14 julio 2022 0:14
Llobet mira molt pel consumidor. Per els que son rics, vui dir. Aquesta cadena está posada on te que estar, a barris obrers, amb gent gran, etcétera. Preus imposibles. Mai he vist gent que surti amb un carro ple. Et deixaries el sou sencer en una sola compra. Super de pasta i de aquells de comprar lo que falta, i mirant molt. Evito sempre entrar, de vegades entro pero agafo poca cosa, cualsevol tontería. Un paquet de pasta, llet, poca cosa. Perqué es delirant, els preus. I ofereixen la mateixa qualitat que els demes, duguin el que duguin. Total, Llobet es car, per a rics i pero treure els diners a la gente gran que queda vivint años carrers i no poden sortir a comprar a altres suoermercats moltisim mes asequibles (amb pujada de preus incluida). De les treballedores, millor no parlar.i de la quantitat de menjar que tiren al container cada día (ho veig tots el dies), es increíble. Prefereixen tirar al container que trucar a qui sigui que s' emporti el menjar). Despres veus a molta gent remenant el container i treuen la compra setmanal (real, ho veig cuasi sempre). Per mi, nones pero aixo, ja no val la pena anar. Y de fet, es que ja ni entro. En dona fastic amb la de gent que hi ha pasant magres. Que es tothom. I el Sr Llobet, encarint preus i fotent menjar al container. Menjar amb perfecte estar, perqué els que recullen fan goig quant obren el contenidors. Es penos. No recomano aquesta cadena per res. I si jabtinc que parlar del delirant Llobet reserva, apaga i surt perqué es increíble la estafa que fan. Ja dic, si els llobets son ja cars, lo de reserva es ja la apoteosis del deliri.
10 mayo 2019 0:42
Petit, però eficient. Hi trobaràs el que necessitis de súper de poble. Amb cotxet hi passa una persona pels passadissos i prou. Tenen uns bons làctics refrigerats.
28 abril 2019 0:04
Es un supermercado caro y las trabajadoras no son nada simpaticas ni alegres
16 abril 2019 19:16
Normalmente te atienden muy bien y son simpáticas las chicas aunque hoy me a tocado una q no tanto, esta bien para comprar, los precios un poco elevados según q, la carnicería es de calidad me gusta.
16 marzo 2018 11:18
No soy de ir mucho al Llobet, pero para un descuido siempre va bien tenerlo a mano.
23 noviembre 2017 7:34
Es perfecta, el personal es super aten, i els articlas son de primera, L' unic que no m' acaba de convenver, es la fruita

Escribe una reseña



Calificación general: