15 julio 2023 2:29
Fa 1 any vaig tenir el plaer de fer les pràctiques a The Graphic Room i només puc dir que 10/10!
Es noten tots els any d’experiència que la Rous porta a l’esquena i la seva personalitat fa que sigui un lloc únic
Tot i que sempre està overbooking… mai posa mala cara i sempre estava disposada a ensenyar-me i fer-me millorar.
Gràcies Rous
14 julio 2023 8:58
Atenció molt bona, gran professional i millor persona. En tot moment molt amable i implicada en ajudar-te. Recomanable 100%
21 junio 2023 8:12
La millor manera de comprar, de demanar alguna cosa, de ser atès, es fer-ho de cara a cara, la proximitat, saber que demà tornaràs a parlar amb la mateixa persona, mirant als ulls, no parlant amb una màquina.a The Graphic room, es troba tot això, bon tracte, qualitat indiscutible i una gran persona.així dona gust comprar.
17 junio 2023 11:21
Portàvem un temps volent canviar la impremta i dissenyadors gràfics amb els quals treballàvem, i no podem estar més contents amb la decisió de comptar amb The Graphic Room i la Rose. És professional, ràpida, capta de seguida el que vols i en quant a relació qualitat-preu, és immillorable.
30 enero 2022 13:34
Fa temps que conec, The Graphic room, i sempre ha estat una relació bona qualitat i preu. Vam començar amb unes tarjetes i un logotip, i ara el meu Currículum Vitae.
Els seus disenys són frescos i atemporals, amb una visió molt funcional.
Jo deixó peu, que la mestressa deixi fluir la seva creativitat i el resultat sempre es fantàstic. Sempre dona mès del que es demana.
30 diciembre 2021 9:53
He hecho prácticas aquí y me he encontrado muy agusto, el trato es espectacular, he aprendido mucho más de lo que me habían enseñado en la escuela que algunas cosas estaban mal.
No dudaría en ir a hacer algún proyecto en un futuro.
30 diciembre 2021 1:43
La Rous és molt bona fent la seva feina. És molt creativa i capta de seguida què necessites i com et pot ajudar. Ens ha fet un disseny d'instagram molt xulo. Estem molt contents amb la seva feina. Sempre està disposada ajudar quan tens dubtes. És una crack de les xarxes socials, i molt bona en disseny!
15 diciembre 2021 9:33
El precio razonable y muy buena calidad a la hora de trabajar. Los materiales de primera calidad y la responsable muy buena persona.
18 noviembre 2021 11:14
He hecho mis practicas de empresa aquí y el trato es genial. Muy profesional con sus clientes, me ha enseñado muchísimo y he aprendido muchísimo aquí. La calidad y versatilidad que ofrece es increíble, sin duda en un futuro si tengo que crear una marca, tarjetas, trípticos, etc… no dudaré en contar con ella ️
09 noviembre 2021 1:13
Una gran profesional, con mucha creatividad y iniciativa. Sabe lo que hace y está muy actualizado en el diseño gráfico. Sin duda, volveremos a trabajar juntos.
Muchos éxitos!
02 julio 2021 4:50
Ens ha dissenyat toooota la imatge d'empresa, des del logo, tríptics i llistat de preus i no ens poden agradar més el resultats. Sap trobar el que vols sense tu dir-li.
Excel·lent tracte i professionalitat.
Si vols una crear una imatge per a la teva empresa farás la millor selecció possible triant The Graphic Room.
05 septiembre 2020 5:08
Super! És genial saber que aquí faran el que has imaginat en les cartes del teu restaurant, pissarres, targetes, logos, dibuixos espectaculars.i els dissenys inmillorables! Gràcies @thegraphicroom
17 junio 2020 8:20
Es un geni de les arts grafiques.i li encanta el seu treball.estic encantada amb les meves samerretes i publicitat. Graciès Rous
01 febrero 2019 23:46
El meu somni professional el ficaría en mans The Graphic room sense pensar-ho.
Gran, molt gran.
Gràcies Roser per tot.
29 enero 2019 12:22
The Graphic Room és una impremta digital que fa de tot: targetes, postals, cartes de restaurants, invitacions, "flyers", fulls de promocions, poemes de padrí ben acabats.
Al mateix estudi hi trobes tot el que han anat fent, ja que fa anys que s'hi dediquen, i això es nota. S'adapten a les necessitats del client i, a més, l'assessoren. Cal elogiar el fet que tots els textos són revisats ortogràficament.
Per tant, si heu de fer qualsevol tipus d'impressió, no ho dubteu: a The Graphic Room sabran com fer que quedi fantàstic!
14 enero 2019 20:30
És creativa, eficient i moolt rapida. Sap plasmar el que pensem en tot moment. No podem demanar més!:)
13 enero 2019 23:19
Ive ordered a few months ago the first businesses cards for my new company and the results were better than expected. Great design, framing and wanderful understanding of what I did wanted. Congrats!
12 enero 2019 7:57
Excel·lent professional i servei. Genial creativitat. Estic molt content amb els logos que ha creat per la meva empresa i tots els serveis que m'ha ofert.

Escribe una reseña



Calificación general: