10 febrero 2024 16:10
Lleve el citroen por una averia no sabian de donde venia me cobraban de 530 euros a 2500 lo lleve a un taller del pueblo me cobraron 120 euros por repararlo a mas me cobraron 90 euros solo por mirarlo no lo lleveis son unos ladrones!
07 diciembre 2023 18:49
Problemas con el adblue y la marca se desentiende de la avería , no recomiendo la compra de vehículos de gasoil de esta marca
22 noviembre 2023 8:29
Trato nefasto ha la hora de gestionar un cambio de correa de distribución defectuosa, nos niegan ha hacer el cambio y nos vamos ha otro concesionario
28 septiembre 2023 6:24
Molt professionals, atents i molt amables. Comprensius amb els clients i els seus problemes. En especial el Jordi
02 agosto 2023 14:20
Ens van atendre molt bé quan vam tenir una avaria inesperada, no com alguns de la mateixa casa Citroen que podria anomenar. Ens van valorar el vehicle i vam acabar agafant-ne un altre (coses que venen així) Us el recomano. Han passat 20 dies dels fets anteriors, i hem tingut una avaria inesperada. Comprovarem com responen.
25 mayo 2023 1:28
Com a venedors els millors i com tallers res a dir qualitat preu correcte, ho recomano a tothom
28 abril 2023 17:40
Estic molt agraït al Jordi per la seva professionalitat en l'hora de donar-me informació d'alguns detalls sobre un vehicle que estava interessat.
Moltes gràcies.
16 noviembre 2022 16:19
Buen taller oficial de Citroen, tanto su servicio como su gente, sinceramente estoy muy satisfecho de el.
11 septiembre 2022 20:07
Tracte nefast i desagradable.
Vaig reparar a tallers Malla el INJECTOR del ADBLUE i la SONDA NOX (720€), un cop vaig treure la meva furgoneta del taller, al fer 10km es va tornar a encendre la mateixa llum d'averia. El vaig tornar a portar i em van comentar que ara s'havia trencat el DIPÒSIT DEL ADBLUE i el FILTRE ANTICONTAMINACIÓ (1240€ més).
Que estrany que s'hagin trencat aquestes dues peces amb només 10 km després d'haver pagat 720€, no? No estem davant un ERROR DE DIAGNOSIS?

Doncs TALLERS MALLA no es va voler fer càrrec de res.
A part, en la segona reparació (la de 1240€) vaig sol·licitar pressupost prèviament a autoritzar aquesta reparació i el Sr. JORDI s'hi va negar. Vaig haver de insistir de manera reiterada i tolerar males maneres per part d'ell.
Finalment, després de haver rebut un tracte degradant i males contestacions per part del Sr. JORDI, em va enviar el pressupost i acte seguit vaig autoritzar a dur a terme la segona reparació.
En conclusió, el tracte i servei rebut per part de TALLERS MALLA ha estat NEFAST i un absolut FRACÀS.
29 julio 2022 17:13
Un lugar muy bueno para comprar un vehículo, llevaba 3 meses buscando coche… fue llegar aquí y saber que era el lugar. En concreto me atendió Jordi y tengo que decidir qué fue una experiencia genial y me siento muy agradecida con ello.
Totalmente recomendable!
31 marzo 2022 1:52
Nefasto, lleve el coche en 2 ocasiones porque no funciona bien y aun va peor y no saben que le pasa. Encima no me ofrecieron ni un coche de cortesia aun teniendo contratado el servicio de mantenimiento Real drive. No lo recomiendo para nada siendo la casa oficial, son unos incompetentes.
19 febrero 2022 9:42
No massa bona.
Tinc ds4. Al cap de poc temps de tenir-lo (1 any) el meu mecanic m'ha de caviar el clausor, garantia=0 (350€)
Passat un any (no gaire mes) el meu mecanic em diu que vagi a la casa citroen per mirar el diposit d'adblue que segons el seu ordinador marca (fallo/service) per si entra en garantia=, 0 no se que em fan al cotxe despres de 10 mesos I 20000km no he tingut de posar cap vegada adblue al diposit.passats Aquests 10 mesos I despres d'haver tornat al meu mecanic torna a marcar (fallo/service) vaig a la casa citroen em diu en que el deixi un dia perque fagin un diagnostic I que haure de pagar per fer el diagnostic (la feina del mecanic) es conegut per tothom que la casa citroen te seriossos problemes amb els diposits d'adblue I tambe amb les bombes d'aditius d'adblue.
Per aixo recomano que si algu esta interessat en comprar un un cotxe citroen diesel primer de tot repassi revistes de cotxes per sapiguer les opinions de la gent sobra els problemes en el tema d'adblue.
18 enero 2022 18:51
Concessionari citroen en plena recta de malla per la c-17. Bona sala de vendes i bons venedors amb gran varietat. Tema taller deixa molt que desitjar, menys aplicar protocols i mes solucionar problemes/averies.
16 noviembre 2020 0:31
Llevo comprando los coches para mi y mi mujer aqui, el trato es exquisito, vivo a 50 kilometros, pero no me importa desplazarme para realizar las revisiones, LO RECOMIENDO 100 % 100
06 mayo 2020 11:30
No nos gusto nada el trato, teniamos cita concertada nos tuvimos que esperar 30min, y en 5min ya nos habia despedido.
Previamente habiamos hablado por telefono y sabia lo que buscabamos y me dijo que si que tenia muchos de ocasion y una vez alli solo que tenia uno del estilo que buscabamos y que si esperabamos 15 dias 3 semanas le tenian que entrar mas.
Por supuesto no volveremos a ir nos parecio de muy mal gusto.
20 abril 2020 15:21
Vehicle de 6 mesos i 4000 km, amb una setmana a casa amb quedo sense bateria, porto amb garantia i amb diuen que bateria las carregat i està bé (pago 47 €perquè no entra amb garantia), el dia següent bateria morta un altre cop. No és fan càrrec després de varies trucades telefòniques, ting que anar fins a citroen Girona per arreglar problema. Bateria nova que enta en garantia, problema arreglat. Peró jo des de Vic he tingut de fer 4 viatges a Girona (no entro amb més detalls perquè podria estar 3 hores)
18 diciembre 2019 14:27
Amb cosa de 10 anys hem comprat dos cotxes I les dues vegades ens van enrredar! La primera vegada ens van donar un cotxe que va sortir defectuos, un cotxe que mai ha funcionat bé. Vam dir que no ens donguesin el de l'aparador que ja ens esperariem I resulta que ens van donar el de l'aparador (perque el vam reconeixer per una goma desenganxada). Al cap de dos mesos ja vem tenir el primer fallo, el vam dur I mentre teniem garantia ens ho arreglaven, tot i que alguna cosa ens la van fer pagar. Quan es va acabar la garantia el cotxe va seguir fallant amb la diferencia que haviem de pagar-ho. Exagerat els diners que ens hem gastat en arreglar aquest cotxe que ens van vendre malament I no ens el van canviar mai.

El segon cotxe que hem comprat fa un any que el tenim. Aquest de moment funciona bé, però ens van dir unes coses que no van complir. Van dir que el primer canvi d'olis ens el feien ells gratuitament, quan vam anar a fer-lo ens van dir que no! Que ho haviem de pagar. Desprès, el vehicle es una furgo ens van dir que el posarien com a turisme. Doncs resulta que no! Que no ens lhan posat com a turisme I que per fer-ho s'ha de pagar 800 euros (quan per vendre van dir que ells ens ho feien). En definitiva, fatal! No recomano gens aquest lloc. Si us heu de comprar un cotxe jo no aniria a un lloc així, només els interessa vendre, tu pinten tot moltbe I després no es fan càrrec de res!

Fatal!
29 octubre 2019 11:12
Molt bon Concessionari Citroen, diria que dels millors de Catalunya. Els venedors molt atents i saben ajudar-te a buscar el que necessites, recomano 100% aquest Concessionari.
06 octubre 2019 19:33
Fa just 8 dies baig fer revisio que tocava i no iha ni aigua al limpia. I lo mes fort es que hera la primera revisiò i pasaban uns dies i la baix aber de pagar.
Ni una atenciò pels cliens! Que ha partì d'ara ja no hu serè
14 septiembre 2019 7:48
Buen concesionario citroen y atento comercial en concreto Joan, nos orientó y gestiono correctamente.
22 junio 2019 1:33
No resolvieron la incidencia, es caro y al encontrarse a 28 km de mi casa no tienen un coche de sustitución y sí espero pueden tardar 4 semanas.
11 junio 2019 23:25
El concessionari Citroën de tota la meva vida a la Plana. Bona atenció del personal de venda i del taller. Una mica antiquat respecte a altres marques comercials
16 abril 2019 16:31
Me estafaon dijeron que mi coche no se podía reparar para que les comprara uno y luego vi como vendían el mio a otra persona.
11 febrero 2019 12:33
La poca professionalitat és la seva principal característica, per culpa seva quasi em quedo sense cotxe. Van deixar el filtre de l'oli fluix després de la revisió i cada dos per tres n'havia d'afegir, ells em van dir que això era normal, és a dir, em van enganyar. Està clar que mai més a la meva vida portaré el cotxe a aquests estafadors.

La poca profesionalidad es su principal característica, por su culpa casi me quedo sin coche. Dejaron el filtro del aceite flojo tras la revisión y cada dos por tres tenía que estar añadiendo, ellos me dijeron que era lo normal, es decir, me engañaron. Está claro que nunca más en mi vida llevaré el coche a tales estafadores.
20 enero 2019 8:23
Un estupendo taller mecánico Citroen, soy un enamorado de los Citroen y para mí hacer su mantenimiento en un servicio oficial es fundamental y este es muy buen servicio oficial Citroen.
Además su gente te hace sentir como en casa.
09 octubre 2018 14:05
Instal·lacions adequades i molt bon servei de Restaurant. Per accedir s'ha de ésser soci o convidat per un soci

Escribe una reseña



Calificación general: