07 octubre 2023 21:16
Centro de terapias alternativas totalmente naturales que recomiendo, para tener en equilibrio tu organismo y restablecerlo tras padecer una enfermedad. Un lugar donde puedes, tanto prevenir y apaliar los desequilibrios de una enfermedad.
02 octubre 2023 7:14
Un placer, tratar con montse. TOda una profesional.
Recomiendo sus servicios 100x100 sin duda alguna. Le pongo 5 estrellas por que no hay 10. Gracias por todo.
20 septiembre 2023 5:46
Desde mi primera sesión y sin saber las palabras exactas para describir los efectos… lo que si puedo afirmar es el desbloqueo energético que siento.
Además, Montse transmite mucha calma en sus sesiones!
17 junio 2023 19:25
Moltes gràcies Montse, al cap d'una setmana de la primera visita amb tú, he recuperat la meva energia i ja esitc notant els efectes positius de les teves pautes d'alimentació. Em vaig sentir escoltada i en confiança per la teva professionalitat i seguretat de tanta sabiduria.
18 mayo 2023 5:05
Molt contenta amb totes les teràpies que em fa la Montse. La salut millora tant a nivell físic com a nivell emocional. La teràpia estructural no la coneixia i els resultats em van sorprendre positivament. Us la recomano.
La Montse és una persona propera i molt professional. Té molta cura dels pacients i transmet passió per la seva feina. És ideal que el centre disposi de parking.
Gràcies Montse per la teva dedicació!
03 abril 2023 23:01
Llegue a Espai Salud con un desajuste hormonal brutal post COVID o post vacuna COVID. Después de acudir a varios ginecólogos sin ningún resultado, me recomendaron a Montse. Con una sola sesión conseguí recuperar mi equilibrio. Estoy encantada y realmente recomiendo el centro.
17 marzo 2023 11:46
Súper agradecida con la terapia la verdad que me ayudado muchísimo, más de lo que imagine incluso, Montserrat siempre te guía y te ayuda con lo que necesitas, es una terapia que va más allá de lo físico y que energeticanente te ayuda mucho, muchas gracias por todo
16 diciembre 2022 11:43
Anava buscant una naturópata on tractar-me el que tants anys havia estat arrossegant, i un dia em vaig fixar en el centre. Vaig decidir entrar a conèixer la persona que hi havia dins, i la meva intuïció em va dir "és el lloc".
No em vaig equivocar, per fi algú veia quin era el problema, i com tractar-lo.
Una mica d'aqui, una mica d'allà i amb prou feines en uns mesos veig la diferència.
Moltes gràcies, Montse.
15 diciembre 2022 22:06
Montse es una molt Bona profesional quan Hi vas si fa falta no mira el rellotge con he vist en altres, com toca moltes " tecles" es una vista integral del teu cos, ment, emocions. De moment només tinc paraules de agraïment!
09 diciembre 2022 9:51
Llegué a la Montse a través de una amiga y la verdad que no hay casualidades en esta vida, todo pasa por algo.

Estoy muy contenta con el camino recorrido con ella. La verdad que es un alivio y tanto después de cada una de las sesiones. Y la suma total de cada una de ellas es una descarga increíble.

Es una muy buena inversión para quien se lo esté planteando. La recomiendo

Moltes gràcies Montse? ‍️
17 noviembre 2022 11:04
Súper agradecida con la terapia la verdad que me ayudado muchísimo, más de lo que imagine incluso, Montserrat sienpre te guía y te ayuda con lo que necesitas, es una terapia que va más allá de lo físico y que energeticanente te ayuda mucho, muchas gracias por todo
27 mayo 2022 14:08
Molt agradable i ha invertit molt de temps en atendre’m, continuaré visitan-me, molt recomanable!
21 septiembre 2021 23:07
La terapia amb la Montse es directa als problemes de salut, en les sessions que hem fet s, ha guanyat la meva confiança - això avui dia es difícil- tinc molta experiència en aquest tipus de terapia; diria que el conjunt de les tècniques que utilitza més l'entrega de la Montse cap al pacient fa que sigui una experiencia immillorable.

RECOMANABLE 100% SENS DUBTE.
GRACIES MONTSE PER TEVA DEDICACIÓ I PROFESSIONALITAT.

No em acabat el tractament i estic millor, m has ajudat molt. Només tinc bones paraules.
30 agosto 2021 20:44
Totalmente recomendable, mi hija tiene problemas de piel atópica y con la ayuda de Montse esta mejorando mucho, todas las recomendaciones de alimentación y de suplementos.como imanes.estan haciendo su efecto.
Es una profesional entregada a su trabajo y ayudar a los demás.
30 julio 2021 12:52
Experiencia inmejorable! Cercanía, profesionalidad, apoyo, etc. Estuve muy a gusto en todas las sesiones, disfrutandonde cada segundo de la terapia, con un trato increible y sobretodo, encantada con los resultados. ¡Lo recomiendo sin ninguna duda!
25 julio 2021 19:49
Es una molt bona teràpia per millorar en tots els sentits. Per a mi ha sigut el millor i seguiré amb ella.
20 enero 2021 4:02
Ha estat una experiència nova, diferent a totes les viscudes fins ara. Entres contenta a la consulta i quan surts.estas en una núvol, relaxada i sabent una mica més de tu mateixa. Tens una sensació de lleugeresa i eufòria alhora, que et fan sentir molt bé. Ho recomano 100% sense dubtar-ho.
26 octubre 2020 4:30
Fa uns mesos que em tracta la Montse per problemes amb intoleràncies i he millorat molt, tot i que hi ha molta feina per fer i serà un tractament llarg.
Fa un treball espectacular, un tracte fantàstic i et dedica tot el temps que sigui necessari.
Ho recomano a tothom. Estic molt contenta.
06 octubre 2020 3:36
La Montse Esteve em va començar a cuidar (més que tractar) amb el par biomagnètic pels símptomes de coronavirus i la millora va ser espectacular. Després a la seva consulta, un espai acollidor i agradable, em va fer una revisió exhaustiva i sense cap mena de presses i el seu tractament funciona a nivell orgànic, però principalment m’ha tornat l’alegria vital. N’estic profundament agraït i la recomano de tot cor.
05 julio 2020 7:22
Después de ser tratado en una intensiva sesión mi estado físico cambió por completo, volví a sentir la energía que creía había perdido para siempre. Muy, muy recomendable!
30 junio 2020 10:15
Hola!
Tinc diferents problemes de salut des de fa uns anys. Segueixo periòdicament els meus controls de medicina tradicional. Però veient que no avançava em vaig decidir a contactar amb ESPAI SALUT. N'estic contentíssima! Només en dos mesos, amb els pars biomagnètics i amb la Montse Esteve, ja tinc uns malaltia menys!
Ho recomano 100%!
Mil gràcies!
Dolors
11 mayo 2020 9:50
És la meva primera experiencia en Terapies naturals i ho aconsello plenament. M'ha agradat molt perquè m'ha ajudat a baixar el nivell d' estrés i estic deixant de fumar … Gràcies¡
08 mayo 2020 13:52
Un tracte i una teràpia fantàstics. Millores moltissim amb tractaments naturals perque es tracta tot en conjunt. Estic molt agraida tant per la millora de les al-lèrgies, com a nivell emocional. Els imans em van encantar!
25 abril 2020 23:46
Magnífica teràpia!
Estic gratament sorpresa.
Per descomptat recomenable,
Molt agraida
14 abril 2020 23:47
Vaig descobrir aquest món gràcies a Montse, i m'ha millorat els meus problemes d'esquena, al·lèrgies, virus,
L'espai és molt confortable, aconsegueixes relaxar-te, i sortir de la consulta com nova.

Una gran professional que sap el que fa, que li agrada i això es nota.
¡Sens dubte tornaré!
11 abril 2020 9:20
Una teràpia molt recomenable de la mà d’una molt bona profesional, la Montse Esteve. Un espai agradable i que transmet calma. Per mi, descobrir Teràpies Naturals-Espai Salut, ha estat un gran canvi en la meva vida.
08 abril 2020 23:31
He conegut els imants gràcies a la Montse i la veritat és que han estat de gran ajuda. Això complementat amb un tractament de naturopatia i la kinesologia per a diagnosticar. Del tot recomanable i sobretot el tracte de la Montse molt amable, sensible, eficient i respectuos essent una persona totalment enfocada a la curació tant física com emocional i espiritual del pacient/a. Gràcies!
07 abril 2020 0:59
Trato inmejorable y cercano. Un lugar muy recomendable. Montse se preocupa por encontrar el origen del problema y darle la solución más apropiada. Repetiré!
06 abril 2020 5:50
Molt contenta de la professionalitat de la Montse, tracte meravellós i preus molt bons amb resultats excellents!
Centre molt acollidor
21 marzo 2020 18:14
Vaig descobrir la kinesiologia gràcies a la Montse. Tinc colitis ulcerosa i gràcies als tractaments naturals porto una vida completament normal i estic quasi curada. Ho recomano a tothom que no vulgui dependre 100% dels medicaments perquè la Kinesiologia et tracta d’una forma global i va a solucionar les causes de la malaltia, no només els efectes.
15 marzo 2020 23:03
Molt bona atencio personalitzada en un ambient relaxat i sense presses que el teu cos i ment agraeixen.
Amb una professional que et fara una exhaustiva revisio del teu estat i et donara les pautes per millorar-ho.
Molt recomenable!
13 marzo 2020 15:08
El tracte excel·lent. La revisió molt exhaustiva. Em va anar molt bé anar-hi i vaig sortir renovada. Buscant ja un dia per tornar-hi. Ho recomano!

Escribe una reseña



Calificación general: