19 enero 2023 7:56
Senzillot però compleix.
M'ha sobtat la quantitat de varietats de begudes energètiques que tenen. Curiós almenys. Les instal·lacions es veuen pobres en acabats. Les noies que m'han despatxat molt amables i això també suma.
25 octubre 2022 3:35
Cuando recién abrió pintaba bien, pero después la variedad fue decayendo. La única ventaja es que abre los domingos, aunque a 50 metros hay un Condis que también lo hace y tiene mejores productos.
01 febrero 2022 3:40
Bons preus. Sempre obert. Personal amable. Bones ofertes, sempre tenen packs en oferta que surten a compte.
16 enero 2022 23:58
La verdura en un estat bastant pèssim. La caixera atenent mentres parlava amb els auriculars del mòbil. Li poso dos estrelles i no una perquè va genial un supermercat que obri fins les 21 el diumenge i perquè m'ha agradat el detall de què en el tiquet els aliments estiguin classificats per categories.
30 octubre 2020 4:50
Es un súper de barrio pequeño, pero con todo lo necesario. El personal, el horario y que abre los domingos hace muy necesario.
28 septiembre 2020 5:01
La cajera nos queria cobrar un articulo que no habiamos cogido.eran casi 6 euros.luego hizo una cosa muy rara y nos devolvió el dinero.todo un poco raro.
10 agosto 2020 5:42
Establiment sempre net i endreçat. El personal és molt agradable i dona gust a venir a comprar a prop de casa.
08 agosto 2020 6:09
No tenen vergonya de pujar els preus cada vegada mes, vaig anar quan van obrir per primera vegada i no tenen res a veure els preus d'abans amb els d'ara, mascaretes i guants i gels per allò de l'covid-19 es passen de rates, i de personal alguns tenen educació i altres no.
Respecte de la seva contestació, vostè sabrà el personal que porta el seu negoci i fa poc vaig anar, però vaig preferir anar-me'n a un altre supermercat encara que em quedi més lluny, i no sóc qui per esmentar a X persona que no sigui respectuós i sense educació en el seu treball, que li vagi bé gràcies

Escribe una reseña



Calificación general: