17 septiembre 2023 2:17
SolarCasa Energy han fet la instal·lació de plaques solars a la masia que tenim, destinada a lloguer turístic i no podem estar més satisfets de la feina feta. Ens van assessorar en tot moment abans d'iniciar les feines, per tal de tenir clar quins eren els aspectes bàsics. A partir d'aquí tot han sigut facilitats, gestionant ells mateixos els permisos necessaris. Tot això ha fet que es vegi reflexat a la factura de la llum, que ha baixat considerablement. Moltes gràcies per la feina feta.
22 agosto 2023 15:04
Gracias a todos en Solarcasa. Un equipo muy educado y profesional completó nuestra instalación a tiempo y a nuestra entera satisfacción. ¡Todo lo mejor para el futuro!
27 julio 2023 19:42
Després de donar voltes i voltes sobre si em convenia o no instal·lar plaques solars a la meva vivenda i després d'haver demanat diversos pressupostos, avui finalment ha arribat l'energia solar a casa meva. Ha sigut possible gràcies a l'empresa SolarCasa i per a la qual han treballat un equip de verdaders professionals. Han complert amb escreix les meves espectatives, essent molt coneixidors de la seva especialitat, son polits, ordenats i sobre tot treball en equip. Només tinc bones paraules per l'empresa i sens dubte recomanables al 100%.
17 junio 2023 23:05
Grans professionals. Tan la gestió i transparència a l'hora de fer el pressupost, com a l'hora de la instal·lació de les plaques, com al suport posterior per la legalització i gestions varies ha estat impecable.
30 mayo 2023 2:18
L'experiència de la instal·lació fotovoltàica amb SolarCasa ha sigut excel·lent. Des de l'acceptació del pressupost fins a la instal·lació tot súper. El personal que ha vingut a fer el treball, un 10. Molt recomenable.
05 mayo 2023 22:33
SolarCasa ens ha fet una instal·lació fotovoltàica a plena satisfacció, tant pel que fa a la Gestió administrativa, els Tràmits amb les Institucions, la Instal·lació propiament dita, el tracte dels personal i dels instal·ladors, a un preu competitiu i amb la confiança d'una empresa de proximitat amb la qual pots comptar.
28 octubre 2022 9:49
Excellent Service after sales!

We have bought Sonnen Protect with an Island mode installation here. Installation was made Professional way and unexpected problem got solved fast.

The SolarCasa Team knows what they are doing. Thank you for that ;)

If you have or want an Sonnen Battery System, this is the place to go.

Anytime again
30 septiembre 2022 16:08
Excel·lent servei! Des del disseny del projecte fins a la instal·lació i els tràmits administratius per legalitzar la instal·lació i aprofitar ajudes i bonificacions. Grans professionals, 100% recomanables.
20 septiembre 2022 18:59
¡Excelente servicio postventa!

Hemos comprado Sonnen Protect con una instalación en modo Isla aquí. La instalación se realizó de manera profesional y el problema inesperado se resolvió rápidamente.

El equipo de SolarCasa sabe lo que hace. Gracias por eso ;)

Si tiene o desea un sistema de baterías Sonnen, este es el lugar al que debe acudir.

En cualquier momento otra vez
08 junio 2022 19:24
Excel·lents professionals, deixen la feina ben feta i polida. El sistema funciona perfectament, estem molt contents amb l'eficiència.
Servei postvenda molt ràpid i eficient.
10 enero 2022 3:35
Excel.lent, recomenable 100% per professionalitat, tracte i preu! Empresa sèria, es nota que fa temps que s'hi dediquen i dominen el tema. Tornaria a repetir amb els ulls tancats i els recomanaria també sens cap mena de dubte!
08 enero 2022 5:08
Quería ayudar a reducir los efectos de la contaminación y de paso ha resultado que mis factura de la luz ha bajado un setenta por cien.
SolarCasa Energy es una empresa que domina el tema, te calcula y asesora el tipo de instalación que más te conviene y con un servicio rápido y efectivo que soluciona cualquier aspecto que pudiera surgir.
25 diciembre 2021 4:52
This is by far the best company related to solar energy. Checked so many others before spending my money and based on previous reviews, it was the best. The service, the price, the quality and the building process was perfect. Everything flowed the correct way. Thanks again. 100% recommendation!
16 diciembre 2021 16:30
Experiència excel·lent! Professionals des del primer dia. És preocupen fins l'últim moment per tal que ho tinguis tot correcte i amb bon funcionament, també en temes de "paperassa"! Qualsevol dubte t'ho resolen ràpida i eficientment. Sense dubte els aconsello.
14 diciembre 2021 5:29
Empresa amb personal i servei molt qualificat i competent. Instal·lació molt ràpida i eficient per la producció energia solar. Molt recomanable!
14 diciembre 2021 0:20
Porto més de 30 anys treballant en el sector fotovoltaic, he conegut moltes empreses i puc dir amb tota sinceritat que són uns grans professionals del sector i és un plaer poder col·laborar amb ells. Moltes felicitats per la vostra feina.
07 diciembre 2021 12:54
Servei complert, nosaltres no vàrem fer cap gestió, ells ho vàren fer tot, molt correctes i professionals, molt bon assessorament a l'hora d'informar les possiblitats i les diferents opcions, fins i tots aconsellant coses que a ells els perjudicaven
29 noviembre 2021 21:25
Professionals, complidors i una meravellosa atenció al client. Empresa totalment recomanable.
26 noviembre 2021 19:09
Empresa molt seria i molt professionals
En un dia ho han deixat tot instal.lat.
100% recomanables.
A casa hem quedat molt contents amb la seva feina.
23 noviembre 2021 15:34
Vaig estar assessorat per professionals de la màxima confiança. L'inversió
era força important a dur a terme i per tant había de ser molt clar.
I així va ser. A día d'avui, estic molt satisfet amb les placas, amb l'empresa
instaladora i, sobre tot, el tracte rebut. Allò que es diu "ens ocupem de tot", és ben cert. Ells, l'empresa, van fer tota la "paperassa" necessària per tal de fer l'obra. Per tot això, Gràcies.
20 noviembre 2021 20:31
Hem treballat junts. Encara no hem realitzat el somni de la independència (energètica) total —un somni, quan es reforma una casa vella–, però cada vegada que vaig tenir una qüestió o un problema vaig rebre una resposta ràpida i correcta.
14 noviembre 2021 6:55
Han sido muy profesionales, han trabajado muy rápido y han dejado todo funcionando. Los trámites administrativos perfectamente presentados para dar de alta la instalación. Muy recomendables.
11 noviembre 2021 11:23
Gran profesionalidad, enorme seriedad y voluntad de ayuda en todo momento. Recomendable 100%
09 enero 2021 22:04
Empresa seriosa que ofereix sistemes de qualitat. Viuen i respiren el seu compromís amb l'eficiència energètica i l'autoconsum. Joan i el seu equip us atendran amb professionalitat. Us el recomano molt.
06 diciembre 2020 0:25
Entreprise très sérieuse, compétente, avec un bon service après vente, je recommande vivement.
02 agosto 2020 2:46
Content amb la instal.lacio feta, bons materials i bona atencio. Sempre atents a qualsevol dubte o problema que puguis tenir.

Escribe una reseña



Calificación general: