12 octubre 2021 17:37
Una visita molt xul·la per Solsona! Molt interessant tot amb un guia local! 100% recomanable! Vénen ganes de venir a viure a Solsona!
18 septiembre 2021 13:42
He estado visitando hoy solsona y ha sido una experiencia muy agradable fue una visita guiada en exclusiva porque solamente estábamos mi pareja y yo el guía que es autóctono Joan es encantador le encanta hacer su trabajo y lo hace verdaderamente bien porque te enseña toda la ciudad y con mucho detalle muchas gracias y seguir enseñando así vuestra ciudad.
08 julio 2021 17:34
Molt bé, molt maco, una explicació molt interessant.
El guia, que es deia Joan, molt interessant i amb moltes curiositats.

Ens ha fet descobrir el gegants d'una manera molt innovadora i no ens hem avorrit gens.
24 junio 2021 9:44
Acabem de fer la visita al pou de glaç amb en Joan, molt atent, que ens ha fet conèixer la història d'aquest pou, i també uns mica la de Solsona. Ens ha agradat molt. La recomanen.
29 enero 2021 23:55
Ruta privada por Solsona, nuestro guía Pau estuvo genial, muy profesional, amable y paciente con nosotros.muy recomendable par a conocer Solsona de la mano de un experto autóctono.
25 noviembre 2020 8:23
La visita guiada pel centre de Solsona ha estat molt completa i interessant, tant pels carrers de la part antiga de la ciutat així com la visita a la catedral. Gràcies a aquesta visita guiada, he pogut conèixer molts aspectes històrics i arquitectònics de Solsona, els quals sense la visita guiada no hauria conegut. El guia va explicar molt bé i de manera clara i amena. La durada de 2h de la visita em va passar volant.
Si visiteu Solsona i voleu conèixer a fons la història i els punts d'interès d'aquesta preciosa ciutat, us recomano totalment aquesta visita guiada.
18 noviembre 2020 10:10
Hem gaudit molt de la visita! El Marc ha estat un gran guia i de la seva mà hem conegut bona part del patrimoni cultural de Solsona. Encantats també amb tot el patrimoni natural, quina enveja de parcs i camins. Marxem enamorats de la vostra ciutat, segur que hi tornarem!
10 noviembre 2020 15:33
Una experiència molt gratificant en les dues visites a Olius i Solsona. En Marc ens ho va explicar amb tota mena de detalls i ens va apropar al Solsonès. Ja el varem felicitar, molt bé.
La noia que va cantar els goigs a la Mare de Déu del Claustre, va ser sublim.
Molt recomanable.
01 octubre 2020 22:52
Una experiència fantàstica, la persona k ens va fer de guia, immillorable, se'l nota que estima el que fa, saviesa i paciència. Vaig aprendre grans coneixements que no sabia de Solsona. Moltes gràcies Ivan. Ho recomano perquè paga molt la pena.
28 septiembre 2020 18:42
Una visita molt recomanable, es nota que el nostre guia (Marc) ho viu intensament i estima Solsona, la mascareta no va ser cap impediment per passar 2 hores molt ben aprofitades, gràcies.
16 septiembre 2020 4:47
Cada cop que he fet una visita amb els guies de Solsona Experience, he gaudit de l'estona. Bones explicacions, visites interessants, detalls de cada lloc i bona dosi d'amabilitat. Cap de les seves visites us decebrà.
11 septiembre 2020 5:14
Visita molt recomanable, el nostre guia molt bé, va fer la visita molt amena i interessant i el final de la ruta simplement espectacular.
14 mayo 2019 3:43
Muy recomendable, Esther nos organizó la visita al cuarto de gigantes y el pozo de hielo con pocos días de antelación y siempre muy amable y eficaz, nos fuimos el grupo al cuarto de gigantes y el chico nos explicó todas las tradiciones sobre ellos y se veía que lo sentía con el corazón, salimos muy contentos y al pozo de hielo donde otro chico nos dió detalles muy interesantes de manera muy amena y amable, las dos visitas fueron de mucha calidad y muy recomendables, de lo mejor en Solsona! Nos quedamos con ganas así que repetiremos para otra ocasión con el resto de experiencias.

Escribe una reseña



Calificación general: