04 agosto 2023 23:32
Tempo té un caliu molt especial. Des que entres per la porta, hi respires molta calma i serenor. I és que… no podria estar en millors mans! L’Anna i la Júlia posen molt d’amor, dedicació, treball i energia a tot el que fan. Plegades són un tàndem imparable. Des que les conec, ja fa quasi cinc anys, sento que creixo molt al seu costat i per això he decidit seguir-les en aquesta nova etapa a Tempo!

Elles tenen aquest poder de fer-te sentir gran, donar-te un espai, animar-te a sortir de la teva zona de comfort i motivar-te perquè treguis el millor de tu! A més, tenen una mirada cap a la dansa molt, molt sana i neta (sense judicis, sense competitivitat…) i això facilita que puguis sentir-te còmoda, connectis amb el ball i trobis aquest espai per a tu.

GRÀCIES per la feina que feu, pel vostre art…, per regalar-nos moments únics i irrepetibles cada setmana i per donar tanta vida i alegria a persones que, com jo, hem trobat en la dansa medicina que ens fa sentir bé i alhora ens repta a superar-nos! Sou or!
03 agosto 2023 8:15
El centre és molt cuqui i acollidor. S’aparca super bé perquè hi ha dos parkings de sorra a 2 min caminant;
però el més important és que la Júlia i l’Anna son un amor i fan unes coreografies d’escandol. Moltes gràcies per les bones estones i pels riures!
02 agosto 2023 21:05
Tempo Centre de Dansa és un espai acollidor, tranquil, que ofereix caliu i on et sents còmoda, tranquil-la i a casa, et sents acollida des del moment en què hi poses els peus. És un espai on sentir-te lliure, feliç i en pau i tot això és gràcies a les dues persones que ho porten, l'Anna i la Júlia, que, a més de ser dues professionals amb majúscula, són encara millors persones. Des que les vaig conèixer, ara ja fa uns 5 anys aproximadament, m'he sentit acompanyada, valorada i ho han fet sempre des de l'estima, carinyo i cap prejudici. Per això, no he dubtat mai de seguir-les en aquest projecte. No només creen peces magnífiques sinó que transmeten un gran amor per allò que fan i ho cuiden tot al més mínim detall. A més, sense ni adonar-se'n, et curen, et donen un espai on créixer i et donen moments de pau, alegria, bogeria, felicitat, els moments que tu necessites quan els necessites.
Sense cap dubte, són una parella que es complementa, un tàndem imparable que cuiden el que / els qui estimen amb molt d'amor. Escolliria la Júlia i l'Anna no una vegada més, sinó mil!
25 julio 2023 5:28
Una molt bona escola de dansa, tant per iniciar-se com per un nivell més avançat. Les dues noies que ho porten son super professionals, i amb unes idees i coreografies molt molt xules. A 15min de Girona i MOLT fàcil aparcar.
24 julio 2023 22:17
Cuidado cada detalle para ser un centro donde se respira amor i pasión por la danza. Julia y Anna son unas super profesionales que transmiten todo su conocimiento con cariño y una sonrisa!
Gracias por ser como sois y por vuestras super coreos y amistad!

Escribe una reseña



Calificación general: