25 octubre 2023 22:38
Experiència molt dolenta, entrem amb els meus pares i jo a mirar roba, ens pregunten fins a 2 vegades si necessitem ajuda nosaltres els hi contesten estem mirant, moltes gràcies (fins aquí tot correcte) ens ho pregunten una 3a vegada tot això amb 10 min.i els hi comentem que estàvem buscant roba sense estampar, peçes que siguin bàsiques, atemporals la contesta per part de la dependenta va ser AIXÒ AL DECATHLON! I va afegir que era molt avorrida aquest tipus de roba.
Contesta fora de lloc totalment.
29 junio 2023 3:28
Un gran assessorament amb roba de qualitat, atrevit i respectuós alhora, perquè et sentis guapa, tinguis el cos que tinguis
08 junio 2023 9:56
Las dependientas muy amables y atentas, he podido encontrar algo de ropa que me fuera y me gustara, cosa que siempre me resulta dificil por tema tallas, además se quedan con tu telefóno para informate de nuevo genero que puede ser de tu interes. 10/10
21 abril 2023 2:56
Una atenció exquisida, el tracte a les clientes és més que proper.
Tenen de tot per anar amb un estil personal i amb un preu raonable.
Agraïda, hi tornaré
30 marzo 2023 19:46
Atención excelente. Volveré porque ya no quedan tiendas con tan buena atención y personalizada como lo hizo Angel.
15 marzo 2023 0:09
Vestidos preciosos, el trato fue exquisito. Gracias por vuestra ayuda y trato. Seguro que volveré
29 enero 2023 3:52
Yo siempre que voy me siento muy bien, me encanta la ropa y son muy amables, tengo una boda y estoy deseando ir a ver vestidos, la recomiendo!
24 junio 2022 9:16
La ropa de la tienda es bonita, pero para un ciego, tienen cosas totalmente anticuadas y orteras. No recomendable, hay muchas tiendaa más grandes y mejores que además tienen dependientes más agradables.
18 mayo 2022 22:39
Una experiencia muy desagradable, no recomiendo la tienda de ninguna manera.
Nadie nos avisó de que si te comprabas un vestido no podías ir a devolverlo ni siquiera 2 días después de la compra. Finalmente, la cosa ha quedado en q me han echo una "excepción" obligándome a cambiarlo por un vestido de 100€ cuando mi presupuesto era inferior. A eso yo no lo llamo favor, lo llamo ROBO.
Encima yo llevaba un disgusto por haberme dejado en evidencia y ridículo delante del resto de clientes y lo único que han hecho ha sido decir que todo tiene solución. La tiene si te gastas más.
12 mayo 2022 10:09
Excelente tienda, ropa de calidad para vestir informal o elegante. Muy buen servicio y buenos precios
04 abril 2022 9:16
Soc amiga de la Maria Ventura i la seva família. Escric aquest comentari perquè es vagi amb compte amb aquesta botiga ja que trobo que pitjor no es podia haver fet. La Maria es casa a l'abril. Va decidir comprar el vestit en aquesta botiga, se li va prometre que li portarien un vestit nou (no s'havia de quedar pas el que estava allí exposat i emprovat per altres noies), que no es preocupés que arribaria a temps i, sobre tot, que el deixessin pagat. Sa mare i ella van confiar i el van deixar pagat. Passen els mesos i no contacten amb ella, i al gener es presenta a la botiga preguntant si tenien el vestit, resposta: amb les fires i tota la feina que hem tingut, no el tenim/tindrem. Que s'emportés el de mostra que estava exposat.
Es van quedar tan parades que no van saber reaccionar. Va pagar per un vestit nou, fet expressament per a ella, que estrenaria ella i al preu que li van dir, i va haver de marxar a casa amb un vestit que no era el que li havien dit, i sense rebaixar-li el preu ni res.
Heu de saber que heu actuat malament, heu jugat amb els sentiments de la Maria i més, en un dia tan especial com el dia del casament.
27 febrero 2022 14:01
La meva experiència ha estat molt negativa.
Pel desembre, em vaig quedar un vestit de casament amb l'acord oral que me'l farien nou de fàbrica i em trucarien quan el tinguessin.
Després de Nadal, encara no tenia notícies i vaig trucar. Em van dir que no en tenien cap nou de fàbrica i que m'havia de quedar el de la tenda.
Com ja havia pagat, no em van rebaixar preu ni em van donar cap opció.
Me'l vaig emportar molt a disgust, ja que el pacte inicial era un de nou.
Poc flexibles, de poca confiança i amb poc tacte.
No hi penso tornar més ni recomanar la tenda a ningú.
26 agosto 2021 18:09
Muy amables y encuentras lo que buscas sin problemas. Te ayudan con una sonrisa y muy eficientes
06 julio 2021 1:27
Buscaba una tienda de ropa de tallas grandes para mi madre y la encontré, además son muy profesionales y atentos, la ropa es de calidad y a un precio razonable.
Todos contentos.
La recomiendo.
11 enero 2020 14:18
Trato excelente. Ropa de calle y de fiesta. Todas las tallas. No es barata, pero tiene cosas muy chulas.
27 diciembre 2019 13:38
Les noies que em van atender van ser uns amors, dóna gust anar a comprar a aquesta botiga i repetiré segur. Inmmillorable! Em va encantar
28 agosto 2019 0:09
Genial! Per trobar roba comoda i de totes les talles, per arreglar genial i a preus asequibles.
22 julio 2019 10:44
Un lugar donde siempre repetimos, ropa para ceremonias muy bonita y bien de precio comparando con otros lugares, y el trato con las dependientas es formidable, siempre te ayudan a encontrar lo que buscas, y te entienden a la primera.
Lo recomiendo para todas las edades, desde adolescentes hasta señoras mayores
08 junio 2019 3:22
Una botiga de roba amb talles grans fantastica. La roba moderna, molta varietat i de bona qualitat.
El personal molt amable, et mostren tot el que tenen sense necesitat de demanar ho constantment.
Hi tenen roba casual per portar a diari i tota una planta de roba de festa. Jo hem vaig casar per notari i els hi vaig agafar el vestit de nuvia, m el van arreglar i va ser tot un exit. Models unics de molt bon gust.
100% recomanable. Relació preu qualitat bona.
Hi tornare de ben segur.
16 mayo 2019 10:32
Salí encantada, su atención es perfecta, necesite un vestido para mi boda y salí con el perfecto y mis acompañantes tb. Sin duda volveré
08 marzo 2019 2:22
Dependentes molt professionals, educades i molt amables. Es pot trobar roba bona i elegant en totes les talles. Tambe roba per tot portar.
17 febrero 2019 21:22
Professionals, qualitat, amabilitat, professionalitat, lloc agradable i. Molt bona gent i bons amics!

Escribe una reseña



Calificación general: