24 abril 2024 22:27
Excelente panaderia, pasteleria y cafeteria. Desde las cocas de recapte a los dulces. Buena reposteria. Ademas dispone de cafeteria con excelente cafe. Trato magistral del chocolate
14 abril 2024 21:11
Solemos ir bastante a comprar el pan y de vez en cuando nos damos algún capricho con sus múltiples variedades de dulces. Todo está buenísimo, algo más caro que en los súpers pero aquí ya sabes que es todo casero y no ultra procesado. Seguiremos endulzando nuestro estomago. Enhorabuena y a seguir así
02 enero 2024 2:47
Vaig comprar un postre en forma de raïm, farcit de nata i crema i estava superat bó, res de empalagoso, dolçor al seu punt. El servei molt bé, són molt agradables.
17 diciembre 2023 2:27
Es el quinto pastel que compramos y siempre miramos que sea algo diferente pero la verdad cualquier pastel que compres es lo mismo una especie de mouse pegajoso que cansa de comer, solo cambia el sabor y decoración y encima son caros la mayoría de 40 euros. Merece la pena bajar a Lleida y comprar un pastel muy bueno precio calidad en las 3 pasteleria Excelentes que aún estan. No recomiendo este sitio para comprar pasteles.
15 abril 2023 16:28
Excelente pasteleria desde las cocas de recapte a las dulces. Buena reposteria. Ademas dispone de cafeteria. Trato magistral del chocolate
07 marzo 2023 9:52
Una gran varietat de postres, de pans, de pastissos, entrepans, xocolata.i a més a més, de gelats, tot de confecció pròpia.
Un paradís de la rebosteria!
03 marzo 2023 23:55
Excelente pasteleria desde las cocas de recapte a las dulces. Buena reposteria. Ademas dispones de cafeteria
30 enero 2023 20:41
Establiment molt proper, producte de molta qualitat i de gran elaboració artesanal, el pastiser treballa de cara al públic, reconegut en molts certàmens. Separat per un mirall et permet mentres prens un suc o un batut amb un croissant fet al dia o algun pastisset dolçb, observar l'elaboració, les coques que te exposades son molt variades i a mes a mes te productes de temporada per elborar-les, el personal es molt atent i t'orienten sobre els podructe, endefinitiva es recomanable la seva visita i degustar algun o alguns dels seus productes, es compleixen totes les normes, disposa de terrassa exterior, elaboració de pa amb massa mare excel·lent, tot tipus de productes d' innovació pròpia com el pa de proteïnes i els croissants de crema de festuc (pistatxo) brutal. Actualitzat 01/02/2023, escollit com a uns dels millors pastissers de Lleida a la faba de cacau, fan unes coces espectaculars amb productes de km0 i proximitat
07 enero 2023 6:48
Ayer fuimos a comprar un roscón de reyes, la verdad que la atención y todo lo que tu quieras esta muy bien pero el roscón estaba malo no lo siguiente, nata sin sabor, crema con grumos, fruta del roscón malísima y el pan durísimo se notaba que se habían pasado de cocción, eso si nos clavaron 50 eurazos por un roscón mediano, un auténtico robo, no volveré ni recomendaré a nadie que vaya a este sitio.
05 enero 2023 4:34
Qualitat molt bona, servei rapid. El Joan on bon empresari amb uns productes de molta qualitat. El personal mokt agradable
04 enero 2023 3:20
Super fantastico! Un artista del pan, la coca de recapte, los donuts y como no una atención exquisita! El personal super atento y amable.
Puedes pedir tartas a medida.
Un lugar que no te puedes perder.
18 octubre 2022 10:19
La Sucrerie és un lloc on sempre trobaràs producte de molta qualitat junt amb un molt bon servei. Una parada obligatòria a Alpicat.
30 septiembre 2022 2:25
Hummn me encantan estas pijerias, al que le guste tanto dulce como salado se podra poner las botas,
Ho simplemente tu café.
13 septiembre 2022 18:01
Un tresor ocult a Alpicat.

Tot el que hem tastat es genial: Pa d'olives i romé, gelats artesans, pastis de xocolata i plàtan, coca de recapte, etc.

La vam descobrir fa tres mesos i des de llavors que cada setmana hi anem un parell de cops.
29 agosto 2022 6:23
El pa i la reposteria són exquisits, així com les coques de recapte.
Tenen l'obrador a la vista, fet que dona confiança. Està tot molt net.
Tenen oferta de plats preparats variats.
L'únic dolent són els preus. Resulta car.
23 julio 2022 10:56
Compre una bolsa de magdalenas que estaban completamente duras y algunas de ellas hasta con moho. Es una vergüenza que vendan productos en este estado. 7 euros a la basura.
09 mayo 2022 1:37
Nos atendió Laura y fue excelente, la verdad que quedamos muy conformes. Gracias por solucionarnos la entrega del pastel en menos de media hora.
Súper recomendado y se come riquísimo ️
26 abril 2022 2:32
Establiment molt proper, producte de molta qualitat i de gran elaboració artesanal, el pastiser treballa de cara al públic, reconegut en molts certàmens. Separat per un mirall et permet mentres prens un suc o un batut amb un croissant fet al dia o algun pastisset dolçb, observar l'elaboració, les coques que te exposades son molt variades i a mes a mes te productes de temporada per elborar-les, el personal es molt atent i t'orienten sobre els podructe, endefinitiva es recomanable la seva visita i degustar algun o alguns dels seus productes, es compleixen totes les normes, disposa de terrassa exterior, elaboració de pa amb massa mare excel·lent, tot tipus de productes d' innovació pròpia com el pa de proteïnes i els croissants de crema de festuc (pistatxo) brutal.
03 enero 2022 17:08
Els pastissets es el que he probat, poder tenir unes expectatives altes, pero no són molt fins, algun ni estava bo, poder pasat o amb gust a nevera. La resta estan bé, però cualitat preu en pots trobar de millors.
16 diciembre 2021 8:31
Espectacular! Es nota la professionalitat en tot el que fan, tenen un gran assortiment de productes amb molts sabors diferents i de elaboració propia. Els acabats dels pastissos són perfectes, senzills i elegants sense que es veguin sobrecarregats i ho acompanyen tot amb un tracte molt agradable i proper, molt recomanable.
12 agosto 2021 20:36
Molt agradables, bona atenció, professionals i tot boníssim! Recomano que un dia hi entreu. I no us hi podreu resistir!
14 noviembre 2020 1:14
Elaboración, presentacion, sabor y variedad. EXCELENTES acompañado de un trato cercano y familiar. Encantadores!
27 mayo 2020 22:15
Pastisseria / Cafeteria a Alpicat amb un ampli ventall de pastissos clàssics i moderns, gran assortit de brioixeria, coques de recapte, etc. Una molt bona alternativa per sortir de lo comú. El local és molt modern i ben decorat i tenen l'obrador vist.
15 marzo 2020 3:26
Una excel·lent pastisseria. Pastes i coques són impressionants!
A més a mes l'obrador està a la vista dels clients i fa les delícies dels nens i nenes que en dates senyalades com pasqua, es queden embadalits mirant com les fan
15 enero 2020 17:42
Caro no, lo siguiente, fuimos a desayunar, un par de medios bocatas irrisorios de fuet y dos cafés con leche nos cobraron más de 8€, igualmente decir que los pasteles y el chocolate a la taza están buenísimos!
15 diciembre 2019 3:15
Exquisida pastisseria. Molt agradable, impecablement neta. Tots els productes tenen la millor presentació i estan tots boníssims. El tracte del personal immillorable.
Un lloc ideal per fer un esmorzar o un berenar en les millors condicions!
08 mayo 2019 0:08
Todo lo que hacen es para correrse. Gran calidad precio. Siempre repetimos cuando vamos de viaje!
07 febrero 2019 23:15
Todo excelente y muy amables.
Mucha limpieza y se ve el obrador, el panadero - pastelero un auténtico artista
13 octubre 2018 3:14
Establiment reformat fa poc, producte de molta qualitat i de gran elaboració, el pastiserp treballa de cara al públic, separat per un mirall i permet mentres prens un suc o un batut amb un croissant fet al dia o algun pastisset dolç, les coques que te exposades son molt variades i a mes a mes te productes de temporada per elborar-les, el pesonal es molt atent i t'orietent sobre els podructe, endefinitiva es recomanable la seva visita i degustar algun o alguns dels seus productes.
09 octubre 2018 17:16
Siempre una sonrisa acompaña al buen sabor de exquisiteces que se sirven en esta pastelería. Sin lugar a dudas a
me encanta

Escribe una reseña



Calificación general: