26 octubre 2023 16:24
És fantàstic aprendre música des de l'experiència de l'instrument i a tallers musicals t'ho ofereixen. Molt recomanable tan per adults com infants.
15 octubre 2023 23:55
Tinc 51 anys i estic aprenent a tocar la guitarra des de 0 als tallers musicals de Berga. El meu professor, en Ramón, és un 10. Malgrat no tenir gaire temps per poder practicar a casa, les seves classes son molt amenes i s'adapta al meu ritme d'aprenentatge. Valoro molt la seva paciencia i la seva professionalitat.
09 octubre 2023 0:53
El millor lloc per aprendre a tocar la guitarra elèctrica. Professors genials i molt didàctics. Molt recomanable.
22 febrero 2023 19:53
Aquesta escola és super recomenable per nens i nenes iadolecents i adults que vulguin apendre a tocar un instrument a cantar o formar part d'un combo.
Gestionat per un grup de professors excel.lents que transmeten la seva passió per la música als alumnes que hi van de bon grat, perquè a part d'apendre molt gaudeixen de l'aprenentatge.
21 febrero 2023 20:57
Magnífica opció per aquelles persones, indistintament de la seva edat, que volen aprendre música moderna. Professorat professional i de molt bon tracte. Moltes gràcies per tot.
17 febrero 2023 6:59
La meva experiència és molt positiva, vaig contactar-hi per demanar informació i em van respondre de seguida i de manera súper eficient, la oferta horària de la que disposen i el bon tracte és l'inici, però el que ve després quan t'hi endinses és millor. Jo faig classes d'ukelele amb el Guillem Jodar i toco cançons des del dia 1 (no ho havia fet mai abans), és un crack com a músic i encara és millor persona, que et motiva a continuar i a fer coses diferents, però sempre tocant l'instrument. 100% recomanable, si vols aprendre sense saber que aprens i gaudir de la música: Tallers Musicals!
21 diciembre 2021 21:14
Les classes pasen volant i el professorat s'adapta completament a les teves necesitats. Molt recomanable
29 diciembre 2020 18:27
Ens vam apuntar fa tres anys, el meu fill amb 7 anys i jo. No cal dir que ell ha progressat molt més que jo, hahaha. Els professors són uns cracks, a part de música, saben crear molt bon rotllo i fer les classes amenes. Aquesta escola t'ho posa molt fàcil perquè pots anar al teu ritme. No hi ha excuses, es pot començar a qualsevol edat!
Una altra cosa que em sembla super interessant és que fan introducció a la música per nens des de ben petits, crec que a partir de 3 o 4 anys. Si em torno a reencarnar per aquí a prop m'apuntaré! ;-)
27 noviembre 2020 0:58
El nostre fill Max, fa anys que és alumne de l'escola, estem molt contents amb la línia educativa de l'escola i amb els professors que sempre saben motivar al Max perquè segueixi any rere any tocant la bateria.
28 abril 2020 16:00
La meva filla ha començat bateria amb 4 anys i mig era un repte i una incògnita. Estem molt contents de l'atenció de tot l'equip de Tallers i sobretot del seu super professor! A part de músic té el carisme i la paciència que es necessita.
Gràcies per la oportunitat de que la Tanit pugui iniciar-se amb un instrument des de tant petita!
30 marzo 2020 11:05
Estic molt contenta amb Tallers Musicals, gràcies a la flexibilitat i qualitat dels professors estic complint el somni d'aprendre a tocar instruments als meus 50 anys:) Així que no patiu per la vostra edat! S'adapten perfectament al nostre ritme d'aprenentatge, El Rai té paciència i molta empatia i m'ajuda molt amb el piano. I una especial abraçada pel Gerard que sempre serà el meu súperprofessor de baix Gràcies!
13 marzo 2020 0:39
Recomanable 100% He descobert una altra manera de sentir la música. Grans profesionals i musics de primera.
13 enero 2020 20:55
Molt recomanable. Vaig començar fa 3 anys des de cero i he après molt a tocar la
Profesors profesionals.
Tambe molt interessant la oportunitat que t’ofereixen de poder tocar en grup.
Son genials
06 enero 2020 17:48
Super recomanable. Molt profesionals i amables. Tant la meva filla de 13 anys com jo som alumnes, i cadascuna al seu nivell estem contentíssimes. En el meu cas tenen molta paciència tant el Gerard com el David.
12 diciembre 2019 0:13
Ja fa temps que el meu fill de 13 anys va a Tallers Musicals, està molt content. Un espai on aprendre i alhora passar-ho bé. Molt professionals.
24 noviembre 2019 2:05
Escola propera als alumnes, amb professors molt qualificats i amb un tracte excel·lent i personalitzat cap als nens i nenes i les famílies
14 agosto 2019 3:42
El Josep té 16 anys i li agrada molt la música, i en aquesta escola si troba molt a gust perquè és molt a mida del que ell vol, tocar la guitarra com a hobby. Fa uns anyets que hi va i encara continua.
29 mayo 2019 23:09
Jo porto porto als nens i estan encantats de vindre. Un altre
Manera de apendre i disfrutar de la música
20 mayo 2019 10:44
Aquest serà el quart any a l'escola, vaig començar sense cap coneixement anterior, però amb ganes de fer algo que sempre m'havia agradat.
Vaig decidir fer cant amb el professor David Sais, em van recomanar fer també llenguatge muiscal amb el professor Gerard Marín.
Ha sigut sorprenent que mica en mica he pogut anar assolint coneixements i progressar d'una forma espectacular, les classes són per a mi les millors hores de la setmana.
El que havia de ser un passa temps per mi ha acabat sent una passió, actualment m'he apuntat a un examen que ens ofereix l'escola, en el meu cas com a vocalista i també serà el segon any que faig guitarra elèctrica amb el professor Ramon Chacón.
No puc dir més que marevelles d'aquesta escola en tots els aspectes i com no estic encantada amb el tracte de tots i cada un dels professors que m'han acompanyat i assesorat fins a dia d'avui.
Ho recomano a tothom, siguin nens, joves o adults.
Que per molts més anys poguem seguir sumant en aquesta escola.
01 mayo 2019 15:55
Els professors s'adapten al teu estil musical inal teu ritme d'aprenentatge. La veritat és que no podria estar més content!
30 abril 2019 15:22
En el meu cas soc a l'escola des dels seus inicis, em vaig iniciar fent guitarra elèctrica pero no va sortir bé, però porto 10 o 11 anys fent cant i n'he fet 5 de combo i estic molt content perquè he après bastant de veu i els profes que tingut, molt pacients, molt emprenedors i molt pràctics, no puc demanar + i aqui seguiré per molt temps + si puc i evidentment recomano l'escola com a lloc excelent per tothom qui vulgui aprendre a cantar i/o tocar algun instrument:)

Escribe una reseña



Calificación general: