14 noviembre 2023 16:00
Empresa professional, amb experiència, bon assessorament i execució dels treballs en temps i preu acordats. Recomanable 100% en instal.lacions fotovoltàiques i qualsevol d.altre tipus.
19 octubre 2023 2:08
Fantàstic! Uns professionals com déu mana. Et fiquen els millors productes, ràpids i et tramiten tant la documentació pels permisos com les de les subvencions. Mercis en especial a l' Alvar I la Marina. No dubteu de contractar amb ells.
10 octubre 2023 7:03
No solamente son unos profesionales muy capacitados, si no que te aconsejan el mejor producto quen tienes que instalarte para tener la energia que necesitas. No como otros que solo quieren que te pongas placas para cobrar más.
28 septiembre 2023 16:35
Estem molt contents d’haver-nos instal-lat les plaques amb Solcam. Transparència i honestedat. T’ajuden i assessoren amb tots els tràmits administratius.
Els instal•ladors són molt professionals i competents.
Molt satisfets amb l’elecció feta
23 septiembre 2023 13:01
Si vols plaques solars i/o carregadors de cotxe no ho dubtis.
No busquis per Internet empreses grans que t'ho posen tot facil pero despres tot son problemes i poca serietat perque ho subcontracten tot.
Jo estic encantat en com va anar tot el proces, la serietat, el termini, la resposabilitat.
Començant per la visita Comercial del Alvar, continuant pel tecnic, els operaris i la administració que en tot moment m'han ajudat i gestionat el tema de les ajudes.
Si tens algun dubte contacta amb mi i per mail i t'explico la meva experiencia.
09 septiembre 2023 4:17
Muy satisfecho con la instalación de placas fotovoltaicas en mi vivienda habitual ejecutada por SOLCAM. Grandes profesionales. Presupuesto muy razonable, incluyendo todas las licencias y trámites, y sin sorpresas de última hora. Ejecución en el plazo establecido y por un equipo de instaladores muy capacitados.
01 agosto 2023 19:20
Buenos días.
Quisiera felicitar al equipo que instaló las placas solares en mi casa.
Abel, Juanma e Izan.
Un equipo compenetrado, serio y eficaz.
La instalación, perfecta. Pude ver las fotos y un trabajo profesional e impecable.
Recomendaré sin dudar a este equipo y su empresa.
27 julio 2023 12:48
Moltes gracias Solcamp, are estic molt tranquil gracias a vosaltres meu resolt el problema de las placas, sou molt profecionals tan els montadors com els técnicas tambe els comerciales, sou una grand empresa, salutacions
18 junio 2023 18:37
Vam encertar elegin a Solcam, han sigut eficients, clars i la instalació fantastica, endreçats, pulits i super profesionals. Dos dias i tot funciona a la perfecció, absolutament recomanables.
26 mayo 2023 17:34
Ja tenim plaques solars.
Gràcies Solcam per la vostra colaboracio. Per fer-ho tant facil. Felicitats a l’equip d’instaladors, han fet una feina fina fina. Grans professionals. Us recomanarem.
09 mayo 2023 13:15
He estat 5 anys perque hem resolguin un problema. No feu cas dels altres comentaris, ja que com a mínim un d'ells, es d'un comercial de la mateixa empresa. Poc profesionals
13 marzo 2023 19:41
Instalación fotovoltaica completada en dos días. Personal instalador profesional y bien coordinado. Buena gestión administrativa, y comercial. En todo momento resolvían cualquier duda que pudiera surgir. Instalación adecuada a mis necesidades. No dudes en contratar sus servicios, los recomiendo.
25 enero 2023 19:17
Excel·lent oferta i millor instal·lació. Personal molt curós amb els detalls i pendents de la satisfacció del client.
16 enero 2023 19:46
Empresa de confiança, eficient i compromesa. Estem contents
L'equip comercial és competitiu, explica qualsevol dubte i t'ofereix una instal·lació fotovoltaica adequada a les necessitats personals.
La gestió és àgil i només has de realitzar la documentació bàsica i necessària. La resta se'n encarreguen ells.
La instal·lació es ràpida, en el meu cas 3 dies.
L'equip de muntatge és educat, pulit i respectuós amb els propietaris.
La posada en marxa de la instal·lació i explicació de l'app és ràpid.
T'assessoren en la companyia elèctrica.
Contents amb el resultat.
Per posar un punt negatiu, la normativa no deixa muntar estructures per orientar les plaques en orientació sud i la meva teulada és est/oest, això disminueix la producció.
01 diciembre 2022 2:27
Edito mi última reseña porque hoy si me dieron solución y demostrando que les interesa y quieren cuidar a sus clientes, mientras llega el inversor nuevo por garantía me ponen uno provisional para poder tener energía, así si, gracias.
19 septiembre 2022 0:25
I perque no em podem possar 10!
Ens vam decidir per Solcam i ha estat un gran encert. Tot i els entrebancs inicials aliens a ells per la arribada de material, el assesorament, instalacio i seguiment post venda a estat increible. Han resolt tots els nostres dubtes de forma rapida i eficient. Tota la tramitacio de permisos i subvencions realitzades tambe per ells. 100% recomanables.ah i d aqui de casa nostra
08 julio 2022 5:33
Hace 6 años nos instalaron aerotermia en casa y hace un año y medio nos han colocado placas fotovoltaicas. Muy profesionales y con un servicio postventa impecable.

Fa 6 anys ens van instalar aerotermia a casa i fa un any i mig ens han posat plaques fotovoltaiques. Molt profesionals i amb un servei postventa impecable.
06 mayo 2022 2:03
Muy satisfechos por haber elegido a Solcam para la instalación de las placas en casa. Gestión comercial muy eficiente, precios competitivos, soporte en la tramitación de subvenciones e instalación rápida y realizada por buenos profesionales. Servicio postventa de 10. Además un ahorro sustancial en la factura de la luz. 5 estrellas muy merecidas
28 agosto 2021 17:06
Molt satisfet amb el sevei. Sempre que ha fet falta han estat allí per resoldre qualsevol dubte i el resultat ha estat molt bo.
16 agosto 2021 4:44
A començament de 2021, després de valorar diferents opcions i pressupostos, vaig escollir a Solcam com l'empresa que instal·les les 27 plaques solars a la teulada de casa.

Després d’uns mesos de funcionament, estic content de la feina que han fet, destacant:

1) Van avenir-se a desplaçar la placa solar d’aigua calenta instal·lada de fa anys, per tal que les plaques solars fotovoltaiques tinguessin un millor rendiment.

2) El bon saber fer del comercial, l’Àlvar, el qual, des del primer moment, va mostrar-se interessat a recollir totes les meves observacions.

Ja per acabar, exposar que, al mes de maig, no he pagat NI UN EURO a la companyia elèctrica en concepte de consum elèctric (sí que he hagut de pagar el terme de potència). A casa, els dos cotxes són 100 % elèctrics i, amb el rendiment de les plaques, he pogut fer tot el quilometratge dels cotxes (2000 km) i alimentar d’electricitat tota la casa (vitroceràmica, nevera, congelador, forn.)
01 abril 2021 8:07
Mi experiencia, con esta empresa, no ha podido ser mas satisfactoria, trato comercial extraordinario y en cuanto a la instalación, perfecto.cada vez que he necesitado una consulta han estado ahí. En definitiva una empresa seria y fiable.

Escribe una reseña



Calificación general: