17 marzo 2023 12:01
Molt descontents amb el servei i el tracte rebut. Per a qui estigui interessat a contractar-los, pensar-s'ho 2 vegades per què la nostra experiència ha estat horrible. A continuació us expliquem la nostra odissea.

El nostre constructor (que lamentablement ha tancat) els va contractar perquè es fessin càrrec de la fabricació i instal·lació de totes les portes i finestres de la casa. Fa menys de 2 anys que ens les van instal·lar i des del primer dia hem sofert filtracions en algunes finestres.
- Hem hagut de canviar el parquet d'una habitació a causa d'una porta de la terrassa que estava mal aïllada. En la cuina també hem hagut de reparar el parquet per humitats de les finestres.
- Han hagut de venir en diverses ocasions per a ajustar algunes finestres per problemes de filtració d'aigua (hi ha un finestral fix que encara té problemes de filtració). Amb les consegüents taques d'humitat que ells no han volgut reparar.
- I ja l'últim, en un dels vidres, la cambra d'aïllament ha perdut estanquitat i ara sempre està entelado en el seu interior.

Hem reclamat la reparació d'aquest últim i després d'un mes donant-nos llargues, ara no volen assumir la reparació. S'excusen en què nosaltres no som els seus clients i que ho reclamem a l'empresa constructora (que ja no existeix).
El responsable amb el qual hem contactat (Josep de T-QUATRE TARREGA) ens ha tractat de molt males maneres i s'ha desentès de qualsevol responsabilitat. Textualment ens ha dit que si volem, vindran a canviar el vidre però nosaltres haurem de pagar la substitució.
Evidentment no pagarem la substitució d'un producte que ha sortit defectuós.
16 marzo 2023 23:00
Molt contents amb el tracte rebut! Molt professionals i encantats amb les finestres que ens han posat! Contents d'haver-los trobat!

Escribe una reseña



Calificación general: