21 agosto 2022 11:23
Un precio más que asequible, resultado fenomenal y un trato EXQUISITO.
Moltes graçies
22 octubre 2021 21:48
Las personas a veces cambian, algunas a peor. Parece mentira que se pueda dispensar tan nulo trato a un cliente.
El día de mañana estas acciones por muy bien que uno vaya ahora, repercuten en falta de trabajo, vendrán los lloros y nos acordaremos de las personas que dejamos tiradas.
No lo entiendo.
No se extrañe querido lector, si hoy es su mejor cliente y mañana, recibe una coz.
16 octubre 2021 7:12
Ens van vendre un cotxe fa poc més de un any.ja portem més de 2000 euros en tres reparacions que hem tingut que fer.ens sentim enganyats i estafats.ja ens el volem treure de sobre. Evidenment no li recomanarem a ningú. Molt mala experiència.
13 agosto 2021 10:00
Servei magnífic. Davant d, una emergencia fácil de solucionar, han estat rápida, atents i molt peofessionals. Gràcies!
19 junio 2019 0:47
Tienen un buen servicio y sobre todo el mecánico Frank.
Todo un experto el reparar vehículos de toda confianza.
13 marzo 2018 13:12
Decepcionat! Hi portava el cotxe per tot.rodes, canvis d'oli, bateries i tot el que podien fer. L'última vegada que el vaig portar per un tema de electrònica, s'em van quedar el cotxe gairebé 1 mes perquè no trobaven averia, en ves de porquejar tant el cotxe m'haguessin dit que no trobaven la averia, el porto a la casa i cap problema, encara seria client.
Un cop recullo el cotxe.suposadament arreglat, em trobo el cotxe fet una pena per dins.consola de fusta ratllada, pestanyes de plàstic trencades i deixades sobre el canvi de marxes, no em podia posar cinturó perquè estava muntat dins el plàstic del Pilar central.vaja un desastre. Al cap de uns dies marxo de viatge i que em trobo tornant.que torna a fallar. Total, que el porto a la casa oficial i em diuen que aquest cotxe està molt porquejat i que s'ha de colocar tot bé. Una pena la veritat.

Escribe una reseña



Calificación general: