15 enero 2023 8:58
Vaig treballar amb ells vora 3 mesos a través d' una ETT, real.litzant la instal.lació elèctrica del Museu del Tresor de la Catedral de Girona. Les eines i estris que disposavem per a treballar eren insuficients o bé estaven en molt mal estat, com les escales que ni tant sols eren de fibra. Els Epi's com l'arnés, inexistents i aixó que haviem de fer treballs en alçada o bé pujar a bastides.
Ademés amb van despedir a mí i a un altre company d'un altra ETT sense cap avís previ ni cap motiu justificat incomplint el contracte signat amb la ETT un dia tot just al arribar a la base desprès d'acabar la jornada laboral.
Tinc un record molt dolent d'aquesta empresa, ja que amb vaig sentir util.litzat.
01 noviembre 2021 11:51
És una empresa dedicada al sector elèctric industrial amb treballadors ben qualificats. Treballo allà desde fa gairebé 4 anys i us asseguro que tenen una dedicació i compromís amb el client del 100%. Tot i ser una gran empresa encara pot crèixer més i portar els seus coneixements en altres sectors. Tant la geréncia com l'oficina técnica, administració i els técnics són un valor actiu en tot el procés de l'empresa. En un sector tant competitiu, TEG garantitza el millor servei
25 octubre 2021 23:33
Cuando una empresa solo habla del trato al cliente, y no habla del mal trato a los trabajadores, si hablais con cualquier trabajador estan muy descontentos, y las malas maneras para despedir a los trabajadores por cojer una baja. Dejan mucho que desear.
11 enero 2020 3:04
Una empresa líder en su sector, que apuesta por la inovación y la tegnología más avanzada. Un referente. Sin duda.
31 marzo 2019 14:35
És una empresa dedicada al montaje de cuadros eléctricos para otras empresas.
11 febrero 2019 16:17
El màxim especialista en automatització i enginyeria a Girona.
25 junio 2018 6:42
Ce n'est pas un lieu de visite. Mais cette entreprise mériterait de l'être. Exemplaire en terme de technicité et de productivité, cette entreprise se veut à la pointe de la création d'installation électrique.

Escribe una reseña



Calificación general: