06 marzo 2023 23:18
Encontrar a Sophia es un regalo del cielo. Tiene una gran sabiduría, no he conocido otra persona así. Hablar con ella crea un antes y un después en tu vida.
Te ayuda a recolocarte de manera positiva contigo mismo, y eso va repercutiendo en todos los aspectos de tu vida.
No tengo palabras, es un amor de persona, es genial, quiere ayudar y sabe perfectamente el camino para lograrlo. Muchísimas gracias Sophia, creo que con tu granito de arena estás ayudando a crear un mundo mejor, con personas más sanas física, mental y espiritualmente.
22 noviembre 2022 16:23
Aprima’t! Ara pots! És un programa d’èxit, en el meu cas. Fa deu setmanes que el vaig començar i ja m’he alliberat de quatre quilos. Les sessions amb la Sophia, les orientacions que et dóna i el seguiment que en fa, t’ajuden a fer una alimentació més saludable, a millorar la teva salut i benestar mental. Gràcies per ser-hi i acompanyar-me en aquest camí! Continuem!
20 noviembre 2022 7:05
És una gran professional, amb molta empatia, saviesa i competència comunicativa. Bon acompanyament per assolir els teus objectius vitals o laborals. Totalment recomanable.
07 agosto 2022 5:56
Descobrir a la Sophia ha estat un regal. M'ha ajudat a enfocar-me i a comprendre'm millor per poder superar i manegar temes que tenia enquistats. Gracies Sophia per la teva manera de fer i de ser.
02 abril 2022 17:38
La Sophia m´és i m´ha estat de moltíssima ajuda. He aprés amb ella a veure les coses d´una altra manera, una manera més positiva i respectuosa. He aprés a deixar la culpa i a valorar-me a mi i a tothom d´una forma més amable. Segur que us serà de gran d´ajut parlar amb ella. Gràcies Sophia per sempre ser-hi.
13 marzo 2022 18:43
Sólo quiero decir una cosa, llevaba desde el 6 de enero de 2022 con un sufrimiento por un problema con mi expareja y esta mañana lunes 21 de febrero he tenido una sesión con Sophia a las 09: 00h, pues mi hermana Mónica a las 14: 00h y pico de hoy me acaba de decir: te veo mejor, más tranquila. Qué ha pasado algo? , y yo: si, he tenido una Videollamada con Sophia. Creo que con este hecho os lo he dicho todo. Recomendable y efectiva 100%
15 febrero 2022 19:24
He estat uns mesos seguint sessions amb la Sophia per abordar la por a parlar en públic. Estic molt satisfeta d'haver-la conegut i haver pogut treballar amb ella durant tot aquest temps. M'ha fet reflexionar molt en quant a quins son els obstacles que m'impedien poder-me expressar amb seguretat i m'ha donat moltes eines per poder afrontar les pors i inseguretats. És una gran professional, molt propera i humana. Gràcies Sophia!
13 febrero 2022 9:07
M'he sentit molt còmode, he après coses noves i m'ha sigut de gran utilitat per a fer canvis positius. Del tot recomanable i a més s'adapta completament a la disponibilitat de temps i horaris.
21 noviembre 2021 6:13
M'agradaria agrair-te de tot cor que m'hagis ajudat a veure les coses desde un altre punt de vista. Sovint quan estem acostumats a reaccionar d'una manera ens costa canviar-la, tot i saber que cal fer-ho. Entenc que si volem canviar una situació que ens fa mal cal canviar la nostra forma de reaccionar. Com tu em deies, a vegades cal ensenyar les dentetes.
Gràcies pel teu suport, per ajudar-me a créixer com a persona i a creure més en mi mateixa.
29 marzo 2021 6:03
No tenia clar com gestionar alguns problemes i Sophia em dona una visió aclaridora, senzilla i a la vegada resolutiva. Ho fa fàcil i planteja els problemes i les solucions possibles des d'un punt de vista que m'agrada molt i em dona molta seguretat.
17 marzo 2021 13:10
La Sophia ha analitzat ràpidament la situació que li he plantejat i m’ ha ajudat, de manera molt professional i pràctica, donant me més eines per encarar la.
Moltes gràcies Sophia!
13 marzo 2021 1:47
Una gran sort haver conegut a la Sophia! Té la capacitat d'ajudar-te a posar en ordre la teva vida. Tots tenim les eines a la vora, però de vegades, no les veiem. Li agraeixo la seva capacitat d'anàlisi, els seus consells tan pràctics i la seva empatia. Us recomano que parleu amb ella i entendreu del que parlo. Una gran persona amb un bon cor i molta professionalitat.
23 febrero 2021 6:49
Estoy muy contenta y agradecida con Sophia.
Atenta, comprensiva y directa. Me hizo ver prioridades y tomar acciones. Muy recomendable.
04 febrero 2021 5:48
Les trobades amb la Sophia són estones de pau, tranquilitat. Ajuden a mirar endavant amb objectius clars i positius.
29 enero 2021 5:23
Molt contenta de trobar aquesta gran professional, m'ajudat a canviar hàbits de forma sencilla i efectiva. Persona molt propera i clara
13 enero 2021 13:03
Molt agraït d'haver trobat a la Sophia. Quan li he explicat les coses que m'amoïnaven de seguida ha captat quin era l'origen del problema.
Un cop detectat el problema m'ha ajudat a posar-hi solució amb situacions quotidianes. Hem anat al gra sense donar-hi voltes.
És sorprenent que amb poques paraules sàpiga detectar la teva manera de ser i de fer i t'ajudi a entendre't i superar-te. Molt content.
21 diciembre 2020 20:49
Enseguida capta l'essència del problema a solucionar. Vam començar per un tema, i vam anar pelant-ho com si fos una ceba, per arribar a la capa més profunda i més important.

És molt directe en la solució i això a vegades sobta, sobretot si has estat amb altres professionals, que potser donen més volta, ja que amb ella les sessions són mínimes i eficaces.

S'ha d'estar atent al seu missatge ja que tot el que diu té un perquè, i finalment, depèn d'un mateix per actuar.

Gràcies Sophia!
02 noviembre 2020 11:24
Amb la sophia he aconseguit un equilibri emocional en molts aspectes de la meva vida, principalment amb l' alimentació, ha estat una sort conèixer una persona com ella, gràcies Sophia!
21 octubre 2020 21:10
D'una manera propera Sophia, s'implica amb tu i et fa veure diferents perspectives les quals de vegades no hi tenim en compte en moments ennuvolats i que serveixen per a prendre consciència d'allò important, agraït per la seva implicació.
15 octubre 2020 6:10
La Sophia m'ha ajudat molt ha veure coses de mi mateixa que no coneixia. El seu acompanyament, les preguntes que et fa, et van guiant i pots veure el que necessites o les mancances que tens. Esta clar que el camí l'has de fer tu, però la seva llum et guia. Gràcies, Sophia.
06 octubre 2020 6:21
Les orientacions de la Sophia m'estan resultant molt útils, em sento molt millor. Et fa responsable de la teva salut però t'acompanya de manera ferma i respectuosa alhora. Sens dubte s'ha convertit en un dels meus referents!
25 septiembre 2020 5:54
Gran profesional, escucha activa y da las herramientas necesarias para poder gestionar cualquier emoción
23 septiembre 2020 5:18
"És una dona amb molta paciència i que et sorprèn amb solucions que no te les esperaves i són molt positives" Joan (85)
09 julio 2020 7:36
Explico mi experiencia:
Los conocimientos, la manera de hacer, la escucha, pronto calan muy hondo y te sientes reconocida. Te sientes especial y al mismo tiempo también acompañada ya que ves que no eres a la única que le ocurren estas cosas y lo más importante es que la experiencia de estos encuentros perdura y te ayuda a caminar con ánimo y confianza.
10 junio 2020 5:18
Quan vaig coneixer la Sophia va ser per casualitat i en un mal moment. El que si em va quedar clarissim és que havia de conservar el seu contacte. Em va fer notar de seguida que és una persona amb molts recursos. Sap aconsellar-te en tot. És planera t ho posa fàcil i sobretot et parla clar. És la persona més resolutiva que he conegut mai i sobretot i sobretot molt encoratgedora.
Gràcies Sophia!
12 mayo 2020 23:38
La Sophia és propera i pràctica en com enfoca les situacions i això m'agrada. Molt interessant el seminari sobre com portar el dol en aquests moments difícils. Gràcies.
23 febrero 2020 12:29
He conegut a la Sophia al mes de gener i només vui duir " Gracies, gracies, gracies" Una gran professional. Ajuda molt a veure els nostres "problemes" amb una altre perspectiva sense perjudicar a ningú.
Sempre té un moment per dedicar-te, escoltar-te i estar per nosaltres. La recomanaré sempre al 100 per 100. Una abraçada i un petó ben fort.
29 enero 2020 17:39
Vaig descobrir-la mentre buscava informació per Internet. La vaig seguir durant un temps fins que em vaig decidir a contactar. La decisió no va ser fàcil. No és senzill demanar ajuda, ens eduquen per ser forts, gent de profit. Veia que necessitava reflexionar sobre la meva vida, els meus objectius vitals, professionals, la família, la salut, l’alimentació, estava totalment desbordada!
La Sophia m’ha ajudat a posar llum sobre tot aquest garbuix de preocupacions, d’una manera que no hauria imaginat que fos possible.
Ara estic més enfocada en cadascun d’aquest objectius vitals que tant m’angoixaven. La vida no és senzilla, però tenir un focus clar, ajuda molt a viure-la amb més tranquil•litat i alegria.
Gràcies Sophia!
28 enero 2020 0:57
Ja fa temps la Sophia em va ensenyar a deixar d’utilitzar el menjar per resoldre els meus conflictes i a menjar d’una manera diferent, equilibrada i intuïtiva, fugint per sempre del cercle de les dietes i de les culpes.
Al mateix temps, em va ajudar moltíssim a entendre i a gestionar la relació difícil que aleshores tenia amb el meu fill adolescent.

Ara, com caiguda del cel, ha tornat a aparèixer a la meva vida en un moment clau, després de la mort del meu pare i amb la perspectiva d’haver-me d’ocupar d’una mare malalta que necessitarà tota la nostra atenció. Ella diu que les casualitats no existeixen.

De nou m’està ajudant enormement, aquesta vegada a gestionar tots els canvis que aquesta nova situació personal comportaran a la meva vida, tant a nivell pràctic com emocional. També m’està mostrant la manera d’ implementar un protocol, format per una conjunt d’ actuacions, que hauran d’ajudar la meva mare amb la seva malaltia.

Deu ser veritat que les casualitats no existeixen. Sigui com sigui, gràcies Sophia per acompanyar-me novament! Quina sort, jo i totes les altres persones que has ajudat, d’ haver-te trobat.
25 diciembre 2019 8:45
Un gran plaer compartir la seva pau, saviesa i persona. Un gran exemple de senzillesa i generositat.
Reflexiones fins al fi dels problemes i qüestions més minses totes relacionant-los en un tot. Assoleixes clarificar els pensaments.
Sophia mil gràcies per tota la teva ajuda que va ser molta.
Gràcies per seguir compartint els teus articles e informacions.
06 diciembre 2019 6:28
El blog de la Sophia i les seves sessions m'han ajudat moltíssim a ordenar, posar nom i afrontar de manera més calmada i assertiva, aquells problemes i inquietuds que estaven afectant el meu dia a dia. Els seus consells i les seves pautes m'han animat a reflexionar sobre mi mateixa i allò que m'envolta, i en com transformar-ho per fer-ne un aprenentatge i no una mala experiència.
Només puc dir que recomano a tothom que faci una ullada al seu blog i donar les gràcies a la Sophia!
25 noviembre 2019 20:55
De gran ajuda per retrobar-me i poder sentir altre cop l' energia i les ganes de fer cami. Moltes gràcies Sophia!
19 noviembre 2019 21:48
Una hora y esta señora me ha abierto los ojos como nadie lo ha hecho. Con una personalidad de impacto, con amabilidad y empatía.eficaz y muy buena persona, aparte de sus muchos estudios tiene habilidades especiales para su trabajo, la recomiendo entusiasmada a mi família y amigos. Gracias Sophia
11 noviembre 2019 20:06
Altruista, professional, propera i intensa alhora.
Quan es busca un punt de vista diferent del propi i s'està disposat a escoltar, sense cap dubte, Sophia t'acompanya molt bé amb la calidesa contundent de les paraules certes durant les seves sessions.
Generositat i compromís tranquil
Gràcies Sophia.
15 octubre 2019 23:32
La vida ens sorpren. Desprès d'un procés personal i familiar on dins d'un termini de 4-5 anys vaig viure un divorç més el suïcidi de la meua neboda de 28 anys, vaig estar sumida en un periode vital on necessitava anestesiar el meu dolor.era tan gran.no hi havia tingut temps de digerir el meu divorç i ja estava vivint el procés on la impotència, la rabia, el no saber va fer punt amb mi i als membres de la meua familia. El meu cos, va anar protegint-me, l'ansietat, el dolor.la rabia.tot emb va dur al menjar com a una font de anestèsia del dolor, de insensibilització. Em feia creure que estava satisfeta.
Aquest mes de juliol vaig anar de vacances i "casualment" em varem donar el contacte de Sophia. Punt d'inici. Coneixer-la, parlar amb ella, veure i compartir la seua cosmovisió de la vida, adornar-me d'aquells plantejaments.ser conscient que la meua obesitat era un resultat d'un procés inconscient.on el menjar actuaba de font de compensació.
Posar nom de forma adient al que vullc, al que em pasa, al que sent.ella m'ajudat a verbalitzar de forma positiva.
Jo que venia de fer totes les dietes del món, ara ja no faig dieta, ara VULLC LLIBERAR-ME DE CÀRREGUES, en tot el sentit ampli de la paraula.
Les dones, ho fem sempre, carregem, donem suport, fem.hi aplega un dia en que no et reconeixes, no saps ja on està la teua il.lusió, i de sobte, apareix la Sophia, i de una forma fàcil, poc a poc, amb molt de respecte pel teu procés, t'acompanya, per a que sigues tú la que agafe el PODER EXECUTIU de la teua vida, i que deixe l'execució de les seues vides als altres, que són els que han de construir les seues vides com vullguen i puguen.
Gràcies, gràcies, per l'acompanyament, per la confiança.pel teu estímul constant, per la informació, per la reflexió i per damunt de tot per ajudar-me a donar els pasos per alliberar-me de la culpa.
Estic en procés, i vos anime a totes aquelles persones que estimeu que ja no podeu arribar on voleu, o que heu tirat la tovallola de l'il.lusió de poder viure amb més salut, i sense càrregues que ho intenteu.no és fàcil.pero no hi ha presa. Sophia em va ajudar a adonar-me que sóc jo la que he d'aprendre a reconeixer les meues sensacions de sacietat i de gana i ser capaç de diferenciar quan és per ansietat o per motius emocionals la sensació de fam, però de què? Que estic suplint quan menje?
Vos invite a iniciar el viatge i que la Sophia t'ajude amb les seues coordenades a trobar el lloc d'arribada: ser persones més conscientes i plenes i alliberades de càrreges.
05 octubre 2019 23:51
Tuve la suerte de conocerla a través de Twitter y una corazonada me hizo contactar. Me ayudó a llegar al fondo real de la cuestión y me regaló las herramientas para producir el cambio que necesitaba. Es un pozo de sabiduría y su manera de comunicar resulta clara y concisa. Aporta datos, ejemplos, recetas (las culinarias son buenísimas), todo aquello que te ayuda a tomar decisiones y tomar nuevos caminos para cambiar situaciones con las que no nos sentimos bien. La generosidad se llama Sophia. Gracias infinitas!
13 agosto 2019 9:50
Gran profesional i molt recomanable. Mha ajudat en una nova etapa de autonom desde la visio empresarial i personal. Gracies
06 julio 2019 3:02
Hola Sophia, només puc agrair els teus consells. Sempre la paraula justa, adequada i en el moment encertat. Un magnífic acompanyament en etapes delicades del trajecte vital. Aportes calma i clarividència. Moltes gràcies!
29 mayo 2019 20:47
Havia fet abans coach i altres sistemes d'ajuda. La manera que té d'explicar les coses és ja un aprenentatge, també el que diu, és clar. A més, valoro moltíssim la seva gran coherència entre el que diu i el que fa, de les persones més íntegres que conec. M'encanta escoltar-la i m'encanta la presa de decisions que he fet en molt poc temps, guiada per la seva inestimable ajuda. Per mi ha estat tot un descobriment la Sophia, un model d'integritat i coherència i un enorme ajut!
26 mayo 2019 7:48
Afortunada de conocer a la Sophia, gran profesional y mejor persona.
Me ha acompañado varias veces, a superar situaciones varias relacionadas por ejemplo, a un cambio de trabajo, a la superación de pruebas académicas, a mejorar relaciones familiares, ofreciéndome, de una manera sencilla y clara, pautas y herramientas para superarlas con éxito o llevarlas a cabo de la mejor manera posible, apaciguando así mi nivel de auto exigencia y estrés.
Desde que la conozco sigo sus “recetas para vivir mejor” a través de su blog, orientaciones que me ayudan a estar mucho mejor y ser mejor persona.
También valoro enormemente el ejemplo que he aprendido de su carácter totalmente altruista i su filosofía de la economía del bien común, aportando el pago a las sesiones y talleres que imparte, en forma de donaciones a instituciones o entidades que hacen un servicio a la sociedad, eso demuestra la gran persona que es.
28 abril 2019 16:45
La Sophia la vaig conèixer, de casualitat, tot buscant informació a internet sobre mobbing, estrès, ansietat, angoixa, Vaig decidir-me a enviar-li un mail i a explicar-li la meva situació i us puc assegurar que mai de la vida m'hauria passat pel cap trobar algú que m'atengués des d'un primer moment, de manera totalment desinteressada i que em pugués ajudar a viure una mica millor els moments angoixants pels quals estava passant en la meva vida professional. Va ser allà en tot moment, de manera contínua i, sobretot, quan més la vaig necessitar. Em va ajudar en tot moment i em va fer veure les coses tal i com eren i també a tenir clares quines eren les prioritats i què havia de fer en tot moment. El més important era la meva salut i la meva família i li estic molt agraïda. Moltes gràcies per ser-hi quan més et necessitava. Una abraçada de tot cor.
21 abril 2019 9:45
LLegué a Sophía en un momento de necesidad de transformación personal y profesional pero no me veía con las fuerzas necesarias para conseguir llevarlo a cabo. Sophía me ha proporcionado las herramientas necesarias, y que estaban dentro de mí, para poder iniciar el camino hacia ello.
Como persona es maravillosa y como profesional del Coaching una verdadera Guía. Solo tengo palabras de agradecimiento y de admiración por su humanidad y filosofía de vida.
Antoni Tous Gabarrón (28 de Marzo de 2019)
21 abril 2019 9:04
Es una persona molt capaç i experimentada. Amb poques paraules es fa una composició de la situació en la que estàs i t 'encamina cap a la millor solució. Per a mi ha estat una gran ajuda en un moment molt difícil.
17 abril 2019 9:53
Hace unos meses la encontré por casualidad y me ayudó mucho, me dió herramientas para superar obstáculos y quitarme miedos. Le estoy muy agradecido por la ayuda recibida. Aun me queda mucho camino por recorrer pero con su ayuda será mucho más fácil. Mil gracias Sophia
09 abril 2019 21:58
Nomès tinc paraules d'agraïment i admiració. Gran capacitat de resolució
i entença emocional. Gran profesional i millor persona.
24 marzo 2019 6:34
Una gran professional. Des del primer moment vaig sentir-me molt còmode i ben acollida. Certament, no havia arribat a tenir mai gaire connexió amb anteriors professionals a les que havia acudit i inevitablement anava una mica reticent. Però estava passant una situació que em desbordava i necessitava el suport d’una persona externa i professional.
En la Sophia vaig trobar aquest recolzament i empenta per canviar maneres de fer i viure les coses.
Vaig sentir la tranquil•litat i proximitat per sincerar-me completament. Em vaig sentir molt escoltada. I en base a les meves explicacions, em va plantejar les eines adequades per aplicar en les meves circumstàncies, obrint-me també a noves maneres de veure les coses.

Després de les trobades amb la Sophia tinc molta feina a fer. Tasques a desenvolupar que em permetin dissipar la inestabilitat i aconseguir benestar i satisfacció amb mi i amb el meu entorn.

Gràcies Sophia per tot el teu temps. No dubtis que, de la mateixa manera que a mi em van fer arribar a tu, través la recomanació d’una amiga, jo ho transmetré a d’altres.

Fins aviat:)
05 marzo 2019 3:42
El professor que més comptabilitat em va ensenyar, ja fa molts anys, també ens explicava aquesta anècdota per a relativitzar les seves ensenyances. Ens deia que hi havia una vegada, uns viatgers d’un globus aerostàtic que van caure al bell mig d’un camp i després d’aterrar, van preguntar al pagès que els observava: ens pot dir on som? Esclar, és ben evident. Al bell mig d’un camp d’alfals. Una informació molt precisa que no aportava cap valor als turistes perduts. Com la comptabilitat!
Pocs dies abans de Nadal, en una trobada amb vells companys de feina, un em va preguntar: i ara quin és el teu objectiu? Vaig respondre alguna vaguetat per a sortir del pas però no em podia treure del cap aquella pregunta. Havia de trobar la resposta, precisa i útil. I buscant la resposta em vaig trobar la Sophia, que amb quatre sessions, comptades, em va ajudar a trobar la resposta que buscava.
Us la recomano, amb molt entusiasme.
01 marzo 2019 7:01
Gràcies Sophia, han estat dues sessions que he aprofitat molt, el procés ha estat molt ràpid i m'has donat pautes clares per ressituar-me amb la cultura del rol i gestionar les emocions. Ets una gran professional, una gran persona i la teva solidaritat es admirable.

Escribe una reseña



Calificación general: