09 abril 2024 10:28
M'ha encantat el duo Txus- Tercer Segona. El Txus és un gran apassionat de la fotografia i transmet increïblement i quin millor lloc per fer-lo que al Tercer Segona. En definitiva, Fantàstic!
20 abril 2023 17:18
El Tercer Segona és un espai impressionantment preciós, està tot molt ben posat al seu lloc amb molta delicadesa i cura, molt ben equipat amb tot el que puguis necessitar per a treballar. A més, és un lloc on sempre passen coses i això fa que sigui un espai creactiu únic.

La Marta Albet és una persona que inspira i irradia felicitat, és amable, atenta i sempre està allà per ajudar-te amb el que faci falta.

Al coworking, es respira molt bon ambient i et sents com a casa, tots els companys que hi ha fan que et sentis com en una família. Un lloc ideal per anar a treballar i fer networking.
20 abril 2023 7:47
Espai creatiu i acollidor, en un dels edificis més emblemàtics de Manresa.
Es un coworking on de veritat hi passen coses: es fan exposicions, events, xerrades. Un lloc on venir a treballar, aprendre, fer contactes, negocis, i també amics.
Gràcies Marta, per donar-li ànima a aquest espai, cuidant tots els detalls i fent-nos sentir com una familia.
17 abril 2023 19:25
Espai fantàstic per treballar, amb un ambient immillorable i acollidor. I la Marta fa que hi passin coses precioses!
15 abril 2023 2:46
El Tercer Segona és un coworking super acollidor, l'edifici és preciós i la Marta no deixar escapar cap detall a l'interior per fer-lo encara més com si fossis a casa.
Un entorn tranquil, amb gent creativa i propera que encara que siguis un freelance et fan sentir part de uh projecte creatiu molt interessant.
La flexibilitat, les facilitats per tot i el bon rotllo són el que hi trobaràs sempre.
27 enero 2023 3:40
Un espai de coworking càlid, amb espèrit humà i amb molta creativitat. Un plaer venir a treballar i fer reunions al Tercer Segona.
16 enero 2023 14:09
Treballar al Tercer Segona ha estat una de les millors decisions. És un coworking de confiança, l'ambient amb els companys és excel·lent i la Marta està en tot moment atenta que no ens falti de res. Sens dubte, el recomano a tothom que vulgui un espai de treball tranquil, amb encant i emblemàtic.
13 diciembre 2022 3:10
La Marta ha creat un espai fantàstic per compartir idees, sentir-s'hi a gust i poder treballar tranquil·lament.
M'ha encantat la pau que s'hi respira.

Escribe una reseña



Calificación general: