28 octubre 2023 3:00
Son mi centro de fisioterapia de confianza y acudo cada vez que tengo necesidad. Por alli han pasado varias personas de mi familia y el trato es inmejorable
23 octubre 2023 19:37
Genial les sessions de fisioterapia embaraç i postpart, 100% recomanable.
05 octubre 2023 2:04
Son con diferencia los mejores fisios que he provado. El nivel de conocimiento que transmiten da mucha confianza, y los resultados el dia despues se notan. Ademas son baratos y muy simpaticos.
02 octubre 2023 14:52
Vaig tenir l'oportunitat d'acudir a aquest centre de fisioteràpia i vaig quedar completament impressionat amb la seva qualitat de servei i professionalitat. Els professionals que treballen aquí són veritables experts en la seva àrea i es nota que es preocupen sincerament pel benestar dels seus pacients.

Les instal·lacions estan impecables, noves i ben cuidades. La seva atenció personalitzada és realment destacable; els fisioterapeutes prenen el temps de conèixer les teves necessitats i dissenyen un pla de tractament específic per a tu.

A més de la seva excel·lent tasca professional, l'atmosfera del centre és relaxant i acollidora, el que fa que les sessions de fisioteràpia siguin una experiència agradable. També tenen horaris flexibles i s'esforcen per adaptar-se a les teves necessitats.

En definitiva, no puc recomanar prou aquest centre de fisioteràpia. Si busques un lloc on et puguin ajudar a millorar la teva salut i benestar de manera professional i amable, aquest és el lloc. Estic profundament agraït pel seu servei. Gràcies de tot cor!
21 marzo 2022 6:58
Van poder fer-me un forat a l'agenda.
Molt professionals a la vegada que propers.
De 10!

Escribe una reseña



Calificación general: