30 octubre 2023 11:25
Cost de vida l'he trobat fluixa en el guió, el ritme lent, el so molt fluix. El treball dels actors si que ha estat immillorable
09 octubre 2023 3:35
Un buen lugar con mucha historia, amplió y con buena infraestructura, para apreciar conciertos, recitales, danza, ballet y hasta musicales.
01 abril 2023 17:02
Teatre senyorial a l'estil del Liceu de Barcelona, però més petit. Bona sonoritat i visió. Cadires tradicionals de fusta forrades amb vellut vermell. Instalacions molt ben cuidades.
27 marzo 2023 1:36
Es un lloc amb molta història, on hi he vist obres genials i concerts que fan posar la pell de gallina, peroooooò si hi aneu a veure una obra de teatre no agafeu les entrades dels pisos alts al lateral que estan prop de l'escenari, no es veu res i surts amb mal d'esquena.per la resta tot genial!
05 marzo 2021 18:30
Sigue siendo uno de los más bonitos de la zona. Escenario muy inclinado en el que se hace más dificil bailar.
19 enero 2021 15:16
Un teatre emblemàtic i cèntric de la ciutat de Reus, on s'hi han representat grans funcions i històriques de la cultura del nostre país. Un teatre que també ha acollit el planter musical de la ciutat de Reus, apostant per obres infantils i musicals, que fa que des de ben petit aprenguis a estimar la cultura del país i de la ciutat. Ara més que mai, és moment d'obrir teatres i cinemes, de visitar-los i de fer ús d'aquests espais, respectant les normes de seguretat. La Cultura és segura!
22 diciembre 2020 13:59
Teatre molt acollidor d’estil clàssic. Sempre s’hi fan gran varietat de representacions i concerts.
17 julio 2020 1:34
La màgia dels seus espais es fusiona amb la sel•lecció d'obres d'allò mes acurades. Ubicat en una de les places més emblemàtiques de la ciutat de Reus.
25 abril 2020 15:22
El teatre és una meravella. La programació és com una sucursal de Barcelona. La direcció artística es deu fer llegint els diaris. Absolutament provinciana per un teatre que hauria de tenir les seves pròpies produccions a qualsevol país d' Europa.
23 abril 2020 11:11
Els de Reus tenim un gran tresor amb els teatres, per coses així vaig canviar la meva ciutat natal per la capital del Baix Camp.
02 marzo 2020 17:31
El Teatro Fortuny de Reus es una maravilla, te da la sensación de estar en un mini Liceo.
Para los que no hayais estado, ir a ver alguna obra y disfrutad de su encanto!
08 febrero 2020 20:13
Me ha gustado la comodidad del lugar, la disposición y la limpieza. Asistimos a ver la obra "5 Horas con Mario" con Lola Herrera, insuperable. A mejorar quizás el control sobre los teléfonos móviles, la gente que habla.aunque es complicado pero nadie cuidaba estos aspectos.
28 enero 2020 4:55
Molt bon teatre situat al centre de Reus (plaça Prim) construït a finals del segle XIX i remodelat a finals del XX. Ofereix una varietat d'espectacles teatrals, artístics i musicals de qualitat amb artistes del país de renom.
31 diciembre 2019 17:22
No sé si tuve mala suerte el día de mi visita.pero estaba lleno de personas con lazo amarillo y cara de poco amigos.pero bueno.así está toda Catalunya.toda no.
29 diciembre 2019 11:08
Trato nefasto, ayer estuvimos en el teatro, teníamos una actuación solidaria y éramos los últimos en actuar, empezamos la actuación y a mitad de actuación se les paro la música después de un par de minutos consiguieron volver a ponerla, se les volvió a parar y decidieron q no terminavamos la actuación poniéndonos de excusa q íbamos con atraso y q no iban a poner otra vez la música para q volviéramos a empezar, pero lo peor fue el trato, después de cada actuación salian los presentadores a preguntar por la actuación y a nosotros nos dejaron ahí tirados, tuvimos q salir del escenario con todo el bochorno porque ni siquiera salieron a dar la cara y decir q debido a problemas técnicos no podíamos terminar la actuación, en fin.no sé si es cosa del teatro en si o de los organizadores del evento pero una pena!
15 diciembre 2019 4:42
Es un teatro con mucha tradición, muy céntrico en Reus y con un amplio y diversificado programa. La parte más alta (3r piso) es un poco incómoda para el espectador, pero se corresponde con un precio más barato.

Escribe una reseña



Calificación general: