creo que aquí falta más atención de parte de superiores. Solo para entregar un papel llevo esperando casi dos horas… y lo peor es que te obligan a venir antes de las 14:00 horas porque sino no te atienden
04 enero 2024 16:55
Son unos impresentables, sin más
Mal educados
Prepotentes
Arrogantes
Y encima cobran de nuestros impuestos
Desde la secretaría asta el inspector de zona
Unos impresentables
07 diciembre 2023 13:15
El personal és super amable i molt atent. Vaig anar per la resolucio d'una beca. M'han ajudat i pot no agradar la resolució però t'ho expliquen amb carinyo i empatia. Gràcies!
22 junio 2023 21:14
Antencio al cliente nefasta, 25 minuts de espera pásame a diferents llocs per acabar a una persona dienme que la persona que o porte no está y hem donen un correu que ja hem durante algo. VERGONYOS
09 junio 2023 5:44
Me atendieron maravillosamente, muy cordiales y amables Montse y la otra señorita también! Un 10 total
03 junio 2023 15:52
Lamentable el servicio.se piensan que somos unas marionetas, que no se olviden que están viviendo de nuestros impuestos.
25 marzo 2023 12:26
Siento decir que no responden a correos y q sin conocedores de centros privados como ilerna q actúa fuera de la ley atentando contra el derecho fundamental de los alumnos pero no hacen nada pq será? Es curioso un problema que se vienen prolongando en el tiempo habrabq acudir al defensor del pueblo p la mala función de la administración
24 marzo 2023 11:04
Doy las 5 estrellas por que me han atendido muy bien por teléfono y me han resuelto las dudas.
Pero si hubiese tenido que ir físicamente muy mal la página no funciona bien para coger la cita previa.
12 marzo 2023 10:37
Em van nomenar per primer cop. Jo era a València un dimecres. Em truquen a les 16h i em diuen que demà he de ser entre les 8 i les 9 del matí al nord del pirineu (però encara em diuen que m'esperi, que el que va més amunt de la llista encara no ha contestat). Quan finalment m'assignen sabia que ho havia d'acceptar, ja que si no estava disposat a fer un viatge de sis hores aquell mateix dia passava al final de la llista d'interins.

Tenia una oposició aquell dissabte a valència, però no van comprendre la petició que els vaig fer de començar la setmana vinent (total, si no accedia jo accediria algú altre). La situació tenia trampa: va venir un temporal per primer cop en tot l'hivern i vaig acabar rallant el cotxe en una barrera de la carretera que duu a al lloc on em varen assignar per les seves demandes, ja que aquesta era gelada i no vaig poder-lo controlar tot i anant a 30 km/h. Va ser una ralladeta, però l'ensurt no me'l treu ningú. A més a més, en ser temporada alta d'esquí no hi ha allotjaments i em gasto 50 euros la nit en hotels.

Quan vaig exposar la situació em van dir que si renunciava jo quedava fora de la borsa. I que era jo qui havia acceptat el nomenament!

Els interins som baldufes que anem donant voltes sense quedar clar a on anem, no tenim drets. Al centre on treballo ara són tots magnífics, però l'organització del sistema de substitucions en termes de qualitat de vida es deficient. És per això que la unió europea multarà les administracions espanyoles si no baixen la temporalitat del 20-30 per cent actual a un 8% abans de fi de 2024. Per això ara fan macrooposicions, no perquè els sàpigui greu fer-nos anar amunt i avall.

Poso una estrella perquè no hi ha la opció de posar-ne zero. Penso que ha de millorar molt la gestió de la borsa de professors de secunària i, també, penso que ha de millrorar molt el servei: quan truco no em solen solucionar res i la majoria de vegades he d'esperar molt perquè m'atenguin.
23 febrero 2023 16:18
Lamentable, les llamo para que me ayuden a solucionar un problema con la beca, y me cuelga. Vergonzoso
08 febrero 2023 10:33
Demasiado corporativismo para que el servicio de inspección educativa sean eficientes. Un desastre, trabajan con niños y son capaces de echar sus vidas a perder por no quedar mal entre ellos.
26 enero 2023 4:51
Como si pusieses monos trabajando, habría que cambiar toda la plantilla ahi dentro.

No hace falta decir que las reseñas positivas son de dudosa procedencia.
24 enero 2023 11:35
Creo que todas las reseñas malas que hay son porque estamos acostumbrados a que nos resuelvan las cosas rápidas y sin mover nosotros un dedo. Yo hice la cita por internet a las 9 de la mañana y al momento me atendieron. Muy bien atendido
17 diciembre 2022 7:07
No contesten als correus, em pejen, em fiquen música, porto 10 dies esperant una resolució importantíssima. Però passen de tot.
08 noviembre 2022 5:15
10 minutos en espera para que te cuelguen.
Llamar en horario laboral, siempre están ocupados. Imposible contactar con ellos.
Lamentable
22 octubre 2022 21:15
Llevo una semana intentando que alguien me atienda por teléfono. Cuando por fin me lo han cogido, explico mi caso y me dicen que me van a derivar a otra persona y acto seguido me cuelgan.
Solo hace falta ver la de reseñas que hay como esta para darse cuenta la efectividad y productividad de esta institución.
05 julio 2022 8:31
La que heu liat, heu canviat els criteris d'assignació de les places NEE, després de tancar les preinscripcions deixant moltes famílies que tenien institut pre-assignat havent de buscar-se la vida, no es fan així les coses, vergonya, les coses no quedaran així, proposo fer una sentada davant del departament el dia 1 a les 13.00, em de defensar els nostres drets!
15 enero 2022 12:34
Tot i veure les resenyes negatives he trucat per telèfon i enviat un correu electronic i l'atenció per telèfon com la constestació del correu ha estat excel-lent. Molt agraït per la solució del problema que tenia.
25 diciembre 2021 19:55
Les noies que m'han atès telefònicament per a questions de borsa de treball són una maravella. M'han atés estupendament, com si es tractés del seu cas. Són unes cracks. En especial la Cristina ha tingut molta paciència. Moltes gràcies noies!
28 abril 2021 4:25
Llamas te dejan en espera más de 15 minutos y cuando es la hora de cerrar no te notifican que ya han cerrado y te dejan en espera, y cuando llamas en hora de trabajo te dicen que las líneas están ocupadas y te cuelgan.viva los funcionarios
26 febrero 2021 0:14
He anat amb cita prèvia per poder fer unes preguntes i la dona que atenia ha estat molt desagradable i amb desgana. Et tracta malament des del primer moment.
La veritat que en un lloc com és l'Atenció Ciutadana t'esperes que et tractin amb amabilitat i educació.
No hi havia anat mai i espero haver d'anar-hi el mínim de vegades possible.
24 diciembre 2020 3:37
25 minuts esperant que els de personal docent agafessin el telèfon. Al final he hagut de pemjar per tornar a classe.
01 noviembre 2020 21:33
He anat a presentar un document que em demanen. Hi havia 4 persones darrera el taulell i ningú a dins atenent.
M'han dit que només amb cita prèvia.
He aprofitat un forat a l'horari per escapar-me del institut. Doncs res, me'n torno a l'institut a fer classes amb 30 alumnes i un pam de separació entre taules. En fi aquest és el tractament que ens devem merèixer per part del departament
26 marzo 2019 22:06
Maleducados, si apuntas a tu hij@ a un colegio de lleida reza para que por lo menos salga sabiendo leer y escribir, porque con tan mala gestion no se puede pedir mas
18 septiembre 2018 21:08
Vaig haver d'anar-hi presencialment dos cops per portar-los la documentació relativa a la inscripció a la borsa de personal docent. El segon cop vam comprovar que, efectivament, els hi estava entregant tota la documentació necessària per a la inscripció.

Ara, al consultar la llista d'admesos, m'apareix que estic exclòs de la llista d'admesos perquè, aparentment, no consta que entregués el document acreditatiu del nivell C de català (Títol de batxillerat). És un dels documents que vaig entregar. La persona que em va atendre, em va confirmar que ho havia entregat tot.

Segurament si aquesta gent sabés el temps que fan perdre i el temps que esperen els candidats per poder entrar a les llistes no es permetrien el luxe de cometre errors amb unes conseqüències tan dramàtiques pel candidat.

Deixo al marge el fet de que en ple any 2018, l'entrega de la documentació s'hagi de fer presencialment, a pesar de que alguns vivim a més de 50 km de Lleida. Això simplement seria una cosa a millorar, el tema greu és que, a pesar de fer-ho així, cometen errors que impliquen que persones que hem entregat tota la documentació quedem exclosos de la llista, i ara ens toqui esperar indefinidament a l'atur per un greu error administratiu.

Escribe una reseña



Calificación general: