24 octubre 2023 13:20
Sempre es un plaer venir a arreglar o a comprar accessoris a aquest estambliment familiar, una gran sort tenir-los aprop i sempre disposats a ajudar!
18 octubre 2023 4:15
Experiència negativa, sóc client de fa més de 30 anys.
He portat dues motoserres una Parner per cambiar l.espasa i una efco per cambiar l.agarre, sempre he tingut tracte amb l.amu en Josep Maria, aquest dia no hi era i m'ha atès el fill, només ensenyar-li les motoserres m'ha dit: que a on anava amb aquestes chatarres, que si volia em venia la Espasa d la parner i que l.altre no me la arreglava, evident ment li he dit que no a re per fer la feina a mitges m'he les he emportat.
Jo no sóc professional i tinc les eines que puc tenir i evident ment no li compraré maquinària nova mentre la meva em vaigi bé.
He anat a agrícola Tordera i no m'han posat cap problema en cap d les màquines, una mica més lluny però molt millor tracte!
Crec que han perdut un client.
17 octubre 2023 10:15
La experiència en aquesta botiga sempre a sigut estupenda.sòc arborista i sempre tenén el que volém! Super ràpides les reparacions i es molt d'agrair jà que les fém servir cada dia i necessitém sempre tenir les màquines a punt.el tracte directe i els coneixements de l'Arnau i en Josep Maria són sempre de 10! Grans professionals!
03 septiembre 2023 10:22
Me hablaron de Tecnimak y en Julio contacté con ellos, interesado por una máquina cortacésped. Acudí a la tienda y el trato recibido por Arnau y J. Mª fué excepcional. Me dedicaron todo el tiempo necesario y me prepararon la máquina y explicaron su funcionamiento con detalle. Quedé encantado y además descubrí que compartimos la afición por las motos. Un diez.
16 agosto 2022 14:41
Una gran botiga de maquinaria de jardí i una atenció personalitzada increïblement bona
29 diciembre 2021 21:28
Genial, súper competents, sempre busquen sol.lucions, molt bon servei tècnic i molt equipada la botiga molt contenta pel servei, gràcies.

Escribe una reseña



Calificación general: