11 noviembre 2022 10:42
La Susana és la meva nutricionista, i també la de la meva filla. Amb el seu bon fer ens ha ajudat moltíssim a les dues, en qüestions ben diferents, tant a la una com a l' altra. Es molt versàtil, sap escoltar moltíssim i ajustar-se a les teves preferències, i tant en lo professional com en lo humà fa una tasca excel·lent. La seva orientació és integrativa, i té en compte totes i cada una de les variables que poden afectar-te. La tenim com a referent clau, així com tots els seus consells i tot el que hem treballat amb ella. I li estem molt agraïdes, de veritat.
04 junio 2022 3:37
Muy contento con Susana! Es una gran nutricionista! Se nota que es una persona que escucha tus necesidades y te personaliza sus planes nutricionales… me ha encantado que se ha amoldado a los alimentos que mas me gustan y ha valorado todas mis opiniones, también me gustan mucho las facilidades que me pone como por ejemplo recetas sencillas, o planear la dieta para que en una sola sesión de cocina pueda cocinar dos platos distintos para dos dias distintos… Otra de las cosas que me ha gustado es lo bien que te lo explica todo y te razona el porqué te lo planifica de una forma o de otra…
Llevo ya varios planes nutricionales con distintos tipos de dieta y todos me han ido bien! En fin… ha conseguido que entendiera que también mi estado de animo va en sintonia con la dieta y el entreno… allí he comprobado como la nutrición también puede ir de la mano con la psicologia y Susana sabe de los dos temas. Como ella me dijo en su dia, “No solo es una dieta es mejorar el estilo de vida”. Gracias Susana!
31 enero 2021 7:35
La Susana és la meva psiconutricionista, i m'ha ajudat moltissim en un dels moments més difícils de la meva vida. M'ha acompanyat durant un any ja i he après moltissimes coses gràcies a ella. També he pogut canviar la relació que tenia amb el menjar i a poder prendre bones decisions, més saludables i sobretot millors per mi. És molt comprensiva i t'entén des del primer moment, i per mi això és molt important!
29 enero 2021 10:07
Muy profesional y atenta en todo, es de agradecer que te hagan sentir bien para conseguir tus objetivos.
Si lo que queréis es alguien cercano, que te ayude en todo ese proceso que es el alimentarnos saludablemente y que te asesore de manera magnífica en todo, no lo dudeis! Muy satisfecho con todo el trato.gracias por todo susana!
22 enero 2021 23:16
Jo he seguit una dieta keto amb la Susana. De moment estic molt content, no només perquè estic aconseguint l'objectiu (aprimar-me) sinó que estic assolint bons hàbits alimentaris, que és el que sempre m'havia mancat.
El tracte amb la Susana és molt senzill, és una gran professional, i el seguiment amb ella m'ha ajudat per anar ajustant coses i adaptant segons les necessitats. Per cert, en el meu cas el tractament ha estat completament online, ja que la primera visita va ser just després del confinament.
Recomanable 100%!
28 diciembre 2020 17:05
Una gran professional. Com a nutricionista, t'ajuda a menjar bé, sa i equilibrat, a comprar amb coneixement, a entendre la informació nutricional de les etiquetes dels productes, i moltes coses més i molt interessants. Com a psicòloga, t'acompanya amb gran empatia i positivisme en el camí per aconseguir l'objectiu del pes i per consolidar els bons hàbits, tant en el menjar com en l'activitat física.
El camí és lent i gens fàcil, però sempre he sortit de la seva consulta plena d'energia i encoratjada a seguir endavant ja que, fins i tot, quan una es desvia de l'objectiu, sempre et troba un costat positiu i un acompanyament que no he trobat en cap altra professional.
15 septiembre 2020 23:34
Jo he seguit una dieta keto amb la Susana. De moment estic molt content, no només perquè estic aconseguint l'objectiu (aprimar-me) sinó que estic assolint bons hàbits alimentaris, que és el que sempre m'havia mancat.
El tracte amb la Susana és molt senzill, és una gran professional, i el seguiment amb ella m'ha ajudat per anar ajustant coses i adaptant segons les necessitats. Per cert, en el meu cas el tractament ha estat completament online, ja que la primera visita va ser just després del confinament.
Recomanable 100%!
05 enero 2020 9:57
Gràcies al meu fill, que em va regalar unes visites a la Susana, a més d'aprimar-me, he après a menjar bé i sentir-me millor.
La Susana m'ho ha fet molt fàcil, us la recomano!
18 octubre 2019 6:12
Después de miles de dietas, restricciones de comida y sacrificios absurdos.conocí a Susana.
Susana es una magnífica profesional y una gran persona. Cuando esto sucede solo puede darse un resultado óptimo. No es dieta, es un estilo de vida. Te enseña a cuidarte y llevar una alimentación equilibrada prestando gran atención a tus necesidades. Bajar de peso, no recuperarlo y estar sano es el objetivo cumplido.
Muchas gracias!
06 octubre 2019 21:25
Susana me ha enseñado a comer de forma equilibrada y saludable y he conseguido muy buenos resultados. Además es muy amable y comprensiva. Gracias Susana!
02 octubre 2019 3:17
Molt recomanable. La Susana és molt professional, coneix les tècniques i pautes idònies per tal que puguis resoldre qualsevol sigui el teu problema o meta a assolir. Destaco en ella el seu coneixement, facilitat de tracte, comprensió i sobretot, la dedicació i esforç que posa en la seva feina i en els seus clients.
24 septiembre 2019 15:12
Estic molt contenta i satisfeta amb les pautes nutricionals que m'ha indicat la Susana. Gràcies a ella he aconseguit baixar de pes i he après una forma de menjar molt més saludable que puc aplicar en el meu dia a dia sense cap esforç extra.
La Susana és molt professional i sempre està disponible davant qualsevol dubte que tinc. Recomano a Susana Ros al 100%.
Gràcies!

Escribe una reseña



Calificación general: