24 febrero 2023 7:13
Vam anar ahir a sopar després d’anar al teatre. Com l’obra acabava a les 22: 10h vam reservar a les 22: 30. Ens va dir que cap problema, però que la cuina tancava a les 23h (com és normal) i el restaurant a les 24h.
Quan arribem al restaurant i ens mirem la carta, comentem les al·lèrgies, i no ens van saber assessorar correctament. La comunicació va ser molt dolenta i en comptes d’oferir-nos directament els plats que podíem menjar, havíem d’anar preguntant un per un.
Les cartes estaven només en castellà i en anglès. Considero que un restaurant de “tota la vida” un referent per a la cuina vegana i vegetariana de la zona situat al cor de Barcelona on el perfil de client és català i familiar, el tracte hauria de correspondre als valors del restaurant i entre ells, vetllar per la salut del català.
La música no era apropiada. Es tracta d’un sopar, a un restaurant de càire romàntic, íntim i de decoració elegant, no és pertinent que la playlist sigui reggeaton, molesta i interromp l’ambient del local.

Per acabar, tal i com ens van avisar, el restaurant tancava a les 24h, però literalment va ser així. Ens van plantar les postres a la taula abans d’acabar-nos els plats (eren les 23: 30) i quan van ser les 23: 45 van apagar la música, tancar algunes llums i els cambrers ja estaven escombrant. Està clar que s’ha de respectar l’horari dels treballadors, però considero que si has acollit una reserva, es mereix ser tractada de la mateixa manera que les altres, i si no pots perquè agafar la taula representaria plegar 10 minuts més tard, doncs aleshores ser honest i denegar la reserva. Però si dius que sí penso que has de donar el mateix servei a tots els clients.

Per altra banda, cal reconèixer que els plats estaven realment molt bons i que el producte era de qualitat. Trobar cartes elaborades i originals en el sector gastronòmic del veganisme és complicat i al Teresa Carles ho aconsegueixen. Els preus molt apropiats i les quantitats força generoses. Erem 4, vam demanar 5 plats i tres postres i ens va sortir a 22€ per cap. Recomano el lemon pie! Està increïble.
03 julio 2022 17:45
Si buscas opciones veganas y gluten free este es un sitio para probar.
De entrada pedimos un hummus con ese topping increíble y pan para gluten free y unas papas bravas, que era un mix de patatas boniato y zanahoria con una salsa picante, muy rica!
Se segundo un pad thai, unas berenjenas y un rissotto de hongos. Todo muy rico!
20 junio 2022 6:14
Hola, dissabte a les 13: 20 vam arribar al Teresa Carles de carrer Tallers i ens van dir que teníem 10-25 minuts d'espera. Érem 4. Va passar més d'una hora (14: 30) i no teníem taula. Vam anar a preguntar i ens van dir que ens quedava encara mitja hora perquè totes les taules de 4 havien entrat a les 13: 00. Repeteixo que vam arribar a les 13: 20, per què no ens vau dir llavors que no entraríem com a mínim fins les 14: 30? Em sembla molt bé que hi hagi més d'una hora de cua, el que demano és que no se'ns enganyi primer amb què entrarem al cap de 10-25 minuts d'espera. Durant més d'una hora d'espera que vam ser allà, van entra més de 10 parelles que havien arribat molt després de nosaltres. La seva resposta: Tenim poques taules de 4 però moltes de 2. En qualsevol altre restaurant haurien ajuntat 2 taules de 2 per poder entrar-hi nosaltres, però a Teresa Carles sembla que l'únic que vol és tenir-ho tot ple a vessar. L'últim cop que vaig venir el servei va ser lentíssim, però fem la vista grossa perquè sou d'aquí i el menjar és bo, però quan n'hi ha prou, n'hi ha prou. Tracte i atenció deficient. Ni hi tornaré ni el recomano, però estaria bé que prenguéssiu nota de cara als clients que sí que vindran. Vam marxar i vam dinar en un altre restaurant, on ens van donar taula al cap de 15 minuts.
12 febrero 2022 4:59
Restaurante vegetariano pero estaba todo buenísimo! Muy buena materia prima! Buenos vinos, y buena atención! Muy recomendable si quieres probar algo diferente!
21 octubre 2021 0:29
Restaurante vegetariano en pleno centro de Barcelona, ambiente muy agradable y la comida deliciosa. Muy recomendable.
22 agosto 2021 20:39
Espectacular! No tengo palabras, todo delicioso. Recomendable 100%

PD: La compañia lo mejor por si lees ésto. Te quiero!
20 junio 2019 3:12
Era muy difícil superar el arroz negro del cercano restaurante Flax &Kale, pero esta lasaña y arrosejat estaban de muerte. Muy recomendable.
14 enero 2019 18:46
Le pongo una estrella por poner algo. El Teresa Carles hasta el dia 14 de noviembre pasado era mi restaurante preferido y de referencia en Barcelona. Lamento decir que ya no es así, la calidad de los platos del menú era muy deficiente a lo que tengo que añadir que el servicio estaba totalmente desinformado en cuanto a los ingredientes de los platos que ofrecían (hago referencia a alergias e intolerancias alimenticias)
Creo que el exito se os ha subido a la cabeza. Ya no sóis lo que erais.

Escribe una reseña



Calificación general: