29 diciembre 2022 2:59
Molt bon centre per la preparacio doposicions a bombers! Va ser una experiencia molt xula i enriquidora. Les dinamiques grupals em van ser de gran ajuda per treballar lautoconeixement, molt bones professionals!
05 diciembre 2022 17:14
Moltíssimes gràcies Sisme per l'acompanyament durant la opo de Bombers! Es nota que coneixeu molt d aprop el món de bombers, boníssima opció per preparar les fases d avaluació psicològica de competències i entrevistes! Proximitat, empatia i sessions molt pràctiques. M han fet treballar molt en l autoconeixement i han estat molt atents alhora de detectar possibles àrees de millora de cadascún dels companys del grup. Especial agraïment a l'Esther que m'ha acompanyat en. (masses!). Opos a les verdes i a les madures i ajudant a ordenar idees, pensaments i donar-me eines per gestionar moments difícils. GRÀCIES!
21 abril 2022 17:06
Només tinc paraules d’agraïment per la genial feina que fan al centre. Els psicòlegs i tot l’equip son excepcionals, atents i molt professionals. Una menció especial a la Mariví, amb qui espero poder comptar sempre per la gran ajuda que em brinda.

Escribe una reseña



Calificación general: