10 diciembre 2023 1:16
Muy contento con el servicio desde el primer momento, tanto con Estefania que me ha guiado en todo el proceso como con los instaladores, muy finos trabajando y muy profesionales.
09 diciembre 2023 6:48
Empresa molt recomanable, procés impecable desde el primer dia, tràmits administratius dins dels timings pactats, molta transparència en tots els àmbits.
La instal·lació amb molt bons acabats, Alexis i Raül molt propers i professionals.
Felicitats a tot l'equip que forma part de Sud Renovables, 100% recomanable.
25 noviembre 2023 4:42
La instal.lació ès molt recent però vull destacar que els tècnics que van venir Raúl i Alexis han estat ràpids, nets, treballadors ja estat un plaer.
Jaume i Marta
22 noviembre 2023 4:13
Molt bona empresa de fotovoltàiques, per la seva atenció des de l'administrativa, l'enginyer i als millors instaladors Alexis, Raúl i Agustín per la seva cura.
Molt Bones festes a tothom
13 noviembre 2023 22:33
El mejor sitio en donde he trabajado, espero que nuestros caminos se vuelvan a encontrar!

Gran equipo humano y buenos responsables
22 septiembre 2023 17:22
A la comunitat de veïns de Vic a la que pertanyo vàrem decidir instal·lar un sistema de plaques fotovoltaiques. Després d’ estudiar varies propostes ens vàrem decantar per la de Bon Preu. L’empresa que realitza realment la instal·lació és l’ empresa SUD RENOVABLES.
SUD RENOVABLES es va encarregar de tot, i vull dir tot, sense oblidar ni el més petit detall. Ens varen fer l’ estudi i situ, varen sol·licitar els permisos a l’ ajuntament, tràmits de petició de possibles subvencions, tramitació de la legalització de la instal·lació, i és clar, la part més visible i esperada; la instal·lació en si. A part del més obvi, m’ agradaria destacar un aspecte de vegades poc valorat, SUD RENOVABLES cuida els seus treballadors. L’ empresa, tal i com toca, va posar per davant sempre la seguretat dels instal·ladors. En un entorn de risc del que estem parlant us asseguro que això dona tranquil·litat. I a partir d’ aquí, la resta igual, la instal·lació perfecte, varen cuidar “casa nostra” com si fos seva. Gràcies Alexis i Raul per la vostra feina i cura en els detalls.i gràcies a la resta de persones implicades en el projecte, gràcies Jordi, César i Estefania, i a les diferents persones d’ administració i facturació per cuidar-vos i guiar-nos en tot el procés.
01 septiembre 2023 2:43
Empresa sería, con años de experiencia y buen trato profesional, en todo momento me han respondido a todas mis dudas, tanto comercial como técnicos y operarios de la instalación.
22 junio 2023 20:53
Fabulós, extraordinari. Convido a tutom a instal·lar placas fotovoltaicas, menys us de petroli, carbó, nuclears etc etc. Deixem-los un mon millor a les propers generacions.i estalviareu un mon per invertir-hi amb altres solucions ecològicas. Gracias sud energias renovables.
20 junio 2023 5:34
La meva valoració es molt bona per la part comercial i d'instan·lació de les plaques, profesionals i eficients, peró respecte a la part administrativa la meva valoració no és tan bona es va trigar molt en aconseguir el RITSIC, RAC i CIE.
17 junio 2023 21:29
Van fer-me un pressupost ajustat. El van executar a l'hora, de forma eficient i professional. Des de llavors la factura de la llum s'ha reduït i pago molt menys d'electricitat. Vaig rebre la factura a temps i em van fer tots els tràmits per la subvenció de l'ajuntament (sortosament em van ajudar amb els costos). L'aplicació del mòvil funciona perfectament i si tinc un problema me'l solucionen de seguida. Estic encantat.
16 junio 2023 10:59
Des de que l'Estefania va agafar el projecte tot va anar rodat. Respostes ràpides a totes les preguntes, transparència en el procés, compliment dels terminis, atenció personalitzada.
És cert que no és un procés simple, però amb Sud Renovables ha estat fàcil.
La Marlene, amb els tràmits, el Francesc amb el projecte inicial, el Víctor amb la instal·lació.
Ara a esperar que arribi la homologació oficial de la Generalitat i esperem que també les subvencions. De moment, les plaques ja funcionen!
Un equip proper, atent i professional.
Una bona experiència.
17 mayo 2023 5:18
Estem molt satisfets. Excel·lents professionals, Ramon al telèfon, Andreu visitant la casa per plantejar l’instal.lació i Alexis i Jorge fent l’instal.lació, un deu a tots.
15 mayo 2023 11:40
Han estàt molt eficients, impecables, amables i polits. Tot el servei comercial també mereix un 10. El servei de llum, serà seu segur.
09 mayo 2023 15:36
Hice la instalación de placas fotovoltaicas con SUD renovables en nuestra casa en Catalunya. Muy profesionales y muy amables.
Y ahora en Sueco:
Jag har installerat solpaneler i vårt hus i Katalonien med hjälp av SUD Renovables. Ytterst proffesionellt arbete med vänligt bemötande. De levererade som utlovat och höll dessutom tidsplanen perfekt. Deras montör på plats valde en mödosammare väg för de nya elkablarna i syfte att dölja installationen. Han sade att han jämförde med hur han själv skulle vilja ha det hemma hos sig! Högsta betyg!
Arne Christersson
18 abril 2023 13:43
Tot molt correcte! Em van resoldre tots els dubtes abans d’encarregar el projecte. Molt contenta amb el resultat.
17 abril 2023 19:52
Solo tengo buenas palabras para SUD y su equipo. Un servicio y asesoramiento excelentes. Te acompañan desde el principio hasta el final, ocupándose de todo con una amabilidad y profesionalidad (por desgracia) poco comunes.
Mención especial al equipo de instaladores, tienen un cuidado extremo y se preocupan realmente por que la instalación quede perfecta, con unos acabados perfectos.
14 abril 2023 16:05
Els treballadors que vam venir es van mostrar molt professionals així com el tècnic que va inspeccionar el projecte. El personal d'oficina molt cordial i sempre atents a les meves dubtes i preguntes. Els recomano de totes totes.
08 abril 2023 21:34
Muy correctos y experimentados. Muy amables los instaladores, y especialmente su responsable Damián. Muy educado y paciente el comercial que nos atendió Iván Lladós. Lo único que se retrasó fue poder ver en internet el autoconsumo y la energía producida (con las navidades por medio). La respuesta a los teléfonos es rápida y la parte administrativa trabaja muy bien. Por ser comunidad de vecinos nos costó ponernos de acuerdo sobre el proveedor elegido pero Iván tuvo paciencia y en la última reunión lo llevó muy bien.
Sugerencia de mejora para Comunidades de Vecinos: Hacer una reunión en la sede del administrador de la comunidad para que SUD explique las gestiones administrativas a realizar en el Ayuntamiento.
Por todo ello les califico con un 9 sobre 10.
30 marzo 2023 10:32
Molt satisfactòria amb tota la gent que he contactat. Tinc el que necessitava, claus en mà i a un bon preu de mercat.
27 marzo 2023 2:33
Muy satisfecho. Instalamos 18 placas. Ya llevamos unos meses y muy bien. Ya tenemos el contrato para volcar energia a la red. El impacto en la factura se nota y mucho.

Empresa muy seria. Vinieron a casa a mirar la mejor opción de instalación tanto de las placas como del inversor y el cableado. Ofrecieron 4 opciones y nos decantamos por una. La instalación muy rápida. Tardaron un poco desde la contratación hasta la instalación, pero esto es porque hay mucha demanda.

Una vez instalada tuve algun problema por picos de tensión y lo estuvieron analizando y solucionando en poco tiempo.

100% recomendable
02 marzo 2023 7:21
La nostra experiencia amb Sud es de 10. Les plaques funcionen a la perfeccio. La instal-lacio va ser el dia concretat i rapida, els tecnics uns grans professionals. I des que les tenim nomes hem fet que estalviar en llum. Una molt bona inversio!
21 febrero 2023 8:06
Tracte excel·lent i instal·lació perfecte. Ja gaudint del resultat en la factura de la llum.
09 febrero 2023 23:16
Molt contents amb la instal.laciò
i tot l'equip que formeu Sud Renovables
recomanable 100%100

Escribe una reseña



Calificación general: