28 octubre 2021 17:48
Centre educatiu amb bons professionals per a alumnes de primària i secundària, entre altres nivells i estudis. Atenció personalitzada i contacte directe amb l'escola o institut i la família. Ambient familiar i cordial. Molt recomanable.
07 octubre 2021 1:50
L'equip de Tales el conformen professionals altament qualificats. Destaquem el tracte personalitzat i la bona comunicació que estableixen amb l'alumne, família i escola. La nostra experiència ha estat molt positiva i traduïda en uns resultats. Recomanem els seus serveis!
01 octubre 2021 7:29
L’experiencia dels meus fills es exelent! Grans profesionals al mon de l’ensenyament, molt contents de l’ajuda que rebem i el tracte inmillorable!
30 enero 2019 21:14
Te prestan atención y te asesoran de forma correcta, se adaptan a las necesidades personales, enfocándose en ellas te ayudan a progresar. Honrados profesionalmente.
11 enero 2019 11:52
Personal molt qualificat i amb molta experiència en l'àmbit pedagògic i psicològic. Recomanable 100%! Preus assequibles i molta garantia d'èxit a nivell de millores en el rendiment acadèmic. En sèrio. El recomano.
06 enero 2019 21:01
Soy exalumna de Eli y la verdad es que es una profesora estupenda. Nos ayudaba muchisimo siempre que teniamos alguna duda sobre el temario y podiamos contar con ella para darnos consejos en algun problema personal.
05 enero 2019 22:02
Hola me llamo Óscar Barba y he sido alumno de Eli durante el segundo curso de Educación Infantil. Es una profesora que se preocupa por sus alumnos y te enseña de una manera diferente a los otros profesores. Porque aplica de clase que otros no hacen. Ella nos hace reflexionar en cada uno de los temas para que demos nuestra opinión y asi ayudarnos en el día a día. Vale mucho la pena aprender con ella y además es una bellísima persona. Me gusto mucho y repetiría sin ninguna duda la verdad.

Escribe una reseña



Calificación general: