20 junio 2023 17:08
Conec Servicom Girona de fa molts anys. La gent que hi treballa, fan tot el que està a les seves mans per donar un servei de qualitat, amb molta professionalitat i cortesia. En consta que, cuiden als seus clients que són de tota mena, multinacionals, hospitals, empreses càrniques, tallers i fàbriques de diferents sectors, ajuntaments i entitats comarcals, etc. Són especialistes en sistemes i projectes de compressió d'aire, així com del subministrament sigui en venda o lloguer de grups electrògens. Constantment, l'equip d'assessors i tècnics incorporen les noves tecnologies que apareixen en l'àmbit dels compressors, grups electrògens, refredadores d'aigua, tractament de l'aire comprimit, diagnosis i detecció de fugues a les instal·lacions d'aire comprimit, per tal de millorar l'estàndard de qualitat en el servei cap als seus clients.

En definitiva, el personal de Servicom Girona, fa una gestió impecable del seu servei al client final, sigui una venda de compressors d'aire, un lloguer de grups electrògens, una instal·lació de grua o polipast, el disseny de les instal·lacions amb tubs d'alumini Aignep, o el manteniment habitual de compressors i grups electrògens.

Els recomano 100%.
02 febrero 2023 23:33
Gent molt seriosa amb molt bon tarannà treballant desde la petita empresa a les grans multinacionals un plaer poder difrutar de la seva professionalitat i el seu servei.
16 enero 2023 20:20
Servicom m'ha prestat un servei excel·lent. Ràpids, atents, flexibles i màxima predisposició en una situació d'intervenció ràpida davant la necessitat d'uns grups electrògens. No dubtaré a repetir la propera vegada perquè m'han salvat d'un imprevist i un entrebanc que em tenia aturada l'activitat.

Escribe una reseña



Calificación general: