13 marzo 2024 20:39
Muy buena comunicación para desplazarse. Lamentablemente vienen tarde o sea no son puntuales
12 enero 2024 3:04
Bona tarda cada dos per 3 anomalies. Amb el servei
Manteniment no existeix sempre tens decepcions.
31 diciembre 2023 20:46
La movilidad buena puntual y limpia el.chofer nos guió bien para bajar a nuestro destino.gracias.
04 diciembre 2023 9:34
Nefast, com diu l'altre gent es una vergonya, conductors maleducats, retrassos dia si i dia tambe. Cada dos per tres el trajecte Banyoles-Girona va ple pel matí i et diuen que t'has d'esperar al següent, osigui, que si vas a treballar i depens del transport te jodes. S'enfaden si pagues amb efectiu, no tenen datafon tampoc. Un desproposit en general, vergonya.
03 octubre 2023 9:55
Faré una reclamació a l'empresa, just ahir varen deixar penjats a correus de Girona veïns d Banyoles, entre ells els meu fill de 14 anys, quant l'autobús va passar, va dir que anava massa plè, i que trucaria per què passés un altre i no va passar.quasi dos hores esperant, fins que el vaig poder anar a buscar, amb màniga curta i suat després de sortir d'entrenament.
Com pot passar això?
El meu fill de 14 anys sol a correus de Girona. Els altres adults que estaven amb ell és varen espavilar.amb taxis i demés.
29 septiembre 2023 2:44
La puntualidad un 4. Los unicos autobuses puntuales son los q salen a la hora: 45.
Quieren que vayamos en autobus, pues poned mas autobuses.es la quarta vez en 2 semanas que el autobus no se para en el trueta por llevar a mucha gente.
De hecho hoy ha sido uno de esos dias.
18 abril 2023 16:03
Com la majoria d'estacions de autobus, els seients d'espera son durs com una pedra i frets, bon tracte amb els clients.
23 marzo 2023 8:00
Servicio de autobuses entre los pueblos y Barcelona. Tienen una oficina pero no abre todo el dia ni todos los dias, los conductores son unos desagrables. No puede ser que no puedas comprar un billete con la tarjeta directamente en el autobus sobretodo estando la oficina cerrada, es una vergüenza
12 marzo 2023 13:33
Nefasto! El autobús para ir a trabajar a sant Gregori sale a las 6: 30 de la mañana y ya no hay ninguno hasta las 8: 30 cuando todos los que cogemos el autobús entramos entre las 7 a las 8 a trabajar. Ahora tengo que ir andando hasta la estación la cual esta a casi 40 minutos andando desde mi casa y en invierno a -1 -2 grados… Exigimos un autobús a las 7-7: 15 para llegar todos a tiempo!
20 diciembre 2022 16:59
Muy buen sistema de arribos y de coches. La atención a veces es un poco deficiente pero siempre con respeto.
15 noviembre 2022 13:29
Es un bon servei de transport que compta amb molts anys d'experiència, es recomana arribar una mica abans per comprar els bitllets a la oficina. Es pot pagar amb tarja, hi ha parada de autobus davant amb seients i dintre de la oficina també hi han seients. Els autobusos de trajecte llargs com a Barcelona son còmodes amb aire acondicionat.
08 septiembre 2022 11:32
En general bien en el servicio. Pero no os dejeis nada en el autobus. No responden al telefono para recuperarlo, te dan un wasap q es un bot y tampoco te responden, y si consigues el telefono de emergencias la persona q atiende tiene claramente mas ganas de seguir con su fin de semana q de resolver tu incidencia.

Una pena. Antes (al menos en los ultimos 10 años) era un trato mucho mas familiar y agradable.

Finalmente leyendo reseñas he encontrado q en Banyolas contestan. Y es cierto. Y la mujer, muy amable, me hizo la gestion. Pero los van a saturar. Contesten en Olot tambien. Gracias!
30 agosto 2022 2:59
Me parecen servicios estupendo y un servicio al cliente muy agradable lo recomiendo a todo el mundo ya que es asequible y son juntoles y el trato con la gente es muy humano
05 agosto 2022 20:52
Una vergonya que no es pugui viatjar amb mascota dins el seu transportí. Ja va sent hora d'actualitzar les normatives, senyors! Amb Renfe ja fa temps que poden viatjar els animals com ara gossos petits. Com se suposa que hem de viatjar si al poble no tenim servei de trens? De vergonya.
23 junio 2022 11:13
I would like to start saying that I am thankful for Teisa to exist and provide Its buses.
However, The bus attendand was a bit cranky and the curtains smelled horrible. Which made me think If they were washed once in Its lifetime.
21 junio 2022 5:19
El servicio de teisa es muy bueno, a veces según el tramo sale con 5 minutos de retraso, o 10. Si vas de banyoles a Barcelona casi siempre sale con 10 min de retraso porque viene de olot

Pero si vas de Barcelona a banyoles en el turno de las 7 sale muy muy puntual

Es práctico. Lo recomiendo
18 mayo 2022 10:54
Casi perfecto el bus un poco viejo y el chófer que me a tocado hoy.un máquina conduciendo, perfecto.
07 mayo 2022 10:25
Agraeixo profundament el tracte rebut el dilluns 28 de febrer, per part de dues treballadores de TEISA, casualment senyores, per la seva amabilitat i capacitat resolutiva; em sap greu no saber el seu nom, una treballa a Banyoles i l'altra a Olot. Us explico: un noi agafa el bus de BCN - Olot, un divendres a les 17h, es deixa una bossa motxilla dins el bus, no se sap si dins el portamaletes o en el seient.
Complimentem la incidència pels canals que indica una locució telefònica, cal omplir un formulari per WhatsApp, ho fem, diuen amb servei 24 hores, el resultat és cap resposta, cap.
Diumenge a les 17h. El noi torna al agafar el bus cap a BCN, sense motxilla ni ordinador ni apunts.ha d'assistir al classe, desangelat, cap a la UAB
Dilluns, cal espavilar-se, la motxilla es necessària, ordinador, llibres, carpeta d'apunts, carregador de mòbil etc:
1. - truco al telèfon de Teisa -espero que sigui dins l'horari indicat- la locució de l'horari, etc etc, ningú respon, ningú; una, dues, tres, quatre, cinc vegades amb minuts de marge entremig.ningú respon, ningú.
2. - Busco i trobo el telèfon de la guixeta de Banyoles, resposta immediata, amabilitat absoluta, es posa en la meva pell, segur que es mamà, la senyora em dona el telèfon de la guixeta d'Olot per ser final del trajecte.
3. - Truco a Olot, m'atén una senyora superamable, empàtica, es posa al la meva pell, segur que es mamà, i mira si la motxilla es allà i telefònicament comprovem pel contingut, pertany al meu fill, em proposa baixar-la a Banyoles amb el primer bus que surti i que la recollís entre dos i tres quarts. No cal que pagui un bitllet per la motxilla, em diu a la meva oferta
4, - A 3/4 tinc la motxilla, se m'acaba l'angoixa (bé, no tant, el noi es adolescent, angoixa per temps.)
Torno al agraïr a aquestes dues senyores, treballadores de TEISA, el tracte dispensat, la seva amabilitat, empatia i resolutivitat. Val la pena tractar amb personal així. Moltes gràcies, senyores!
25 octubre 2021 19:31
És un transport genial! Jo que visc a Banyoles.puc anar i tornar a Girona cada mitja hora
puc anar i tornar a Olot Varis cops al dia.també puc anar i tornar a Figueres a Barcelona anar i tornar varios cops al dia
i és sempre puntual.els autocars són molt nous i molt nets.amb l'aire acondicionat i calefacció.
és un luxe poder tenir la Teisa!
27 septiembre 2021 0:11
Bon servei, amabilitat dels conductors, però horaris molt justos. L últim tren que va a Barcelona des de Banyoles és a les 17 h. Això fa que no puguis gaudir del dia.
16 enero 2021 2:42
Penosa organització, cap bus elèctric, autobusos molt antics i molt sorollosos. L'únic salvable és la puntualitat. No puc entendre la parada al centre de Banyoles direcció Olot sense marquesina ni espai a la vorera: literalment al mig del carrer generant a algunes hores, considerables embussos i, sobretot, molt de soroll.
28 diciembre 2020 1:52
Un clásico de Bañolas, situado en pleno centro de la ciudad. Disponen de expendeduria de billetes para todos los destinos que cubre la empresa. Autobuses de línea modernos imprescindibles en una ciudad que no dispone de estación de ferrocarril. Sus autobuses enlazan con Gerona, Barcelona, la Costa Brava, Figueras y todos los municipios de las comarcas adyacentes
15 octubre 2019 10:56
Lo utilizo habitualmente, pero cuidado con la línea de Banyoles-Girona hay una conductora pelirroja que conduce de forma agresiva retando al resto de conductores de bus inclusi incitandoles a bajar del autobús para pelearse, también insulta algunos pasajeros. En fin más vale ponerse bien el cinturón si te toca o esperar al siguiente bus si no tienes prisa. Pero bueno no todos los conductores de esa línea son así. Por suerte ella no representa a toda la Teisa espero que pongan remedio

Escribe una reseña



Calificación general: