25 noviembre 2022 7:21
Una gran experiencia. Muy muy recomendable. Jan es increible como terapeuta y aprendes mucho mas de las espectativas. Una gran escuela.
20 julio 2022 10:27
El Jan molt Bon profesional, continguts interesants, i les clases molt amenes! Ho recomano 100%.
28 noviembre 2021 20:02
Molt contenta d’haver fet el curs de quiromassatge a Temps de Salut. Recomanaré l’escola tant a professionals com a persones interessades en les teràpies manuals en general. Destacaria la qualitat dels continguts del curs, pel nivell i per l’amplitud d’aspectes tractats. La capacitat didàctica i l’experiència del professor permeten aprofitar molt les classes.
14 noviembre 2021 17:47
Mi experiencia ha sido muy positiva. Si quieres formarte como Quiromasajista o otras terapias manuales creo que es una de las mejores escuelas. La recomiendo.
03 octubre 2021 8:37
He fet mots cursos a Temps de Salut i sens dubte recomanable al 100%.
Al principi vaig pensar que a Granollers seria potser un curs més light i totalment errada, cursos súper complerts amb grans professionals.
Curs de Quiromassatge, Reflexologia Podal, Moxibustió, Flors de Bach, Drenatge Limfàtic Manual, Embenats neuromusculars, Reflexologia Podal Infantil.i alguns més.
Tots he quedat encantada!
No ho dubtis i ves-hi, quedaràs molt content@.
03 noviembre 2020 7:54
Molt bons profesionals i el curs de quiromassatge d'un any genial per estudiar quiromassatge un cop per setmana. Facilment combinable perque hi ha horari de matins i tardes (pots anar al mati si per exemple no vas a la tarda).

Escribe una reseña



Calificación general: