07 junio 2023 8:47
El taller de risoterapia fue Una experiencia maravillosa!
María es encantadora.Te hace pasar un rato divertido y súper terapéutico! Me hizo desconectar por completo de todo el estress y el dolor.
Repetiría con los ojos cerrados.
Mil gracias y enhorabuena por tu trabajo!
26 mayo 2023 13:18
Nunca antes había hecho un taller de risoterapia y María superó con creces mis expectativas. Hicimos el taller para una despedida de soltera y terminamos todas con dolor de barriga de lo que llegamos a reír. Realmente es una experiencia que te hace desconectar, pasar un buen rato y reír, reír mucho. Muy recomendable!
08 mayo 2023 18:17
He repetit l'experiència, ja que la primera sessió de risoteràpia, que vam fer amb companyes de feina, ens va deixar molt bones sensacions. Aquesta segona vegada vaig contactar amb la María per una celebració familiar i l'experiència ha tornat a ser immillorable: es va adaptar a l'espai que li vam proposar, va tenir en compte les dificultats de moviment d'algun dels convidats i per sobre de tot va saber crear un ambient de confiança que va fer que tothom se sentís còmode i gaudís al màxim. Totalment recomanable!
24 abril 2023 18:42
La Maria va fer un taller de risoteràpia per a gent gran al Casal de Gent Gran dels Hostalets de Pierola i va ser un veritable èxit! Moltes gràcies!
08 marzo 2023 16:05
La meva experiència ha sigut molt positiva i profitosa (teatroterapia)
María és una excel·lent facilitadora i em sento acompanyat en tot el procés i els melons que s'obren.) Moltes gràcies

Escribe una reseña



Calificación general: