13 agosto 2023 23:23
Snoopy, nos ha encantado. Nos agrada el trato familiar, organización, las actividades que realizan con la pequeña, todo el cariño, apoyo y comprensión. Nuestra hija disfruto cada día, su adaptación fue pautada y lo mejor de todo, tuvimos la tranquilidad de dejarla a su cuidado cada día. Sin duda, fue nuestra mejor elección.:)
Gracias maestras.
08 agosto 2023 19:28
La meva filla ha gaudit molt del seu pas per l'escola. Ha estat un plaer tornar a comptar amb la vostre professionalitat.
Moltes gràcies a tot l'equip Snoopy!
06 agosto 2023 1:56
Estaremos eternamente agradecidos a Snoopy por recibirnos en su casa, siempre brindando amor, respeto y cariño. Verla a Jazmín tan feliz cada vez que entra o sale, me da la tranquilidad y confianza de que está en buenas manos! Gracias Pili por todo este año compartido, eres una maestra excepcional!
03 agosto 2023 21:06
Una de las cosas más difíciles es confiar a alguien a tu pequeño, y yo siempre me he sentido muy confiada dejando al nene en la guardería, nunca me he sentido apurada. Son un equipo genial! Repetiremos todos los años, jajaja
28 julio 2023 19:17
Pusimos a nuestro hijo a la edad de 7 meses en la guardería de Snoopy.
Estamos más que encantados con la escuela.
Todos los educadores y el director son adorables y aman su trabajo.
Muchas gracias a todos y hasta el año que viene:)
24 julio 2023 10:49
GRACIES SNOOPY!
Només puc començar amb aquestes paraules. Gràcies per tot el que feu dia a dia pels infants. Gràcies per les ganes i la dedicació, aquest és el vostre secret.
Vam començar a l'Snoopy al 2019 amb el Cesc, i acabem el 2023 amb el Pau. Quatre anys en els que hem vist creixer els nostres fills en aquesta etapa tant important.
Gràcies PILI pel primer "mig" any del Cesc amb els pollets. Tot i que la pandemia no ens va deixar acabar el curs, l'ajuda i consell en tot moment van ser claus.
Gràcies EVA per agafar al peixet Pau amb ganes i fer que poc a poc deixes de ser un bebé.
Gràcies GEMMA per continuar tant amb el Cesc com el Pau i fer que comencessin a ser petites persones.
Gràcies ANITA, SILVIA i TEACHER. Tot i no ser mestres directes de cap dels dos, sabem que heu col.laborat igual en el seu desenvolupament i heu sigut també exemple i referent dels dos.
Gràcies ANNA per l'atenció, les facilitats i el tracte, i per haver creat aquest equip tant meravellós.
I gràcies a totes pel vostre somriure en obrir la porta. Per la vostra dedicació i per estar disposades sempre a ajudar i escoltar-nos. Sou fantàstiques i igual de fantàstic es tot allò que feu: activitats, tallers, moments al coixi, estones al pati, carnavals.
Ho repetiré tant com faci falta: si hagués de tornar a triar, escolliria 1000 vegades més l'Snoopy amb els ulls tancats.
No només heu col.laborat en el creixement del Cesc i el Pau sino que ens heu fet creixer com a família, i això no és troba a tot arreu.
Eternament agraïts! Us recordarem sempre amb molta estima!
Cesc, Pau, Francesc i Sílvia
25 octubre 2022 14:05
Mi hijo esta encantado y yo también. Una guardería muy familiar, muy cercana y encantadora.
18 octubre 2022 18:25
María Isabel estuvo en la clase de los peixets con Eva y no tengo más que cosas buenas que decir de ellos. Acompañaron a mi bebé desde sus primeros días siempre atentos y predispuestos a ayudar. Ella aprendió a comer sola, a nombrar las partes de su cuerpo y a conciliar el sueño sola en la siesta. Sin duda estará el siguiente año también! Como anécdota una vez fui a dejarla yo (su mami) a la bebé y ella no se quería despegar de mi y lloraba mucho y yo me puse a llorar también luego Anita me tranquilizó y luego estuvieron súper pendientes mandándome fotos de la bebé como estaba ya feliz jugando. Estamos súper agradecidos con todos, sobretodo con Eva️️
16 octubre 2022 15:46
A sigut un plaer compartir el primer any del nostre fill amb vosaltres.
El nostre fill desde el primer día a estat molt content i nosaltres molt tranquils de veure'l així a l'escola.
Unes professores molt carinyoses, atentes i properes.
Un10 equip SnoopyMoltissimes gràcies per tot Snoopy
25 septiembre 2022 4:48
El que més valorem és la flexibilitat que ens ha donat Snoopy per adaptar-se i fer compatibles els nostres horaris, la confiança que ens ha demostrat en qualsevol situació que hagi pogut aparèixer, s'ha estat respectuós amb la normativa Covid, i sobretot, el nostre fill ha anat content des del primer dia.
Moltes gràcies a tot l'equip d'Snoopy!
25 septiembre 2022 4:08
Ens ha encantat, tant la directora com la professora de la nostra filla. Sens dubte tornaríem a repetir. Són unes grans professionals no tenim res negatiu a dir.
19 septiembre 2022 7:04
Doporučuji. Vše lze domluvit. Snoopy pomohl s odplenkováním. Případné speciální požadavky byly vždy vyslechnuty a řešeny. Nikdy jsem neměla pocit, že jsou vychovatelky otrávené nebo líné něco udělat. Jsou stále nepochopitelně veselé, což je v takové smršti dětského smíchu, pláče a křiku obdivuhodné. Moje dcera měla vychovatelky moc ráda. Maminka Lucinky z České republiky.
-
Yo recomiendo. Todo se puede arreglar. Snoopy ayudó con el cambio de pañales. Cualquier solicitud especial siempre fue escuchada y atendida. Nunca sentí que los maestros estuvieran molestos o perezosos para hacer algo. Todavía están inexplicablemente alegres, lo cual es admirable en un torbellino de risas, llantos y gritos de niños. A mi hija le gustaron mucho los profesores. Mama de Lucie de Republica Checa
15 septiembre 2022 7:08
Moltes gràcies per l'estima que hem rebut, la dedicació i esforç en el vostre dia a dia. Genial les activitats que aneu fent durant tot l'any, per exemple: l'hort que cultiveu, el projecte en familia, l'excursió a la granja, la piscina en el mes de juliol:).
L'Adrià ha sigut molt feliç i gràcies a la vostra proximitat ens heu fet sentir com a casa. Totes les educadores formeu un gran equip, en especial menció a l'Anna i la Gemma. Sou unes craks! Us trobarem a faltar!
10 septiembre 2022 7:42
Que dir.avui ha estat un dia amb una barreja de sentiments, doncs l'Alba ha acabat la seva etapa a la llar.
Aquests anys que ha passat a la guarde, ha estat una experiència molt maca. El més important es veure com ha gaudit de totes les experiències viscudes i dels bons moments que ha passat amb els seus companys/amics.
Per nosaltres veure com anava de contenta i sortia feliç explicant un munt de coses, ens feia estar tranquils, doncs teniem la sensació de deixar-la com a casa.
Us agraïm de tot cor a Anita, Eva, Pili, Sílvia i Gemma per l'afecte que li heu donat, a l'Anna per la seva atenció i a l'Encarna pels seus plats espectaculars.
Us recordarem sempre!
Guillem, Noe i Alba.
09 septiembre 2022 12:32
Nuestra experiencia ha sido brutal, un equipazo de profesionales, atentas, cariñosas, siempre ayudando y resolviendo dudas. Solo con ver lo feliz que entra y sale Enrique y lo que quiere a sus amigos.
Hacen muchas actividades y tienen cocina propia.
Sin duda la mejor decisión que tomé en su momento, afirmo las buenas referencias que tenía de esta guardería.
Muchas gracias al equipo de Snoopy.
En concreto al corazón de melón de mi Enrique: P
Volveria a repetir sin duda.
07 septiembre 2022 17:53
El meu fill s'ha adaptat genial des del primer moment, fent que em quedi més tranquil·la quan marxo a treballar. Sempre entra i surt content de l'escola bressol.
Fan activitats variades diariament i et van informant del que fan, podent veure el teu fill en aquells moments que estàs a la feina.
07 septiembre 2022 5:34
Avui que és l'últim dia de classe, tenim un sentiment contradictori de tristesa i al mateix temps de felicitat per haver format part d'aquesta etapa tant bonica amb vosaltres. Gràcies per haver donat a l'Abel tants moments de felicitat, sou una gran escola i un equip excel·lent.
Mai us oblidarem! Gràcies Snoopy!

Isaac, Montse i Abel
06 septiembre 2022 3:17
Mi esposo y yo nos sentimos muy contentos de haber formado parte de Snoopy.
Ha sido una maravillosa experiencia.
Cada una de uds tiene algo muy especial, hemos notado a nuestro pequeño Daniel sentirse muy a gusto, cada día llegaba contento y salía sonriendo de lo bien que se lo pasa.
Gracias por tanto amor, cariño y paciencia.
Se les quiere un montón!? ️️️
30 agosto 2022 19:03
Buenas tardes;

Si estas leyendo esta reseña es que estas interesado en apuntar a tu hijo/a a esta guarderia, asi que si mi opinion te sirve de algo quiero que sepas, que esta es tu escola infantil, porque esta llena de profesionales con una gran experiencia te haran sentir muy bien en todo momento y con total confianza, es una escuela infantil donde la educadora pudo ser la tuya y la de tu hijo, mi recomendacion es no quedarse con la fachada exterior porque lo que importa es lo que hay dentro en esto centro es todo excelente, quizas no sea la mas grande ni la mas estetica, pero sin duda tiene todo el mejor personal y esos pequeños tesoros necesitan a alguien en quien confiar y no columpio ultima generacion,
Les doy un 11 muchas gracias por este bonito año que hemos pasados siempre os tendremos presentes.

Sois unas cracks!
29 agosto 2022 9:47
Un 10 l’escola bressol! Un 10 l’equip humà! Eva, Pili, Anita i Anna que principalment heu estat amb el nostre petitó. Només tenim paraules d’agraïment. Hem estat tranquils deixant al Guillem en les vostres mans cada dia! Súper entregades, mil activitats diferents, els nens estan contents i aprenent! 200x100 recomanable!
25 agosto 2022 5:07
Aquests 2 anys que el Pau ha estat amb vosaltres han sigut increïbles.
Gràcies per la vostre educació, atenció i amor que ens doneu cada dia! Repetiriem una i mil vegades.
Familia Ferrando Vilardell
24 agosto 2022 11:01
Ens ha agradat tot molt. Estem molt contents amb el tracte que heu tingut amb la nostra filla Paula. El tracte de la seva professora Silvia excel.lent; la dedicació, implicació per anar aprenent moltes coses durant tot el curs ens ha agradat moltissim. Estem molt agraïts, la Paula l’hem vist i la veiem molt contenta, alegre i tot això gràcies a vosaltres. Us tindrem en el nostre record sempre. Moltíssimes gràcies Anna, Silvia i a tot Snoopy
22 agosto 2022 19:44
Am avut placerea de a colabora cu Snoopy si a fost o experienta minunata pentru baietelul de 2 ani si pentru noi! Este vizibil cum se pune accentul pe dezvoltarea emotionala a copiilor. A mers cu placere la Snoopy si zilnic a participat la diverse activitati. Multumim
15 agosto 2022 11:12
Nuestra experiencia como guardería ha sido buenísima! Desde el primer momento nuestra hija Sofía se sintió muy arropada y acompañada por todo el equipo, un súper equipazo que nos han cuidado y aconsejado en cada momento! Me siento muy agradecida por lo bien que nos han tratado y sobre todo por lo contenta y feliz que sale y entra Sofía cada día! Además, tienen una cocinera propia que hace maravillas! Mi hija come mejor en la escuela que en casa! Y eso te deja muy tranquila porque sabes que siempre va a comer sano! Muchas gracias de corazón a todo el equipazo que sois unas cracks!
12 agosto 2022 8:41
La nostra experiéncia no ha pogut ser millor, sens dubte si ho arribo a saber l'haguès apuntat abans no només l'últim any. Indescriptible la vocació que teniu, la confiança, la responsabilitat i sobre tot, l'amor que doneu. La meva filla no ha pogut estar en millors mans, us confiem la nostra vida i no defraudeu. Moltíssimes grácies per tot el que feu. Sou meravelloses!
Familia Romero-Iglesias (pares de Carla)
03 julio 2022 13:18
La nostra petita ha anat a l'escola bressol Snoopy aquest curs. Només tenim bones paraules i bons records d'aquest equip de cuidadores que fan un paper tan humà i tant important en la vida dels infants. Moltes gràcies a Anna, Anita, Eva i a la resta de profes. L'Ariadna i els seus pares, sempre us recordarem!
03 noviembre 2021 0:14
Llevo a esta guardería a mi hijo y tanto él como yo estamos muy contentos. El niño sale lleno de energía y muy feliz, dado lo bien que se lo pasa y lo mucho que se divierte. Además lo cuidan con total dedicación y ternura. El menú diario es estupendo y muy equilibrado y me ha ayudado a instaurarle hábitos saludables. En resumen, no puedo estar más contenta con la elección. Gracias equipo!
23 septiembre 2021 8:55
Estem encantadíssims amb l'escola bressol! La nostra filla s'ho passa súper bé, aprèn moltíssim i sempre en surt molt contenta. Té, en tot moment, presents els companys i les professores, que són espectaculars i molt atentes. Està desitjant poder anar al cole cada dilluns i quan està malalta, es nota que els troba a faltar. Les activitats extra, com les excursions i la piscina a l'estiu, han estat molt positives i estimulants per a la petita! En definitiva, moltes gràcies per tot!
11 septiembre 2021 8:04
¡No podría haber elegido mejor! Dejo a mi hija en las mejores manos! Todas ellas son un amor y el trato tanto a los peques como a las familias es cercano y familiar.
10 septiembre 2021 15:15
Hay lugares que no hay votos positivos posibles para que reflejen o se acerquen a la gratificación que sentimos de la buena elección que hicimos hace ya dos años en elegir Snoopy para que caminaran de la mano de nuestro pequeño. Lamentablemente hemos pillado la pandemia por el medio y Dylan no ha podido disfrutar al máximo de sus profesoras, de sus salidas y de esos momentos que serán únicos e inigualables. Cuando dejas a lo mas preciado que tienes en manos ajenas lo haces con la confianza de que lo dejas en un lugar donde no solo “se lo quedan” si no que los van a educar entre juegos y cariño. La sensación de dejarlo todos los días en un lugar divertido donde cada día sale con algo nuevo aprendido es gratificante. Y no todas las guarderías pueden decir lo mismo. Una guardería no tiene que ser para dejar a un niño si no para que se diviertan y aprendan, y sin ninguna duda Snoopy y todo el grupo que lo forman son un autentico amor, y superan esto con sobresaliente.
Y que decir de Ana la directora, todo aquel que pase un minuto con ella ya puede sentir en las manos que deja a su pequeño tesoro.
Esta etapa acaba ya para el nuestro, y aunque nos da alegría porque ahora empiece otra, donde tendrá también momentos especiales, estamos seguros que lo vivido en esta familia será UNICO e INCOMPARABLE.
Gracias por estos años os echaremos mucho de menos.
Dylan y familia.
07 septiembre 2021 19:10
Hemos llevado a nuestros 2 hijos y después de 6 años junto a ellas, podemos decir que la recomendamos totalmente. Profesionales, cercanas, cariñosas y siempre dispuestas a ayudar y adaptarse a las necesidades que nos hayan surgido. Muy agradecidos por lo bien que han cuidado siempre a nuestros hijos.
07 septiembre 2021 1:19
Super contentos con todos los aspectos de la guardería. Personal encantador, cocina sana y variada y buenas instalaciones. Para los peques es como estar en casa, ya que son una pequeña familia. Lo mejor de todo, ver que tu hijo entra y sale, cada día, con una sonrisa de oreja a oreja.
29 agosto 2021 7:41
Aquest ha estat el primer any de la Paula a l’Snoopy i no podem estar més contents! La Paula va contenta cada matí, amb ganes de jugar amb els companys i d'aprendre amb les activitats que organitzen les educadores. Gràcies Eva, Anita, Anna.pel carinyo i per fer-nos sentir part de la família Snoopy.
Ens veiem al setembre!
Familia Ruiz de Porras Guirao
28 agosto 2021 1:33
Sin duda la mejor guarderia de Badalona.
3 años que han sido maravillosos tanto para Lucas como para nosotros como padres.
No puedo dejar de agradeceros a todas y cada una de vosotras el amor, el cariño infinito que recibió Lucas cada día
Sin duda una etapa excepcional q recordaremos con mucha alegría y amor. Nos ha encantado el proyecto educativo, basado en el respeto, celebrando la diversidad, inclusivo y por sobretodo poniendo a los peques en el centro de todo
Nada resume mejor este hermoso viaje, que la sonrisa de Lucas al llegar!
Gracias Anna, Gracias Anita, Gracias Eva, Gracias Pili, Gracias Gemma, Gracias Teacher, Gracias Silvia
27 agosto 2021 16:32
El curs arriba a la seva fi i deixem enrere dos anys junts. Sembla que va ser ahir quan vaig arribar sent un nadó i avui me'n vaig sent un homenet, portant amb mi tot l'amor que m'heu donat. No us oblidaren.

Voldríem agrair l'esforç, dedicació, afecte i entrega que heu dedicat al nostre fill, des del primer dia. Aquest ha estat una segona llar per al nostre fill i vosaltres la seva segona família, a la que vol amb bogeria. A nosaltres ens heu ajudat a créixer com a pares i hem après una lliçó meravellosa gràcies a vosaltres. Per tot això, Moltes gràcies! Us recordarem sempre!
EVAN & familia
25 agosto 2021 6:59
Una gran família!

Hi vam portar el gran i ara, a la seva germana, i no en podem estar més satisfets. Gràcies per un curs màgic!

Repetiríem sense dubtar-ho.
14 agosto 2021 14:39
Una escola familiar i propera a les famílies. Gràcies per el tracte tant especial amb En Carles. Fins aviat
05 agosto 2021 4:54
A dos dies d’incorporar-me al treball sense saber horaris per la baixa de maternitat (septembre del 2020) no tenia llar d’infants pel meu fill de 9 mesos. Vaig enviar algunes poques sol•licituds amb poques esperances de trobar plaça… però allà estava la trucada de l’Anna, la directora del Snoopy! Aquell mateix dia vaig fer la visita guiada i dilluns en Gio ja estava alla! Hem tingut tanta sort.
A més, agraïr a l’Anna l' avantatge que m' ha ofert degut a la meva situació de mare soltera.
Una escola on TOTES les professionals, en especial la Anita, qui ha estat professora d’en Gio son pura vocació.
El seu esforç i dedicació de totes elles és el que fa funcionar bé el dia a dia de tots els nens.
Per si alguna persona no sap on portar al seu fill@, de veritat, l’SNOOPY es la millor sens dubte.
Cada día fan activitats que estimulen un munt al nens, i s’ho passen super be. El carnaval es una passada! I a l’estiu amb el curset de piscina, ja ni os cuento!
Sort que encara em queda un any amb en Gio, però si tingués 50 fills, a tots els portaria a aqui.
Gracies per tot el treball que feu! Sou les millors i és el millor que he fet pel meu fill i per la nostra situació familiar!
Gracies per tot el carinyo que li doneu a en Gio, sé que ell estima molt en especial a l’Anita, i quan sigui gran li recordare i ensenyare totes les fotos perque vegi que s’ho passava pipa!
Sou unes CRACKS
03 agosto 2021 2:23
El peque se'ns fa gran! I no podíem haver escollit millor per aquesta primera etapa tant important tant de la seva vida com de la nostra! Avui m'he emocionat en veure les fotos de la festa de "graduació". I és que el Cesc ha crescut, après, gaudit i s'ha sentit estimat en aquesta gran família de l'Snoopy!
I al setembre comença el Pau, prepareu-vos que sembla que te caràcter!
Gràcies per la feina que feu dia a dia!
Una forta abraçada! Silvia, Francesc, Cesc i Pau
16 febrero 2021 19:00
Mi hija ya tiene 8 años, pero empezó aquí, en la Snoopy. Nació prematura y nos ayudaron muchísimo. Tengo muy buen recuerdo de todas las personas que forman este gran equipo. Mi hija se ha hecho mayor, ella dice que es su cole de pequeña. Mi hija Lucía estuvo en muy buenas manos. Gracias por todo.
13 febrero 2021 10:44
No em cansaré de recomanar la millor escola bressol de badalona, ​​SNOOPY!
Des del primer dia que vaig fer l'entrevista amb l’Anna vaig tenir una connexió especial. Després de recórrer moltes escoles Bressol vaig guiar-me per la meva intuïció i vaig escollir la snoopy. Avui 7 anys després d'haver portat a la meva filla i actualment va el meu fill només tinc paraules boniques i d'agraïment per tota la feina que fan.
El que les de distingeix de totes les guardes sens dubte és el seu tracte proper, afectuós i tot l'amor que posen en el seu treball. Només cal veure lo feliços que surten els nostres fills, per a mi això no té preu.
Tant l’Anna, amb el seu tracte meravellós i humà. Com les educadores, que tenen cura dels nostres fills com si fossin els seus. Només puc dir-los GRÀCIES!
Sens dubte mai oblidarem el pas per la llar d'infants Snoopy i no em cansaré de recomanar-la el 100%.
09 enero 2021 8:29
La millor escola bressol de Badalona! Tota la família estem encantats amb la directora i les seves mestres. Total confiança! Us recomanaré sempre, seguiu així? !
12 diciembre 2020 7:07
La millor Llar d'infants que podíem haver escollit.
Mira que aquest any és difícil la situació però estem més que contents del tracte que reben els nostres 2 fills i les famílies també. Sempre amb la seguretat que implica el que estem vivint però amb l'escalfor i la companyia que necessites notar en el dia a dia en la criança dels teus fills. Activitats adaptades a les distàncies establertes i ben engrescadores: treballem amb les llums i els colors, amb la natura com fulles de tardor o aliments, creem un hort.grups de petitons segurs i feliços, que és el més important. Gràcies per cuidar i estimar tant als nostres tresors. Endavant família, feu una gran feina?
08 noviembre 2020 5:15
Una pequeña familia.
Les confié a mi bebe de 9 meses y no he podido estar más contenta.
Eva fue su profe en su primer curso y tiene una paciencia y cariño infinito, y en el segundo año coincidió con Sílvia que también es un verdadero encanto. La plantilla es estable y con gran experiencia, cosa que se agradece muchísimo! Y la cocinera es una verdadera crack, al medio día huele genial y te dan ganas de quedarte tu también.
El trato de todas, desde Anna hasta la última persona que trata con los niños es una auténtica gozada, la pena es que no puedan estar más tiempo.
Muchísimas gracias por estos dos años, os echaremos mucho de menos!
09 octubre 2020 21:58
Muy contentos con la guardería ya teníamos referencias de mis sobrinos y lo confirmamos un 10
03 octubre 2020 19:04
Encara que la meva filla només ha estat un any a l'escola, sabem que ha estat una gran decisió portar-la a Snoopy. S'ho ha passat genial i sempre té ganes d'anar. Tot i que aquest any ha estat diferent per culpa de la Covid19, tots els dies teníem propostes de les seve educadores perquè el confinament fos més suportable i perquè els nens no desconnectessin de la seva rutina. MIL MILIONS de gràcies a totes, sou encantadores i us trobarem moltíssim a faltar!
02 octubre 2020 8:56
Ens vam traslladar de població, vam tindre la sort de que i hagués una plaça. Ha sigut un any molt positiu. Lo Miquel ha sigut molt feliç amb totes vosaltres. Mil gràcies, fins sempre️️️️
04 enero 2020 19:24
Cada vegada estem més encantats de la decisió de deixar al nostre petit a la llar d'infants Snoopy. Les educadores són fantàstiques, càlides, properes, carinyoses, atentes. Se'ns dubte la millor decisió que vam prendre per tenir cura del nostre fill. Fan activitats manipulatives, experimenten amb diversos materials que els hi són propers en el seu dia a dia i aprenen d'allò que els envolta. Cada parell de setmanes fan portes obertes a la tarda i pots anar a gaudir amb el teu fill/a d'una estona de joc, compartir amb altres pares experiències i dubtes i veure com va agafant autonomia amb el pas del temps, això és un luxe. Ara que vé en camí una germaneta pel nostre fill ja pensem en el futur i amb l'experiència tan bona que estem tenint ja no hi ha nervis de pares novells, ho tenim clar: Snoopy Escola Bressol segur!
06 septiembre 2019 2:42
Gràcies de tot cor, sou totes meravelloses i us trobarem molt a faltar! No podríem haver escollit millor guarde x deixar els nostres fills! Han estat uns anys molt especials q recordarem sempre amb molt d'afecte! Petons i abraçades d'en Diego, la Valentina i els seus pares
02 septiembre 2019 9:35
Maravillosas. Cariñosas y encantadoras. Kai empezó este año y a aprendido muchísimo va con muchas ganas y muy contento. Y sale contentísimo siempre.
Estamos encantados de haberos conocido y de haber compartido con vosotras está etapa.gracias por vuestro cariño. Siempre os llevaremos en el corazon.
Saludos de la familia Garcia
24 agosto 2019 7:19
Maravillosas! Simplemente eso. Son amorosas con los niños, tiene cocina propia y casera. Un placer que mis 2 hijas hayan ido alli! Gracias chicas!
21 agosto 2019 22:33
Maravillosas profesionales, son todas cariñosas y atentas con los niños y estupendas educadoras. Las instalaciones están perfectamente adaptadas y cuidan al máximo todos los detalles. Los menús del comedor están cuidadosamente estudiados nutricionalmente para ofrecer a los pequeños una alimentación equilibrada, variada y saludable. Dejo a mí hijo con absoluta tranquilidad y confianza.
06 agosto 2019 1:58
Moltes gràcies per tot! Sou professionals, naturals, atentes i carinyoses. En Leo no ha pogut estar en una escola millor. Recordarem aquesta etapa, l'escola i a tot l'equip de forma especial. I sobretot, us trobarem a faltar.
26 julio 2019 15:59
Moltes gràcies famílies per deixar-nos participar en aquesta etapa tan important dels vostres fills. ️
16 julio 2019 10:48
El David ha estado desde los 4 meses con vosotras y desde el primer día me habéis dado la tranquilidad y certeza de que estaba en las mejores manos, muchas gracias por todo. Os vamos a echar mucho de menos! Enormemente agradecidos
08 octubre 2018 19:21
Después de más de dos años en Snoopy, nuestro hijo Hugo acaba una etapa llena de nuevas experiencias y amistades. Estamos convencidos que no podíamos haber elegido mejor. Trato cercano, profesional y flexible gracias a un equipo de educadoras inmejorable. Hemos estado absolutamente tranquilos confiándoles su cuidado incluyendo la alimentación a pesar de tener una alergia alimentaria que han tratado con el mayor cuidado.
Mil gracias por todo!
06 octubre 2018 2:33
La millor escola bressol de Badalona, molt recomenable. El meu fill va super content cada dia.
15 septiembre 2018 5:52
Moltes gracies noies! Han estat 2 anys meravellosos aqui a l'Snoopy. Us trobarem a faltar.
13 septiembre 2018 1:02
EXCEL·LENT!
Estem encantats i molt agraïts a l'Snoopy! Són un grup de professionals i persones increïbles! No només estimen, cuiden i ensenyen als nens sinó que també pensen en els pares i ens faciliten molt la vida. Moltíssimes gràcies per tot, sou fantàstiques!
11 septiembre 2018 2:56
La meva experiència va ser fa 4 anys, amb el meu petit Pol, vam estar molt contents i en Pol va crèixer i va madurar molt amb totes les mestres. Una abraçada equip Snoopy.
06 septiembre 2018 1:03
Muy buena guardería, contentísimos con el trato recibido, los peques se lo pasan pipa, y entran súper contentos por las mañanas.
31 agosto 2018 8:20
Recomanem 100% aquesta escola bressol on el nostre fill ha estat molt feliç i molt estimat. Treballen unes grans professionals enamorades de la seva feina! Moltes gràcies per tot!
30 agosto 2018 11:45
No podríamos haber encontrado una guardería mejor para nuestra hija, estamos encantados con el personal, con el trato hacia los niños y con los padres, excelente comunicación y muy buenas instalaciones, te hacen sentir en casa. Muchas gracias!
24 agosto 2018 5:03
La meva experiència va ser com estudiant de pràctiques, i només puc donar les gràcies pel tracte que em va donar tot l'equip.
19 agosto 2018 19:56
Nosaltres hem confiat en la Snoopy pels dos fills i tot i que són esperiènciea molt diferents sempre han volgut acompanyar els nens de la millor manera
19 agosto 2018 15:53
La millor escola que podriem haver escullit pel nostre fill. Implicació 100% tant de les educadores com de la directora, amb un tracte molt familiar i proper, tractant als nens amb molta estimació. Us trobarem molt a faltar
15 agosto 2018 11:04
Creo en la profesionalidad de este gran equipo, que sin el trabajo de una buena dirección no es posible, y sobretodo la buena energía. Mucha fuerza
14 agosto 2018 20:39
Tinc molts y molts bons récords! Una gran escola y Anna es una gran profesional y gran persona! Vaig apendre moltes coses hem va faltar temps per apendre mes! Quina pena! Pero vaig tenir molta Sort d'haberi treballat amb les SNOOPYS quan tingui un nen ya se on anira un equip chulísim un petonas a rotas!
30 julio 2018 21:02
L'Snoopy, es una llar d'infants molt professional, on els nens gaudeixen aprenent.
Molt contents d'haver confiat amb vosaltres
Graçies per tot Anna
30 julio 2018 2:59
Una escola de tota la confiança, què sene dubtar-ho portaria els meus fills.
Una escola de confiança, què sene dubtar-ho portaria els meus fills.
21 julio 2018 7:25
Snoopy, la "guarde" de la nostra filla Judith.quants bons i tendres records! Molt agraïts per la gran tasca que vàreu fer! I moltes felicitats per seguir amb empenta, il·lusió i molt d'amooor als infants de 0 a 3! Petons

Escribe una reseña



Calificación general: