22 enero 2023 7:46
Vivir el Reiki a distancia de la forma más mágica gracias al don de Sita, es una gran profesional, no dudes en tratarte con ella, repetiré? Experiencia de 10!
14 enero 2023 3:34
El reiki ha sido una experiencia maravillosa. Sita es una gran profesional! Me he sentido como en casa!
05 enero 2022 12:01
Molt bona experiència. M'ha encantat el tractament de la Sita i m'he sentit molt bé. Ho recomano a tothom. Sense cap dubte, em sento millor.
17 diciembre 2021 8:45
Conèixer a la Sita ha sigut un regal!
Gràcies a ella el meu despertar al món del Reiki i el meu bateig de iniciació ha sigut un meravellós regal ple de llum, energia i connexió.
15 diciembre 2021 4:04
Tot és energèticament reequilibrant i relaxant. L'espai, la música, el tracte, l'aplicació d'aromateràpia, la sessió, la connexió i l'empatia per tractar l'experiència o la situació amb què arribes allí. I les sensacions de després, un cop surts de la sessió i els dies següents, són tan sanadores! Ho recomano molt per trobar l'equilibri energètic en períodes de canvis vitals bruscos o sobtats, i en diferents moments difícils. Gràcies!
13 diciembre 2021 21:14
Quan més ho he necessitat a "aparegut" sense casi buscar-la per donar-me aquella serenor, pau i bona energia que tant necessitava.
Té un do, i comparteix la seva sabiduria per tots aquells que passem per les seves mans li estem eternament agraïts.
10 diciembre 2021 9:11
Des d'un primer moment la Sita ha estat molt atenta i he pogut parlar amb ella per telèfon per resoldre qualsevol dubte. Posteriorment el curs va ser molt interessant i realment he pogut tenir bones experiències no obstant la distància!
07 diciembre 2021 16:42
El curs ha estat per sobre de les meves espectatives.
Un curs marevellós i una mestra marevellosos.
24 noviembre 2021 0:14
Nunca antes había experimentado una experiencia similar. De forma difícil de imaginar Sita Grau te lleva de viaje hacia tu mundo interior en un estado de semi-consciencia en un ambiente relajado envuelto de fragancias. Con una serie de algunas sesiones repetidas y separadas por semanas, con Sita es posible volver a equilibrar cuerpo y mente de una manera que nos permita afrontar el día a día con motivación y fortaleza. Totalmente recomendable
10 enero 2021 16:50
El taller de reiki fue una gran experiencia. Sita és una persona que sabe como llegar al corazón
31 diciembre 2020 13:58
El Reiki de las hadas es para la dualidad del ser. No importa que seas hombre o mujer su función es para ti como la persona que tú eres. Consciente de que no solo hay que cuidar el cuerpo físico, sino también el del espíritu y el alma, Morgana y sus Hadas de Luz te conducen con su gracia y sutileza hacia el mundo astral que te ayudará a sanar desde la conciencia todos los planos en donde hayas estado. Las emociones, los sentimientos y el karma que se hayan enquistado en ti, con el Reiki de las Hadas se transformarán en Paz, Armonía y Amor, para ayudarte en este camino terrenal.
Si os amáis regalar a vuestra alma este sentido despertar a la magia de Avalón y sus Hadas.
Muchas gracias Sita por este gran regalo y por compartir la magia qué hay en ti.
29 diciembre 2020 18:21
Ha estat una experiència meravellosa, hem conectat super be! Molta màgia i molt bona energia al seu voltant. Una llum preciosa ilumina el seu esguard.
Quedo profundament agraïda? ‍️
27 diciembre 2020 7:50
No havia fet mai Reiki i ha estat una experiència molt bona. Des de primer moment la Sita a connectat amb mi. M’he relaxat i he viscut uns moments meravillosos

Gràcies

Sita
18 diciembre 2020 16:11
Ha sido una experiencia muy positiva, he conseguido tener una muy buena conexión con Sita y gracias a la relajación emocional y la meditación he descubierto la belleza que todos andamos buscando. Sinceramenre lo recomiendo.
06 diciembre 2020 18:53
Sita es una gran persona y gran maestra. Es una mujer llena de luz, que transmite paz, armonía, magia y amor en todo lo que hace y a todo el que la rodea. El reiki de hadas con ella fue una experiencia única, maravillosa y mágica. Es una gran profesional, sabe transmitir ese amor por que hace y le apasiona. Aprendes mucho de ella, y solo tengo palabras de agradecimiento. Infinitamente recomendable.
29 noviembre 2020 15:16
Una gran Mestra de Reiky, realice el segundo nivel y fue un placer. Recuerdo con mucho cariño la canalización que me regalo.
Tengo claro que cuando me llegue el momento, el tercer nivel lo haré con Sita
29 noviembre 2020 7:13
És fabulós aprendre de la Sita. Els seus cursos són més que l'ensenyansa que ens pot transmetre. És la seva essència qui ens mostra les nostres capacitats i ens impulsa a expandir-nos com a sers lliures i amorosos que som. Gràcies Sita!
01 noviembre 2019 2:43
Sita Grau, Mestra de Reiki. He realitzat els nivells de Reiki I, II i III amb la mestra Sita Grau. Només tinc que paraules bones i d'agraïment en referència als seus ensenyaments, molt útils per la cura d'un mateix i dels altres. Molt bones formacions de Reiki Usui, també treballa amb altres terapies.
Recomano al 100% aquesta formació amb ella.
26 octubre 2019 12:05
Sita es una gran profesional y mejor persona. Su trabajo es un regalo y me ayuda muchísimo en esos momentos en los que necesito sentirme mejor conmigo misma
14 octubre 2019 15:58
Professional, entregada als seus alumnes i persona de confiança. Sap del què parla. T'hi pots possar sense por en les seves mans.
14 octubre 2019 14:39
Una gran persona, professional i Mestra. La professionalitat, el tracte, la serenity, la alegria, felicitat i el saber són la seva marca. Molt recomanable.
01 octubre 2019 13:13
La Sita és una gran professional que posa amor en tot allò que fa. Vaig fer amb ella el nivell I de Reiki i va ser una experiència molt recomanable.
29 septiembre 2019 7:34
Para mi, Sita Grau es la mejor Maestra de Reiki en muchos kilómetros a la redonda por su amplia y dilatada experiencia, por su sabiduría intuitiva y por el Amor que transmiten sus palabras y sus manos al imponerlas. ¡La recomiendo un mil por cien!)
14 septiembre 2019 20:36
Es la mejor profesora de Reiki que conozco. Sus clases son muy interesantes y en las sesiones de reiki, sales como nueva
09 septiembre 2019 1:47
Sita ha sigut la meva mestra del Reiki del nivell I, II i III. La meva experiència amb ella és excel·lent. Transmet l'estudi i la pràctica de manera que pugui ser fàcil, pràctic i potent a la vegada. A més, s'implica molt en l'assimilació tant de l'estudi com de la pràctica. Té un do especial que tranquil·litza, t'omple de pau, d'harmonia, d'amor i de llum i ho transmet a totes les persones del seu voltant.
12 diciembre 2018 0:43
La Sita ha sigut la meva mestra al nivell I de Reiki. Com descriure l´experiència? Molt, molt enriquidora, és començar un nou camí. La Sita és fantàstica: tendre, empàtica, carinyosa, sempre amb un somriure i disposada a ajudar. Estic molt contenta d´haver fet el curs. També m´ha introduït al món dels olis essencials, una altra meravella.: D
10 diciembre 2018 6:32
He realitzat els nivells de Reiki I, II i III amb la mestra Sita Grau. Només tinc que paraules bones i d'agraïment en referència als seus ensenyaments, molt útils per la cura d'un mateix i dels altres. Recomano al 100% aquesta formació amb ella <3
09 diciembre 2018 5:29
Per mi el fet de conèixer la Sita ha sigut molt positiu. Crec q es una gran persona. Ha sigut la meva professora de 1er i 2on Nivell de Reiki.espero poder fer 3er Nivell aviat. Estupenda Profesora.
30 noviembre 2018 10:15
He realitzat nivell I i II de reiki. Totalment recomanable, una experiencia molt gratificant i enriquidora. Una gran i amorosa mestra.
28 noviembre 2018 17:05
La Sita és una apassionada del que fa. Treballa i transmet Amor, serenor i entusiasme. He fet tres nivells de Reiki amb ella i considero que és una gran professional. Molt recomanable per tothom que vulgui iniciar-se.
05 noviembre 2018 9:17
Acogedor y lleno de energía, los tres niveles con un muy buen sabor! Gracias Sita por todo. Eres luz!

Escribe una reseña



Calificación general: