04 abril 2022 6:41
Molt recomanable! La Sílvia m'ha tractat en diverses ocasions i sempre amb grans resultats. Molt professional, es nota el coneixement i la sinceritat, transmet molta confiança. Gràcies Sílvia!
21 marzo 2022 9:29
A casa confiem plenament en el seu criteri, gran professional que estima la seva feina i et recolza en tots els àmbits que necessitis. La recomanem amb els ulls tancats!
26 enero 2022 10:00
Vaig fer sessió shiathu i em va encantar, Silvia está súper concentrada en tu i la veritat que em van servir de molt tots els seus consells. Repetiré amb alguna altre terapia segur.
25 enero 2022 8:27
Tracte molt personalitzat, professional i a la vegada proper.

En l'àmbit d'alimentació la Sílvia m'ha donat pautes fàcils d'incorporar a les meves rutines, a partir de les quals he notat millores immediates.
Posa molta cura i consciència en la feina que fa i fa un acostament holístic a través de diverses disciplines i coneixements per acostar-se més al que es necessita en cada moment (he rebut a part de l'assessorament nutricional també sessions de Netsu i Shiatsu).
El lloc és bonic, net i acollidor i ella una gran professional i persona que posa molta consciència no només en els productes sinó també en l'origen i les múltiples opcions de cocció.

Em sorprèn positivament com m'ha plantejat el tema de l'alimentació sana i conscient d'una manera més fàcil del que em pensava.

Ho recomano al 100%. Jo m'hi desplaço una mitja horeta del meu lloc de residència i val molt la pena fer aquest desplaçament.
Proveu-ho i repetireu!
25 enero 2022 0:16
Doncs, ha estat molt agradable.

He fet tractament d’acupuntura, massatge Shiatsu i el pròxim que faré serà sobre Alimentació.

Na Silvia, et dona un benestar molt agradable i molt bonic.
Et transmet molta pau i junt amb la Seva professionalitat em sento encantada, cada cop que ji vaig.
Tant si es per relaxar-me, per algun dolor muscular etc.
Recomanable al 100%.
Els seus consells els guarde com un tressor!
21 enero 2022 6:18
M encanta la professionalitat i el bon fer de la Sílvia té unes mans màgiques i els seus coneixements amb nutrició ens han ajudat a cuidar nos a tots a casa
17 enero 2022 21:52
Notables mejorías con las sesiones de acupuntura y asesoramiento en alimentación y Silvia es un encanto. Muy recomendable
06 enero 2022 15:15
La Silvia es una gran profesional, de tracte proper, l'assessorament en l'alimentació es un 10, te moltes idees i consells, també fa el shiatsu i l'acupuntura on tambe et fa sentir molt agust i que et deixa nova, jo si fa mes coses hi anire segur, pq es pr para molt i les fa a consciencia i les altres les repetire sense dubte. 100% recomanable!
31 diciembre 2021 18:12
La Sílvia és una molt bona professional! M, ha ajudat molt amb el shiatsu i amb el seu assessorament a nivell nutricional! L La recomano!
26 diciembre 2021 2:57
Només puc començar amb un "GRÀCIES Sílvia! "
Les teves pautes nutricionals m'han ajudat tant que ja formen part de l'estil de vida de tota la família. I les sessions de shiatsu és anar a un altre nivell. Magnífiques!
El lloc és idíl·lic, desprèn pau i armonia. I la teva professionalitat, empatia i dedicació són insuperables.

Escribe una reseña



Calificación general: