23 noviembre 2022 4:00
Por motivos familiares he tenido qué acudir a Tess Cantal para la gestión de la venta de un inmueble en Sant Celoni, este trámite resultaba algo complicado para nosotros dada nuestra residencia fuera de Catalunya.
Pero tuvimos la gran suerte de encontrar a Teresa y su magnífico equipo, todo fueron facilidades en dicha gestión, qué solventó en tiempo y forma de manera muy profesional y eficiente, incluso más allá de lo exigible.
Estamos muy agradecidos por sus consejos y los resultados de todo el proceso.
Si buscas calidad humana y de gestión, no dudes aquí lo encontrarás sin la menor duda.
Gracias a tod@s, y especialmente a Teresa.
01 septiembre 2022 19:10
Muy agradecidos por el trato de Teresa y Laia geniales, nos han ayudado con todos nuestros trámites porque han sido muy complicados, Gracias a las dos
02 agosto 2022 1:47
Moltes gràcies Laia per el tracta rebut estem molt contents per tot per cert la millor immobiliària de Sant Celoni us heu superat en tot si algun amic nostre necessita algun pis o casa us recomanem!
27 mayo 2022 8:46
Muchas gracias por el trato recibido a Teresa y Laia. Sin duda personas comprometidas y de palabra. Recomendable 100 x 100.
22 mayo 2022 17:17
Excelente atención y calidad de personas. Realmente la mejor inmobiliaria de Sant Celoni y Barcelona. Perfección en cada detalle.
07 diciembre 2021 4:21
Gràcies pel vostre tracte, Teresa i Laia. Excel•lents professionals, tracte molt proper i una gestió impecable. La vivenda es va vendre en un mes des de que es va publicitar.
28 agosto 2021 12:09
M, havien parlat bé d, aquesta immobiliària, però segons la meva experiencia amb ells, totalment decepcionada. Des d'un principi no ens van atendre d'una forma adequada, ni ens van informar com calia, amb transparencia.
26 marzo 2021 15:06
Hem tingut la sort de trobar uns grans professionals i millors persones. Molt satisfets amb els serveis prestats. Realment ens han sorprès amb un tracte i dedicació més que professional, per fi una immobiliària amb qui confiar.
Recomanem totalment aquesta immobiliària.
22 febrero 2021 1:02
Hem tingut la sort de gestionar amb vosaltres una operació realment complicada. Estem molt agraïts per la vostra professionalitat, tracte impecable i un saber fer que us diferència de bon tros. Ens hem sentit acompanyats i ben informats en tot moment. Moltes gràcies de tot cor!
10 febrero 2021 3:45
Solo puedo decir que nos an tratado genial. Nos an alludado en todo, buena comunicación. Y un trato cercano. An hecho más de lo que les tocaba. Estamos encantados.
03 enero 2021 0:13
Hem tingut la mala sort que "la gestió" del pis que hem llogat ens ho ha portat aquesta immobiliària.
Desde el primer moment, no ens han atès degudament, ni tans sols en el moment de la gestiò de la firma del contracte, que vam tenir que ser nosaltres, els llogaters, que van tenir que estar co tinuament trucant. A dia d'avui, ens sentim totalment desatessos i confirmem que son molt poc profesionals.
No ho recomano a ningú.

Escribe una reseña



Calificación general: