26 octubre 2022 17:05
Ens han entapissat 4 cadires en el termini acordat. Molt bona feina. Molt ben atesos i molt econòmics. Sense dubte son un grans profesionals i millors persones. Molt contents. Gràcies
21 agosto 2022 8:38
Hace días que intento comunicarme para saber si me pueden hacer algo pero se me pone un fax. Así que no hay manera. Tocará provar a pie y personalmente.
21 mayo 2022 4:23
Necessitava uns matalassos d'espuma per sortir aquesta setmana santa i m'ho van preparar en 3 dies. I millor fins i tot del que havíem parlat, ja que van poder ser d'una peça!
Recomanats desde Matalassos Vilalta, un servei perfecte.
A per cert i dormim perfectament!
01 diciembre 2021 4:46
Excelente trato y trabajo muy rápido, me tapizaron un asiento de moto que fue dañado con un elemento cortante. El mismo día que le traje el asiento por la tarde ya estaba tapizado. No estamos acostumbrados a esta profesionalidad y amabilidad. Un 10!
03 mayo 2021 7:38
En estos tiempos tan difíciles, del usar y tirar, del Ikea, del mínimo esfuerzo, de la inmediatez en todo, encontrar un espacio como éste donde una persona se empeñan en ganarse la vida con el trabajo de sus manos, rehaciendo y reconvirtiendo lo que todo el mundo da por perdido, es esperanzador y digno de admiración
24 octubre 2020 17:19
Molt content del tracte rebut, clars i directes. Vaig explicar el que necessitava i només em van demanar quina densitat volia pel matalás i el color del tapisat.
Preu molt bo pel producte resultant, realment satisfet
12 septiembre 2020 12:56
Persona nada profesional, nada recomendable.no muestra ningún interés en trabajar y darte una solución.
01 agosto 2018 3:18
Tres mesos després d'haver-los demanat pressupost, triat la roba, deixat una cadira de mostra, haver-me dit que tindria les quatre cadires tapissades abans de set setmanes (abans de Nadal), que em trucarien.hi vaig per recuperar la meva cadira, estigui com estigui, i tenim treballs a trobar-la, enterrada sota un munt de cadires i sofàs per tapissar. Intacta.
Havien perdut el paper.diuen.

Escribe una reseña



Calificación general: