01 septiembre 2023 0:11
Ens han instal·lat plaques solars a través d'una compra col·lectiva amb Som Energia. Bona feina i molt bona comunicació del procés.
21 junio 2023 22:55
100% recomendables, desde inicio, pasando por la instalación y pasando por todas las fases de tramitación. Cualquier duda, la resuelven al momento. Muy profesionales.
20 junio 2023 16:23
Gràcies SOLARTRADEX per un servei 100% professional de principi a fi. Sense problemes, sense complicacions, àgil. Un 10 per servei administratiu, però sobretot un 10 per el personal que et fa la instal.lació, respetuosos, responsables, profesionals i curosos. I un 10 pel Marc! El comercial que en tot moment ha estat per nosaltres per tot. Finalment GRÀCIES PEL XEC REGAL PER HOTELS que oferiu en promoció per recomanar-vos, fet que no ens costa gens ja que estem encantats!
16 junio 2023 20:00
Muy contenta con el servicio. Información y seguimiento siempre actualizados. La instalación con buenos profesionales. Hicieron los trámites con puntualidad y tal y cómo nos habían dicho. Precio muy competitivo. Muy recomendables!
15 junio 2023 23:37
Una empresa seria y profesional. Todo el proceso ha sido llevado a cabo según todo lo planificado, una instalación excelente y un acompañamiento muy completo en todo lo referente a los documentos y legalización.
02 mayo 2023 2:21
Nomes dir:
1. Màxima Eficàcia.
2. Resolutivitat en tot moment.
3. Amabilitat.
4. Bons professionals.
5. Bons gestors.
6. Cero problemes.
7. Recomable 100x100.

Si voleu una bona instal·lació solar feu me cas hi posseu vos en mans d ells.
30 abril 2023 23:13
Desde el primer momento toda la instalación, legalización y puesta a punto la han realizado ellos sin tener que preocuparme de nada. A nivel profesional y personal ha funcionado todo de maravilla. Recomendable al 100%.
22 abril 2023 14:31
Very professional service. Their tool to keep track of the whole installation process is very helpful. Also they take care of all the bureaucracy necessary. Totally recommended!
16 abril 2023 0:51
Molt bon assessorament i molt bon servei amb ajuda constant en tot el procés. Ho heu fet molt fàcil en totes les etapes. Moltes gràcies!
06 febrero 2023 2:40
Servicio muy profesional por parte de SolarTradex en el marco de una compra conjunta con SomEnergia. La comunicación fue siempre excelente, así como el apoyo en todas las gestiones con las administraciones, Ayuntamiento y Generalitat. La instalación muy rápida y con buena integración del inversor. Siempre respondieron rápido a cualquier duda.
El dimensionado del proyecto fue el adecuado, en un año de funcionamiento he generado la misma cantidad de electricidad que he consumido, solo falta ir trasladando los consumos a las horas de generación.
20 diciembre 2022 7:13
Estamos muy contentos con la instalación y el trato recibido, tanto por el comercial, como por los instaladores. El personal de cada departamento de la oficina han sido muy amables.
13 diciembre 2022 4:15
Molt contents amb SOLARTRADEX. Ens han fet totes les gestions de permisos, també la de bonificació d'IBI que ha estat aprovada. Els instal.ladors molt professionals i ràpids. De veritat una empresa recomanable en qüestió d'energia fotovoltaica.
31 octubre 2022 7:23
Profesionales, corrigieron los fallos cuando los hubo, trabajaron para dejar todo perfecto, el precio era ajustado. En particular, muy positivo la seriedad con que trabajan. Y la atención al cliente, un buen equilibrio entre sistemas automáticos y la atención personal.
Sólo tuvimos un problema al final: en junio recibieron la notificación de la bonificación del IBI junto con indicaciones para pagar, y no me informaron (no se ha podido aclarar por qué). Ahora he tenido que pagar un recargo. Ellos se han hecho cargo de esa cantidad (39 €).
25 octubre 2022 1:43
Después de habernos decidido por un sistema mas ecológico para la energía en nuestro domicilio, tuvimos la ocasión de contactar con SolarTradex. Finalmente decidimos contratar la instalación con ellos. Hemos quedado muy satisfechos tras la instalación y puesta en marcha. Son gente seria y sí. Recomendamos esta empresa para tod@s aquell@s que esten interesad@s en una instalación fotovoltaica. Son serios. Hasta ahora todo ha sido genial.
02 septiembre 2022 11:20
Professionals, bona instal.lació, sense problemes.
Tot i que em vaig confondre, m'ho vam aclarir i vam tirar endavant.
El procès és còmode, la comunicació és bona, l'app de la plataforma molt útil, el pagament fraccionat durant el procès, ajuda molt.
Ho hem fet mitjançant Somenergia i tot ha conclòs molt bé.
La instal·lació funciona ara molt bé, encara no puc parlar d'estalvis, llàstima que en aquest país no existeixin les compensacions anuals, perquè a l'hivern, ens baixarà molt.
01 septiembre 2022 21:04
El fet de puntuar amb un 4 i no amb un 5, és que el que paga sempre ho troba tot car, però el servei ha estat d'un 5.
20 agosto 2022 5:14
Una experiència molt bona. Empresa molt dinàmica amb personal jove i molt molt competent. La forma de treball en la instal·lació de plaques (i bateries en el meu cas), impecable, una feina molt fina i ben resolta. En quant a preus, són els que toquen, ni més, ni menys, però és que a més, el servei ofert mereix tots els euros invertits. Els materials que usen, plaques, inversors, bateries, etc.són de molt alta qualitat i amb una garantia molt llarga. No val la pena buscar grans ofertes i preus molt més ajustats, perquè la broma acaba sortint molt més cara. Aquesta gent són una bona solució, si busques un instal·lador competent. Ah! I et fan tots els tràmits de legalització i/o petició d'ajuts (si s'escau), de manera molt ràpida!
Recomanables al 100%
20 agosto 2022 1:23
Bona informació i acompanyament en tot el procés, desde l'estudi a la instal·lació, gestions administratives posteriors. Ha estat una experiència molt positiva.
17 agosto 2022 4:23
En complert escrupolosament l'acordat, seriosos i molt professionals. Ho recomano de totes totes. Seguiu així.
Gràcies i Salut.
14 agosto 2022 17:52
Estem molt contents tant de l'instal·lació com del tracte rebut per part de tothom. Si hem tingut qualsevol dubte la resposta ha estat molt ràpida i els instal·ladors han estat genials. Moltes gràcies per tot
10 agosto 2022 18:40
Un gran servicio con una instalación rápida, limpia y eficaz. Y una atención
muy amable para aclarar todas mis dudas. Ha sido un gran acierto contratarlos.
31 julio 2022 5:12
La experiencia como cliente has sido inmejorable. Seriedad, te guían en todo momento. Todo lo que nos prometieron, lo han cumplido de forma escrupulosa, y te informan en cada paso del proceso. Muy recomendable.
27 julio 2022 5:32
Molt bona experiència a l'hora de fer la instal·lació de les plaques solars. És l'empresa que va guanyar el concurs d'una de les compres col·lectives impulsades per Somenergia (MarSolar3).
Et proporcionen tota la informació des del primer moment, assessorament, resolució de dubtes.
Complidors en els terminis establerts.
De fàcil accés, ja que et donen d'alta a una plataforma en línia on hi ha tota la documentació necessària i on es fan les comunicacions.
Tant la tècnica que va venir a fer l'estudi, com l'equip instal·lador es troben a la teva disposició per a tot.
Qui està darrere els correus, dubtes, plataforma, etc.també.
S'encarreguen de tots els tràmits legals, cosa que està molt bé.
En fi, un 10 en tot.
25 julio 2022 16:20
Instal·lar unes plaques solars és una decisió difícil i complexa, però la vàrem encertar de ple amb SolarTradex.
El primer que ens va convèncer va ser l'estudi i projecte, amb molt de rigor i seriositat. En altres propostes era tot "més o menys", sense justificar dades ni propostes.
Simplement felicitar a l'equip tècnic, al de gestió i documentació i al d'instal·lació. Tot fàcil i proper.
Les plaques van genial, superen les expectatives. No esperàvem que el complement de la bateria fos tan eficaç. Només cal que arribin les subvencions.
Gràcies!
22 julio 2022 23:17
Molt contenta amb el servei rebut
Es nota la experiencia i serietat de Solar Tradex, és una empresa molt i eficient i dinámica en la instalació de les plaques. Estem molt agraits per tot i satisfets de poguer contibuir en aquest procés tan necessari per la humanitat con és l’utilització de les energíes renovables.
22 julio 2022 1:54
La meva experiència molt positiva, resolutius, complidors, responsables i disposats a respondre a tots els dubtes. La recomano per a totes aquelles persones que vulguin instal.lar plaques fotovoltaiques. Un equip jove amb futur liderat pel Frederic. La tinc instal.lada des del 12 de maig i tornaria a comptar amb la seva professionalitat. Gràcies.
18 julio 2022 23:03
Des del primer contacte amb SolarTradex ens hem sentit molt acompanyats. Són uns grans professionals i han resolt tots els tràmits necessaris per posar la instalació fotovoltaica a la nostra teulada.
Si esteu pensant en posar plaques solars, us recomano que us poseu en contacte amb ells i ja veureu com us entenen i busquen la millor solució per vosaltres
18 julio 2022 7:25
Experiència excel·lent des del primer moment. Fan un seguiment molt acurat de tot el procés. Han donat resposta a tots els dubtes amb rapidesa i ens han donat explicacions molt entenedores. I com a resultat final de la relació tenim una instal·lació fotovoltaica de primera. Estem molt contents. Confiança plena. Moltes gràcies súper equip de SolarTradex.
06 julio 2022 17:23
He quedat molt satisfet pel nivell de professionalitat de la vostra empresa, tant en la programció de les tasques a fer com per l'execució de les mateixes, gràcies per tot
24 junio 2022 16:02
Tot i que encara no hem finalitzat tota la instal·lació fotovoltaica a casa degut a temes externs d'entregues del mercat mundial que està per sobre de les voluntats individuals, estic molt satisfet pel tracte i la professionalitat de la gent de SolarTradex. Són complidors i atents amb les demandes i necessitats dels que ens iniciem en aquest projecte de l'autoproducció solar.
Gent seria.
18 junio 2022 16:14
Estamos muy contentos de la instalación que nos ha realizado la empresa Solar Tradex, hemos recibido un buen asesoramiento y una gran atención por parte de todo el equipo, en especial de Cristian que nos asesoró y dio la mejor solución a las necesidades que teníamos.

Escribe una reseña



Calificación general: