12 marzo 2023 12:48
Excelent tracte i millor si cap la perruquera Vanessa que ens deixa a tota la familia ven xulos? I la resta del equip
10 diciembre 2022 8:32
Em van fer el recollit i maguillatge de la boda i no podria estar més contenta! A més, tenia el cabell molt castigat i em van aconsellar amb el color i tall, i ara, desprès de la boda, el tinc preciós! La meva sogre també es va pentinar i maquillar i va estar encantada! Totes les noies són molt agradables i el saló és molt maco i nou! Llàstima que sigui de Barcelona i no el tingui aprop, dons segur que seguiria anant!
23 octubre 2022 8:39
Si vols un moment per tu, és el lloc. Sempre és un gust anar-hi i sortir encantada. Súper professionals.
19 abril 2022 0:27
Grans profesionals
Expliquen molt bé el que fan i es nota que están molt ben formades, són amables i atentes
L espai es molt gran i agradable
El Preu és molt raonable pel servei que donen

Endavant! Continueu així!
01 octubre 2021 9:36
Salgo siempre contenta. Única cosa que podrían añadir el baño de color. Espero q en futuro no muy lejano podré disfrutarlo.
11 marzo 2021 12:57
Es un lloc molt agradable d’estar, el tracte es immillorable, en casa moment T’expliquen que fan i perquè, no criden i s’agraeix l’espai gran i amb totes les mesures de seguretat per el COVID. Son molt professionals, t’aconsellen i et tracten molt bé. Destacar a la Queralt, per ser tant dolça i agradable. També la Vane per ser una crack amb els tallats de cabell de tots tipus. Qualitat preu - 100%. Heu guanyat una clienta, ho feu molt bé!
04 marzo 2020 1:24
Vaig escollir la perruqueria Solet per fer-me un canvi de look total, tallar i color amb una melena arrissada, que no és fàcil. I el resultat m'ha encantat! Molt bones professionals i molt bon servei!
07 julio 2019 13:36
Professionalitat en tots els àmbits de l'estètica: tiny, tall de cabells, pentinats. El tracte és molt cordial. Intenten aconsellar-te respectant el teu estil.
02 marzo 2019 17:32
Primer de tot poso 1 estrella perquè no es pot posar menys. No recordo que mai en cap lloc m’hagin pres el pèl de tal manera. Vaig demanar hora i em donen a les 5, arribo i em tenen esperant 45 minuts, llavors arriben 4 senyores al meu darrere, amb una diferencia d’uns 5 minuts entre una i l’altra, i al cap de 5 minuts comencen a cridar-les i fan passar 3 clientes davant meu. Al final vaig haver de marxar de l’emprenyada que portava. Hi tenia pensat fer-me forçes coses i també portava la meva filla de 5 anys amb mi.

No hi penso tornar mai mès, no ho recomano a ningú. Son unes impresentables. Molt poca educació.

Escribe una reseña



Calificación general: