11 abril 2024 10:00
Vinieron a hacer medidas y me dijeron que me enviarían el presupuesto. 2 semanas después, ninguna noticia. No cogen mis llamadas, y en Whatsapp me dejan leído…Misteriosos
07 octubre 2023 7:52
Empresa especializada en cuestiones acústicasx, con gran conocimiento y saber hacer. Los compromisos y la adaptación a tus necesidades estan aseguradas
05 octubre 2023 10:00
Tenia problemes de sorolls continuats a través de la paret del dormitori. Tecnocustic m'ho ha solucionat en el termini acordat i amb una feina molt ben feta.

Gràcies
26 julio 2023 2:20
Los llame en el 2013 y quede muy satisfechos con ellos, este año 2023 los he vuelto a necesitar y la profesionalidad, la eficacia y la seriedad en el trabajo son encomiables. Jordi, como responsable del equipos te atienda y esta pendiente de todo dandote un plazo el cual cumplen con exactitud.muchas gracias por un trabajo bien realizado
16 junio 2023 18:22
Me cambiaron la hora dos veces y al final no llegaron. Eso si se disculparon por los retrasos acumulados del día, puede pasar.
Les pedí otra visita y ni contestaron.
06 mayo 2023 12:53
Encargamos una insonorización de habitación de matrimonio y han sido muy profesionales en todo momento. Tanto Jordi, como Dani de 10. No tengo dudas de q los volvería a contratar y q los recomendaré.
09 abril 2023 17:37
Muy profesionales y recomendables Sergi y Bernat unos cracks a parte de preocuparse por todo tipo detalles para mí recomendables un 100%.
20 febrero 2023 3:00
Tenia un problema de soroll provocat per un baixant que passa per l'armari del dormitori. Era un problema de difícil solució ja que el baixant venia del nové pis i jo estic a la segona planta,
on a més feia un canvi de direcció i l'aigua impactava en el colze
amb molta força. Vaig contactar amb Tecnocustic i els resultats
han estat excel·lents. En Marc de Tecnocustic ha fet un treball
de 10! Quin gran professional. El resultat ha estat ZERO SOROLL. Increïble. Encara no m'ho puc creure!
24 enero 2023 5:16
Muy recomendables, rápidos, expertos y eficaces como pocos. Cumplen con los tiempos, se preocupan por los detalles y son muy amables. Los recomiendo totalmente si, como nosotros, tenéis problemas de ruidos con los vecinos.
26 noviembre 2022 18:41
Da gusto encontrar una empresa como Tecnocustic!
Sergi siempre ha hecho todo lo posible para sacar el mejor resultado, lo que me gusto que me ha hecho un video y explicandolo todo.

El trato muy bueno.

El trabajo muy bien terminado, no se ve para nada que se ha abierto la pared para insonorizar mi dormitorio que da para la calle.
20 noviembre 2022 10:55
Muy profesionales, me han insonorizado una pared y muy contento con el resultado, totalmente recomendables.
13 octubre 2022 15:46
Sumamente informales y poco profesionales. Acordamos desde hace varias semanas la fecha y hora para venir hacer un presupuesto. Hoy nos informaron que solo podrán venir hasta la próxima semana por diversas situaciones: primero que fue un problema con la furgoneta y luego algo personal. Creo que si realmente quisieran podrían haber venido hoy más tarde o mañana pero francamente ya No nos interesa trabajar con ellos.
14 septiembre 2022 12:57
Visc en un pis petitet amb parets molt primes i on s'escolta tot el que diuen els veïns. De les diferents opcions contemplades abans de tirar endavant, la de Tecnocustic és la que em va semblar més encertada: pressupost correcte i detallat, explicació acurada de les possibilitats i els materials, etc. Després, la posada en marxa per part del Bernat, que ha fet la seva feina de manera impecable i cuidant tots els detalls. En resum, molt bé i els recomano molt!
02 septiembre 2022 0:45
Empresa 100% recomendable. Desde la visita de Jordi se nota que saben de lo que hablan. Te explica todo muy bien. Flexible en fechas e intenta hacer lo posible para adecuarse a tus horarios y necesidades. En mi caso insonorizaron una pared, y después de toda la obra, quedó perfecto. El resultado ha sido bueno, ya que he dejado de escuchar la tele y los gritos de los vecinos. Bernat un crack. Repetiría con ellos.
16 agosto 2022 9:07
Teníem problemes de soroll a l’habitació de matrimoni, ja que el capçal del llit dona al bany dels veïns. Sentíem bastants sorolls que ens molestaven: el soroll de les canonades, el soroll de la carxofa de la dutxa quan xocava contra les rajoles, veus, etc.

Vam demanar valoració i pressupost a Tecnocustic. El Jordi va venir a veure el pis i a valorar quina seria la millor opció en el nostre cas. El tracte va ser molt bo i ens va explicar amb detall la opció que ens recomanava. També va ser molt clar amb les expectatives, comentant-nos que el més probable seria que els sorolls no desapareguessin, i que els sorolls aeris minvarien més que els sorolls d'impacte. El Jordi ens va enviar un pressupost amb tot pormenoritzat. Tant la visita com el pressupost ens els va fer sense cost.

La solució consistia en enganxar unes làmines acústiques a la paret original i construir un trasdossat davant de la paret original omplint la càmera amb llana de roca, i posant dues plaques de guix (pladur) pel costat extern, amb una membrana d'alta densitat entre les dues plaques. El pressupost per aquesta solució era molt raonable.
Vam decidir tirar endavant, ja que tot i ser conscient de que no desapareixerien del tot, hi havia sorolls força molestos i volíem intentar millorar-ho ni que fos una mica. Va venir a fer la obra el Bernat, també molt correcte i ens va anar ensenyant pas a pas el que anava fent al llarg de la obra. Va estar 3 jornades treballant per finalitzar l'obra.

Estem molt contents amb el resultat, la diferencia és considerable. Hem passat de despertar-nos a la nit per alguns sorolls a sentir-los de fons i que no molestin. Vam consultar a altres empreses i la veritat és que el pressupost en aquest cas és més que correcte, treballen bé, i un punt important, pinten quan acaben! Ens van trobar varies companyies que no pintaven, llavors un cop acabada la paret t’has d’espavilar tu per pintar o contractar algú altre que ho faci!

Si tornem a tenir algun problema similar, repetirem sense dubte amb aquesta empresa!

Escribe una reseña



Calificación general: