06 septiembre 2019 19:09
Com metge inspector de la Seguridad Social, he necesitado de los mejores profesionales, para conseguir que pese a la complejidad de mi caso, la justicia, siempre ciega, abriera los ojos, delante de las tropelias cometidas por el ICS.
Tengo la satisfacción de haber encontrado en el despacho Sunyer advocats, a la abogada Laura Montoro, una profesional experta, con grandes conocimientos, que ha sabido escuchar, comprender, enfocar y defender un caso complejo con argumentos, pruebas e informes contundentes, que han sido fundamentales para que todas las sentencias me fueran favorables: des del contencioso, el Tribunal Superior de Justicia de Catalunya y el Tribunal Supremo.
Mi reconocimiento y agradecimiento más sincero.
09 agosto 2019 10:26
Sóc infermera i quan ho vaig necessitar va ser l'únic advocat que em va escoltar pq tothom directament em deia que no tenia res a fer. Ens va representar a un grup de varies infermeres amb el follón organitzatiu que suposa, i ens va garantir que si no guanyavem els costos serien els propis del procés, pq sabia que teníem problemes per pagar, facilitant-nos a més a més poder fer-ho a plaços i individualitzat-ho a cada persona del grup.

A mi em va mantenir informada en els temps marcats i va ser realista durant tot el procés, explicant-me que existia clarament la possibilitat de no guanyar i que seria un procés molt llarg.

Vam guanyar, però encara que no haguessim guanyat sempre he dit i diré que agraeixo molt el suport i la paciència que va tenir. Tenir algú que et doni l'oportunitat de lluitar pels teus drets no te preu.

Escribe una reseña



Calificación general: