17 noviembre 2022 1:15
Fa mes de 3 mesos que esperem una solució a la baixa producció de la nostra instal.lació. El servei post venda es molt lent i ineficaç.
07 noviembre 2022 17:33
Estoy muy contento con Solit Energía. La instalación por parte de los técnicos ha sido excelente, buenos materiales y acabados. Las placas solares, el inversor y el resto de material son de calidad. El personal de administración también ha sido muy eficiente durante la gestión del proyecto. En definitiva, totalmente recomendable. Muchas gracias a todos y cada uno de vosotros.
18 agosto 2022 3:47
Molt poc formals. Em van anul.lar la visita del tecnic per instal.lar plaques solars dos hores abans sense cap explicació, tot i tenir confirmació del dia abans.
15 abril 2022 21:14
Servei postventa molt deficient. Truques per notificar una incidencia i mai més et truquen per venir a solucionar-lo. Porto mesos per intentar que vingui algún tècnic a fer un diagnòstic i proposi una solució. Paciència.
11 febrero 2022 23:59
Solit Energia és una empresa idònia per a fer aquestes instal·lacions. En dos dies han tingut feta la feina, amb una gran qualitat i amb una gran qualitat humana dels tècnics que han vingut a fer la feina.
Feia temps que no tenia una sensació tant positiva en una empresa de serveis. És una empresa de 10.
02 febrero 2022 2:13
Molt satisfet del tracte personal i de la seva professionalitat, tant de les persones que van fer l'estudi com dels instal.ladors. Van fer la instal.lació en un parell de dies i ja està funcionant.
Recomano a qui en vulgui instal.lar que demani un estudi a aquesta empresa.
25 enero 2022 12:46
Solit Energia és una empresa molt seriosa, han complert amb puntualitat tots els seus compromisos i han fet un treball molt acurat
06 febrero 2021 12:09
Excel.lent tracte personal amb Nina Martí i Marcel, i un 10 per l´equip d´instal.ladors, grans professionals!
Recomanable 100%
Molts satisfets amb nostre sistema FV.
04 febrero 2021 5:06
Molt contents per la feina feta. La instal·lació ha estat impecable. L'aplicació web és genial, permet fer un seguiment exhaustiu de la producció i consum en cada moment del dia, amb estadístiques diàries, setmanals, mensuals i anuals. Encantats de poder contribuir amb el nostre granet de sorra a reduir l'escalfament global. Gràcies Solit Energia!
21 enero 2021 15:01
Molt bona feina!
L' aplicació és genial. Pots fer un seguiment molt acurat, del consum i generació de la teva instal.lació. Cosa que permet, reprogram AR horaris dels teus consums.
19 enero 2021 18:32
Molt recomanable. Excel.lents professionals, sempre accessibles per qualsevol consulta. Tant la instal.lació, com l'assessorament i el seguiment han estat absolutament satisfactoris.
17 enero 2021 13:08
Equip professional i empàtic que han fet la instal·lació amb detall. Compleixen el pactat i resolen els dubtes que puguis tenir: pròxims i molt amables. La Nina us prepara el projecte i en Jordi dirigeix l'equip d'instal·ladors. Tots dos estan al cas i et fan fàcil prendre la decisió i veure com es materialitza.
La producció ja s'ha iniciat i ja aportem el nostre granet de sorra a sostenir el nostre entorn. Si ho estàs valorant, fes el pas endavant de la mà de SOLIT, t'acompanyen i t'ho fan fàcil
14 enero 2021 22:33
Tots molt professionals, cumplidors i la instal-lació perfecte. Aleix, tecnic comercial: l´unic serio del Mercat. Nina: perfecte, és com si tinguessis una secretaria particular. En Jordi, el responsable de la instal-lació: perfecte, puntual, pulit, formal, i, inclús em va atendre personalment a casa un diumenge! Et respòn a una pregunta de immediat.
Em manquen paraules per elogiar-los, a ells i a la casa.
06 enero 2021 14:32
Estic molt contenta de haver fet al pas de posar plaques solars, ara la meva despesa es del 50 per cent menys
29 diciembre 2020 9:51
L'atenció rebuda ha sigut excel.lent. Molt contents amb tot el procés i l'intal.lació. Atenció molt personalitzada.
Grans profesionals.
Totalment recomanable!
23 diciembre 2020 23:10
Tracte molt bo i personalitzat. L'atenció rebuda ha sigut excel.lent. Molt contents amb tot el procés i l'intal.lació.

Molt recomanable!
01 junio 2020 5:04
Excel·lent tota la gestió i execució del projecte.
Equip professional i molt bon tracte.
L'experiència dels primers instants que estàs auto consumint és realment emocionant!
Altament recomanable

Escribe una reseña



Calificación general: