09 julio 2021 21:39
Estupendo sitio para hacer cualquier estampación, cartel o lo que sea, grandes profesionales y te atienden y aseseoran en todo.
Muy recomendable
13 enero 2019 20:11
Amables i eficients. Vam encarregar un joc de l'oca personalitzat per l'aniversari d'una amiga. A Solucions Digitals ens van demanar 43 fotos per personalitzar cada casella. Ho van fer perfecte i el resultat és un tauler de fusta amb les fotos impreses en bona qualitat, un objecte bonic i de qualitat. A més a més, tot i la feinada que representa, ens ho van enviar molt de pressa i no vam patir gens per arribar a la data necessària. Com a regal és un bon cop d'efecte. Molt recomanable.
03 agosto 2018 7:31
Tracte professional i familiars.s'adapten al que necessites tant per empreses i autònoms fent webs, regals empresa, comunicació d'empresa. ; com pel particular fent jocs amb fotos, fotomuntatges, regals personitzats de tot tipus, estampació de samarretes, puzzles, tases, estoigs. També escanejen negatius i diapositives, i tenen servei de fotocòpies. Si tens alguna altre idea pel cap per fer un regal si els hi proposes segur que busquen com fer-ho.

Escribe una reseña



Calificación general: