06 noviembre 2023 21:15
El viatge amb vosaltres de 3 setmanes per Uganda del mes d’Octubre ha estat impressionant.
Un viatge molt ben estructurat: la primera part del viatge coneixent els paisatges i ètnies del nordest i la segona part visitant els parcs i animals del sudoest. Ha estat un no-parar….
I tot això no hauria estat possible sense un equip humà ben preparat i que gaudeix amb la seva feina: Ramon (guia, sempre fent-nos viure cada moment amb intensitat), Guideon (conductor), Primo (cuiner) i la resta de l’equip. Moltes gràcies a tots per fer-nos gaudir tant d’aquest viatge!
10 octubre 2023 23:13
Fa pocs dies que hem tornat del viatge "les muntanyes de la lluna" per Uganda amb Terres Llunyanes, 20 dies que van passar volant. Un viatge fantàstic amb experiències noves cada dia, que si conéixer una ètnia, projectes per millorar la vida d'algunes comunitats, trekkings de diferents nivells, safaris per descobrir els bigfive i conèixer l'àmplia varietat "d'animalons", acampar en llocs meravellosos, tenir ben aprop del rinos i els goril.les.un no parar.
I tot de la mà d'un guia sensacional. Sempre amb una rialla, el Ramon ens ha cuidat, ens ha explicat mil coses, ens ha fet matinar amb cançons i ha capitanejat un equipàs amb el Gideon, el Primo, el Denis i l'Asimo. Hem estat una familia una colla de dies! I les companyes de viatge, com si ens coneguessim de tota la vida, fantàstiques i, ara, amigues!
06 septiembre 2023 0:49
Grandes viajes con grandes personas, sin duda la atención tan detallada, implicación, dedicación.
Gracias Marta y Lorena!
06 septiembre 2023 0:36
El viatge a Indonesia molt ben organitzat, la guia Lorena un 10, sap transmetre els seus coneixements del país amb entusiasme. Ens ha agradat molt i segur que repetirem amb Terres.
03 septiembre 2023 23:01
Hem fet Uganda 10 dies amb vosaltres. El viatge és fantàstic! Mol ben escollit l'itinerari. La guia Rosa és una meravella, sempre al costat i fent que gaudim de l'experiència. Gràcies a l'equip, cuiner Charles, conductor Martin i cia, ha estat molt gratificant!
02 septiembre 2023 20:28
Recent arribada del viatge "Llegendes de Vietnam". És la primera vegada que viatjava sola, amb grup reduït i la primera vegada que ho feia amb Terres Llunyanes. Buscava un viatge alternatiu i amb certa aventura i només puc dir que l'experiència ha set fantàstica en tots els sentits. Molt bona organització, hotels molt ben situats i/o amb molt d'encant (a destacar el Ben Tre Farm Stay, el Vinh Hung Riverside, el Pu Luong Retreat i el vaixell a la Badia de Ha Long). Bea, la guia de Terres, fantàstica com a guia i com a persona! és d'aquelles persones que no passen de llis per la vida, d'aquelles que tenen clar el seu camí i deixen la seva petjada a cada passa. És veritat que hi ha petites cosetes que es podrien millorar (des del meu punt de vista i amb cert grau d'exigència), però en resum puc dir que Terres Llunyanes ha complert les meves expectatives, fent de "Llegendes de Vietnam" un viatge inoblidable!
11 marzo 2023 2:23
Hola a tod@s que podáis leer este pensamiento de un viajero que ha hecho un viaje con esta agencia de viajes tan auténtica y maravillosa, desde el principio hasta el final, sólo puedo decir que viajar con ellos es una gran aventura y una felicidad por su trato y por su trabajo bien en este caso en Etiopia pero por los comentarios de mis compis en cualquier país se lo trabajan igual.bueno gracias gracias, y seguiré viajando con vosotros
24 noviembre 2022 18:50
Encara no he pogut tenir l'experiència de viatjar amb ells, tot i que, en tinc moltes ganes.
He hagut d'anul·lar un viatge per problemes personals, l'Agència ha estat sempre el meu costat per solucionar la situació i recuperar els diners.
Gent molt amable i atent, sempre disposats a ajudar, molt organitzats amb la seva feina i preparació brutal pels viatges.
Totalment recomanable.
25 julio 2022 13:52
Excepcional, fantàstic, tot milimètricament organitzat.un 10!
Se'ns dubte repetirem!
07 junio 2022 7:59
Repetiremos seguro con Terres Llunyanes. El trato es excelente y su profesionalidad hace que los viajes que hemos contratado con ellos hayan sido todo un éxito. Un 10 para ellos.
31 enero 2022 8:58
Acabamos de llegar de un viaje por las Azores, sólo palabras de agradecimiento por la gran profesionalidad mostrada.
Sin duda volveremos a viajar con ellos.
Gracies Anna
28 enero 2022 8:20
El Jordi Garcia i l'Anna Romagosa són especialistes i grans coneixedors de viatges. Encantadors i molt professionals. Sobretot un tarannà molt humà. Ho han demostrat en la pandèmia. Felicitacions a tot l'equip.
10 enero 2022 16:28
Hace menos de una semana que hemos vuelto de nuestro viaje de Uganda! 21 días de emoción y aventura!

Solo podemos agradecer la profesionalidad, la amabilidad y la atención de todos los trabajadores de Terres. Gracias Jordi por la atención, gracias Pat por acompañarnos en nuestro viaje y compartir tu pasión por África y gracias Ramón por compartir tu amor por la naturaleza y acompañarnos los 10 primeros días!

Des del primer momento han estado muy atent@s a nuestras peticiones. Han acertado en el tipo de viaje que queríamos. Un viaje alternativo, con naturaleza, cultura, animales y muy salvaje!

Todo el equipo estupendo! Tanto los guías de Terres como los conductores, los cocineros, los compañer@s. La infraestructura y atención perfecta y comida estupenda!
Ya estamos pensando en el próximo viaje! Terres engancha! Nos volveremos a ver muy pronto!

Gracias Pat, Ramón i Jordi!
04 enero 2022 4:39
Trato cercano, recomendable al 100x100. La mejor agencia de viajes, expertos en viajes ha Africa.
17 diciembre 2021 3:30
Es el cuarto gran viaje en familia que hacemos con Terres Llunyanes: EE. UU, Costa Rica, Canada y crucero por Alaska y este último a Tanzania. La verdad es que siempre que terminamos cada vieje, pensamos que serà insuperable. Viajes inolvidables, todo muy bien organizado, los hoteles y lodges que Jordi nos seleccionó, insuperables. Es sin duda nuestra agencia de viajes familiar. Muy profesionales, se nota que conocen a la perfección los destinos y hoteles a donde nos envian y conocen nuestros gustos y nos preparan viajes a nuestra medida. Ya estamos pensando en el proximo. Moltes gràcies Jordi per tot.
27 agosto 2021 13:16
Hace menos de una semana que hemos vuelto de nuestro viaje de Uganda! 21 días de emoción y aventura!

Solo podemos agradecer la profesionalidad, la amabilidad y la atención de todos los trabajadores de Terres. Gracias Jordi por la atención, gracias Pat por acompañarnos en nuestro viaje y compartir tu pasión por África y gracias Ramón por compartir tu amor por la naturaleza y acompañarnos los 10 primeros dias!

Des del primer momento han estado muy atent@s a nuestras peticiones. Han acertado en el tipo de viaje que queríamos. Un viaje alternativo, con naturaleza, cultura, animales y muy salvaje!

Todo el equipo estupendo! Tanto los guias de Terres como los conductores, los cocineros, los compañer@s. La infraestrutura y atención perfecta y comida estupenda!
Ya estamos pensando en el próximo viaje! Terres engancha! Nos volveremos a ver muy pronto!

Gracias Pat, Ramón i Jordi!
11 febrero 2021 17:31
No puedo opinar porque cuando hemos llegado estaba cerrado y una vecina nos ha dicho que han cerrado definitivamente
06 febrero 2021 11:57
Atenen molt bé als clients, saben donar idees, preparen els pressupostos molt eficientment, genial estic molt conten, ho recomano
11 diciembre 2019 1:45
Hem anat molts migdies de divendres i.sempre GENIAL! El menú amb quantitats perfectes i sempre amb algun plat innovador. Tot deliciós!
Les cambreres.de 10! Amabilitat i bon rotllo!
La decoració molt maca!
L’altre dia vam celebrar el meu aniversari i ens van obrir directament una ampolla de vi amb el menú i ens van facilitar una espelmets per bufar! Seguirem tornant. 100% segur! La tarda de les mestres al cole s’agafa amb més energia després d’un bon apat!

Escribe una reseña



Calificación general: