26 abril 2023 3:23
Estupenda experiencia, siempre que necesito una reparación contacto con Manuel. Es rápido y eficaz, en el trato siempre es correcto y amable.
24 abril 2019 21:03
Solucionaron el problema rápido y con un precio razonable. Ninguna queja.
13 noviembre 2018 21:13
Cuando crei que mi telefono no tenia solucion apareciste. Un trato agradable y encima me solucionas el problema un 10.
27 octubre 2018 4:40
Trabajo con muchos móviles y siempre se los llevo a él, buen servicio buen precio buena postventa
04 septiembre 2018 8:41
Vaig portar el mòbil per a reparar la camara i em van tornar el mòbil amb la camara reparada pero amb un cop al interior de la pantalla que només es veu amb la pantalla de color blanc i és clarament producte de la manipulació. Amb l’excusa de que ells no ho han fet ara em veig amb un mòbil amb la pantalla trencada i sense cap tipus de garantia per part de l’establiment. No vaig veure el cop fins passat uns dies perquè tinc un altre dispositiu i quan l’he encès per vendre’l i l’he vist he anat a l’establiment on han dit que ells fan fotos, per veure si funciona la camara, cosa que ni hi eren al carret ni a eliminats recentment. La meva recomanació és que porteu els vostres dispositius a un centre especialitzat que ofereixi garanties com mediamarkt, FNAC o les botigues oficials. Perquè el barat alfinal acaba sortint car.
08 octubre 2017 6:58
Hace 5 años Manuel me arregló una Black Berry y un sony xperia neo V. Esta vez ha conseguido arreglarme mi sony Z1 que ya daba por perdido. Rápido, muy profesional y de total confianza.
Muchas gracias Manuel!
03 agosto 2017 8:38
Reparaciones de smartphones express, especialidad en iphone. Materiales de excelente calidad, también venden fundas y recambios para vuestros dispositivos. Si os surge un imprevisto, una rotura de pantalla y demás, aquí os podrán ayudar y el mismo día.

Escribe una reseña



Calificación general: