14 agosto 2022 22:35
Botiga una mica petita però amb tota l'exposició de temporada.
Dependenta, t'ajuda, et dona consells i gens pesada amb ganes de vendre.
Si algun producte no el té en estoc, fa mams i mànigues per aconseguir-lo (cosa que a la botiga de Palafrugell NO ho fan, de fet he anat primer allà i n'he marxat ben decepcionada pel tracte que he rebut).

Gràcies!
23 agosto 2019 8:30
Très bon accueil par la gérante de ce magasin Textura à Torroella où l'on trouve tout pour la déco de la maison. Qualité, prix et variété de styles. Très belles choses à découvrir.
25 mayo 2019 16:48
Tenen molta varietat de roba per la llar, com mantes ecològiques que ajuden a la gent que pateix de certes al·lèrgies a segons quin tipus de material. El tracte és atent i el material de molt bona qualitat. Potser el preu és una mica elevat, però a vegades val més pagar una mica més i comprar un millor material
04 marzo 2019 21:26
Bona botiga per anar a comprar.
Un pél cara. Pero bons materials.
Tracte agradeble.
21 noviembre 2018 3:55
Súper amable la dependienta y cosas chulísimas en la tienda.que pena que esté aquí solo de visita y no tener cerca una de mi casa
20 noviembre 2018 15:52
Botigueta al carrer d Ulla, molt centrica on pots trovar de tot, la dependenta que hi ha un encant, t aconsella amb molt de gust. Vaig trucar per que anava tard i molt amablament hem va esperar, tot i k era de sobres l hora de tancar hem va atendre sense mirar rellotges! K aixo no o fan pocs treballadors! Sens cap dubte amb mi ha guanyat una clienta! Felicitats es nota k t agrada la teva feina noia.

Escribe una reseña



Calificación general: