09 enero 2024 15:59
Espera superior a 1 hora tot i tenir cita prèvia, tracte no adequat per part del propietari.
18 septiembre 2023 10:21
M'encanta tant per les propostes que hem presenta el Toni, sempre respectant el que t'agrada, com pel tracte amb tots, sempre atents per a que et sentis còmode, que t'agradi el que et fan i tenint cura del teu cabell. Ho recomano.
24 agosto 2023 19:38
Es un lugar fantástico, muy bonito, son muy amables y profesionales, vale la pena intentarlo.
07 julio 2023 23:37
Consiguieron milagrosamente recuperar mi pelo que estaba quemadísimo.
El trato es espectacular y los precios asequibles.
Muy contenta, no volveré a ir a otra peluquería.
22 junio 2023 16:41
Fui a canviar de imagen y muy bien.super contenta me aconsejaron y el resultado fantástico. Buena atención.volvere
19 junio 2023 18:42
Moltbé, el meu lloc de confiança 100%. Em vaig fer la keratina i m'ha salvat tot l'estiu i tota la vida. Val molt la pena
16 junio 2023 8:38
Genial! Han aconseguit el que feia anys que buscava. I afagir, que el tracte excepcional! Gràcies!
12 abril 2023 5:28
Cogí cita para taparme las canas. Tenía el pelo color cobrizo con mechas q hice 2 meses antes. Me dijeron q me taparían un poco algunos reflejos.salí con todo el pelo oscuro, un color ceniza q no me gusta y no favorece NADA, todas la mechas tapadas, y sin ningun reflejo ni color en mi pelo. 53 euros para tapar unas canas y salir súper triste y más vieja. No lo recomiendo, lo siento mucho porque me caen bien pero me dejaron mal y si yo hubiera sabido que me hacían esto y me hubiera mostrado el cambio de color hubiera dicho q NO. Mi culpa por confiar.
24 diciembre 2022 0:04
Fui hace unos meses a cortarme el pelo media melena y me lo dejaron súper torcido (más largo de una parte que de la otra). Tuve que ir a otra peluquería a que me arreglaran el estropicio.
10 noviembre 2022 23:49
Caríssim, per pentinar per un casament (només rentar i estirar, res de recollits ni res especial) ens han clavat 65€.
Suposo que han aprofitat al veure què els hi portava una clienta turista. No hi tornaré segur
31 mayo 2022 12:26
Perfecte sl sevei, i totes las personas que están treballant a la peluquería incluit al Toni i la Támara.
04 mayo 2022 4:45
Excelente atención, me encanta el trabajo que hacen, siempre dejo que hagan lo que mi cabello necesita, el precio es muy económico a comparación de otras peluquería. Precio + calidad = excelente
31 marzo 2022 14:16
Muy buena experiencia con todo el personal, sobretodo Anna Juvanteny, muy profesional y divertida, se puede hablar de todo. Muy contento con el resultado, un 10.
07 marzo 2022 19:23
Ha estat una de les millors perruqueries que he anat mai, la companyia es molt grata i la meva perruquera Anna Juvanteny fa miracles amb els pentinats, Moltes Gràcies Annaaaa!
02 septiembre 2021 6:20
Muy buen sitio gran trato llevo mucho tiempo acudiendo a ellos sitio trankilo con musica muy realx
08 julio 2021 6:46
Bona tarda,
Acabo de sortir de la perruqueria amb un sentiment d'estafa i decepció molt gran. Mai abans m'havia passat res similar, i mira que he freqüentat diferents perruqueries. El cas és que he demanat enrrossir les puntes  i m'han proposat fer balayage. Primer m'han fet un pressupost del que costaria (cosa que trobo bé). El primer pressupost era de 150e. Jo he flipat. Només he pagat això per una perruqueria una vegada a la vida, i perquè realment ho valia. I és que si qualitat és bona, no em sap greu pagar el que sigui que valgui. Òbviament he demanat aclaració sobre el contingut del pressupost, ja que hi apreixien coses que podia obtar si volia. He descartat un tractament (25e menys). Fins aquí bé. Tot plegat, la noia m'ha portat un nou pressupost (adjunto foto) alegant que em sortia més bé. En aquest és paga 20e en concepte de metges, 35e en concepte de balayage extra i 49,95e per un pack que inclou tiny, tallat, assecat, shampoo, mascareta. I jo, sense entendre molt be perquè pagava 3 cops diferents en concepte de tiny he preguntat. M'ha explicat que es cobra per metges i s'afegeix plus per balayage (segons el meu parer, excessiu, ja que un val 20e i l'altre 35e) i a sobre el concepte de metge era "pelo extra largo" i jo el tinc fins les espatlles (això ho han acabat arreglant). En tercer lloc se'm cobrava "pack tiny dona" que eren 49e. D'acord que hi entra tallat, rentar, assecat.però continua sent excessiu no deixa d'incloure de nou el tiny.

Finalment acabo, i m'assequen el cabell; no és nota pràcticament res d'aquest balayage. Em fa vergonya i tot dir q he anat a la perruqueria. De veritat. Sobretot si penso el que m'ha costat.
A l'hora de pagar em cobra la noia q m'ha fet tota l'estona  i li transmeto la meva decepció i opinió vers preu i resultat. Repeteixo que un cop fet, assumeixo q si la feina la cobren així, la pago. El que he volgut deixar clar és la meva opinió al respecte i en relació al preu pagat, ja que sortia amb sensació de marxar igual q quan he entrat i que estava pagant el tiny invisible 3 vegades repetides.

Finalment ha acabat revisant el pressupost, i he acabat pagant 124e (absurd tot plegat, ja no bé de 3 euros).

Ah! I si us fixeu amb el tiquet cobren 3 euros covid. Dono per fet que és per una mascareta que m'han donat sense demanar-la.

La noia ha insistit en què possiblement en unes rentades el color puji, i que li ho faci saber si no es així per tal de poder tornar i arreglar-m'ho. Defensava que volia que estigués contenta amb el resultat. Molt agraïda, però ja li he dit q quedi com quedi, no tornaré, ja que és incòmode per mi tornar; mai abans m'havia passat i queixar-me ja se'm feia complicat. Ho sento però el temps que hi he perdut ja no el recupero, així que passo de perdre'l un segona vegada.

Em sento realment estafada i decepcionada, ja que no sembla que m'hagi fet res cabell. Realment trobo molt poc lògic el que he pagat i el que m'han fet. I això, em fa estar trista. No estem parlant de 40e, sinó de 124e. Si el resultats és visible i bo, cap problema en pagar-los, però no ha set gens així. A part de diners  he perdut temps. En fi, ara ja ho sé, i no tornaré.
20 junio 2021 4:52
A ver, hace un par de semanas fui a esta peluquería y le pedí al dueño que me cortara el pelo de arriba un poco y que me hiciera degradado a los lados, como si eso fuera difícil. Pues él lo hizo mal. Cuando le estaba explicando lo que me quería hacer, me cortó y me dijo que ya sabía que quería. Cogió las tijeras y me cortó como 3 dedos arriba i me quedé sin pelo casi. Me dolia cuando me pasaba la maquina por los lados. Solo espero que dejéis hablar a la gente aunque haya prisa, ya que puedes perder un cliente para ahorrarte 1 minuto de tiempo. NADA RECOMENDABLE. Aqui os dejo una imagen. En el cole se rieron de mi.
31 octubre 2020 8:45
Atents i profesionals. El que encara és millor, bons consells estètics sense caure en la venta indiscriminada de productes.

Tornaré sens dubte
13 septiembre 2020 19:20
És un lloc fantàstic! El tracte d'amo, en Toni és excel.lent i tot el personal està molt ben format. Des de que vaig trobar aquesta perruqueria ja no l'he canviat, és qüalitat, professionalitat i l'ambient és tant agradable que et fa tornar tot!
08 mayo 2020 22:01
Impresionante el trato con el cliente. Muy profesionales con un equipo muy bien cualificado. Recomiendo su visita y servicios.
29 abril 2020 0:52
Vaig demanar que em tallessin el cabell d'una manera i em van fer completament el contrari, el que te de bo es que es economic i no cal demanar hora
16 diciembre 2019 2:31
Una de les perruqueres em va posar unes quantes gotes d'un producte sense ni tan sols demanar-m'ho ni advertir-me que tenia un cost addicional i el preu es va incrementar 3,5€. Puc parlar-ne amb el responsable?
01 diciembre 2019 23:25
M'encanta tant per les propostes que hem presenta el Toni, sempre respectant el que t'agrada, com pel tracte amb tots, sempre atents per a que et sentis còmode, que t'agradi el que et fan i tenint cura del teu cabell. Ho recomano.
22 noviembre 2019 9:05
Caos organitzatiu: reservem hora i no la respecten i ni tan sols s’excusen. Estils molt diferents de cada perruquer/a. Estrès al local: música molt alta i ambient carregat. Han perdut molt el darrer any.
13 octubre 2019 13:43
Una peluquería que vale mucho la pena, saben perfectamente lo que se hacen y yo personalmente no podría estar más contenta. La recomiendo totalmente.
Además que los trabajadores se lo toman muy enserio y son un encanto y tienes siempre un buen trato de parte de todos.
07 octubre 2019 4:41
Trucar per demanar si es pot venir en 10 minuts i al arribar que et fagin fora argumentant que estan tancant.

Tot això a les 19: 20 encara que segons horari tanquin a les 20.
09 julio 2019 12:04
Fui en un par ocasiones y el dueño lo encontré Divo provinciano. Cortaba mejor una de las chicas.
20 abril 2019 1:26
Els millors perruquers! Amb molts anys d.experiencia! Volta q volteras i veure en Toni torneras! Per mi els millors!
05 octubre 2018 10:42
Buen servicio con precios ajustados. La atención inmejorable y el lugar muy limpio y elegante. Hay hasta una barra para tomar algo. Repetiré.
18 abril 2018 19:39
És el pitjor lloc que podia anar mai, m'han cremat el cabell, volia un degradat (vaig ensenyar una foto i tot) i em van fer metxes blanques i negres que semblava una zebra tot el contrari que volia, ja que vaig tornar, i sí em van ficar un matís però no canvia que el meu cabell ara mateix estigui cremat i no s'hi pugui fer res, les coses es fan pas a pas i amb revisió no tot ràpid i corren ja que penso que a ningú li agradaria que li cremessin el cabell.

Escribe una reseña



Calificación general: