09 diciembre 2023 6:17
TheNest ofrece una excelente experiencia de aprendizaje de inglés. El atractivo estilo de enseñanza de Peter y su pasión por el idioma crean un ambiente dinámico y de apoyo. La academia brinda atención personalizada y un compromiso con la excelencia académica. Inscribirme aquí no solo ha mejorado mi dominio del inglés, sino que también ha hecho que el viaje de aprendizaje sea agradable y enriquecedor.
29 agosto 2023 2:40
Llevo en la academia con Peter desde hace más de 4 años y no puedo estar más contenta. Cada vez el nivel es más alto, pero las clases no dejan de ser dinámicas y entretenidas.
Este año he conseguido el B2 sin ningún problema. Te preparan superbién para la prueba y para enfrentarte a situaciones en las que el inglés es necesario.
100% recomendado
22 agosto 2023 16:47
Muy feliz de contar con Peter Gardiner como profesor para mis estudios de inglés. Tiene un sistema muy flexible de hacer clases con un número reducido de personas. Es una persona de mente abierta y siempre estará dispuesto a ayudarte. Se lo recomiendo totalmente a cualquiera, no se arrepentirá.
21 agosto 2023 10:26
Estem molt contents amb el sistema que tenen d, aprenentatge. La meva filla s, ha tret el First aquest any i està molt contenta. EL seu professor, en Peter és un professor nadiu, que els prepara super bé, a més de donar totes les facilitats. Moltes gracies i per suposat que continuem.
18 agosto 2023 14:56
Estic anant aquí des de 3 anys i em sembla que enlloc podria estar tan satisfet com aquí. Classes fantàstiques i fàcil d'entendre-les.
01 mayo 2023 11:37
Molt bona acadèmia d'anglès. Vaig apuntar-m'hi per preparar-me per l'examen de Cambridge del C1 i les seves classes han sigut clau perquè aprovés. S'adapten a les teves necessitats, els grups són reduïts i les classes són dinàmiques. Molt recomanable per aquells interessats en examinar-se.
10 abril 2023 22:21
Acadèmia de 10. Vaig apuntar-me a theNest per examinar-me per l'examen C1 de Cambridge. Com venia d'estar uns mesos estudiant al Canadà, el meu anglès era informal i tenia molts slangs incrustats al meu vocabulari, no obstant, en Peter em va ensenyar l'anglès acadèmic d'una manera divertida. Després de molt esforç i sobretot als consells i perseverança d'en Peter ho vaig aconseguir. Recomano aquesta acadèmia a tothom i sobretot per aquells que pensen en examinar-se.
14 octubre 2022 3:55
Els nostres tres fills han anat i estem molt contents amb the Nest.
Professors natius i grups molt reduits.
07 octubre 2022 18:18
La meva filla s'ha tret el Frst gràcies aquesta acadèmia, són molt professionals, estic encantada de que l'hagin acompanyat tant.
02 octubre 2022 5:08
Aquest estiu he fet un intensiu d'un mes amb en Peter per preparar el C1. Ha anat tot perfecte, les classes eren dinàmiques i profitoses. He aprovat l'examen i estic molt contenta amb l'acadèmia. 100% recomanable!
25 septiembre 2022 8:59
Em vaig poder treure el First gràcies a l'ajuda d'aquesta acadèmia.
Fan les classes molt personalitzades a les necessitats de cada estudiant.
14 agosto 2022 21:33
Recomendado por mi hermano, contacté con Peter Bates para que además de prepararme para obtener el FCE, me ayudase a conseguir un inglés mucho más fluido y natural. Desde el primer dia te sientes cómodo ayudándote a quitarte la verguenza mediante conversaciones cotidianas consiguiendo a su vez que las clases sean mucho más amenas e interactivas. Disponiendo ya del B2, recomiendo sin duda a Peter debido a su gran experiencia como examinador reflejada en sus consejos tan útiles.
04 agosto 2022 18:13
I have been with Peter one year more or less due to get the first certificate. Finally, I have it! Peter is the best teacher you could have, also he is so constant with the corrections and he teaches a lot of new things.
I totally recommend you going to Peter's classes.
26 abril 2022 10:25
It's been great to learn with the best Academy in Girona. Specially Grace, thanks!

Genial haver après amb els millors a Girona. Gràcies especialment a la Grace!
24 marzo 2022 3:40
Segons la meva opinió, la millor acadèmia de reforç de Girona. Vaig començar molt perduda amb les matemàtiques i gràcies a en Sergi, vaig acabar els exàmens traient 8 i 9. També, em va ajudar amb les PAP i selectivitat. La veritat és que l'únic que puc dir d'aquesta acadèmia són coses bones. Així que, si esteu buscant a algú que us pugui ajudar en allò que més us costa, jo triaria theNest.
06 marzo 2022 0:46
Un dels meus fills s'ha preparat el First a theNest. Estem molt i molt contents! Valorem molt positivament la preparació que se li ha donat i la implicació màxima per part del professor. Gràcies!
27 febrero 2022 6:13
Actualment estic cursant el nivell C1 d’anglès amb el meu professor Peter. Estic molt contenta de la tipologia de classes que fem, fomentant molt la parla i la preparació per presentar-nos a l’exàmen oficial. The Nest is the best!
05 febrero 2022 2:15
Sóc la mare d’un noi que va anar durant dos anys aquesta academia, va tenir en Sergi com a professor, i vaig quedar molt contenta. Va ajudar molt al meu nen. Gràcies per ser tan bon professor
04 febrero 2022 12:03
Be, jo vaig començar a aquesta acadèmia per matemàtiques, amb en Sergi Magester. M’ha demostrat com a professor, un tracte molt personalitzat i dedicat. Porto dos anys amb the nest i m’han demostrat un tracte exemplar, no podria recomenar altra acadèmia. El contingut era mes adaptat que a l’institut i les maneres mes properes. Anar a the nest es una aposta segura, per una assignatura que se t’encalla!
14 enero 2022 20:14
Vaig poder-me treure la titulació del first gràcies a l'ajuda del meu professor, en Peter. Una persona agradable i molt bon professor, que et guia en tot moment i facilita tot aquest procés
22 septiembre 2020 16:40
Gràcies a en Peter Bates he aprovat l'Advanced. Va ser de gran ajuda per millorar el meu speaking i el writing i em va saber guiar i donar molt bons consells. Les classes eren molt amenes i dinàmiques. És un professor excel.lent.
05 diciembre 2019 21:02
En Sergi, tan com a professor com a persona és un 10. Les seves classes són molt dinàmiques i tècniques, fa el possible perquè s'entengui el que explica i si no ho aconsegueix busca totes les maneres i eines possible perquè així sigui; amb esquemes, resums, exercicis.
El que més m'agrada de les seves classes és que et fa preguntes tota l'estona per veure si de veritat ho entens i al final de la classe fa una síntesis de tot el que s’ha explicat per poder resumir els conceptes i que quedin clars al 100%. És un professional de cap a peus i gràcies a ell he pogut treure notes excel·lents en l’assignatura de matemàtiques.
29 noviembre 2019 11:55
Peter is a fantastic teacher and I have learned a lot.
Les classes son dinàmiques, originals i variades. En Peter aporta un valor afegit a l'aprenentatge de l'anglés.
25 noviembre 2019 0:01
English

I've stuying English during two years with Peter!
He exceeded my expectations and taught me a lot. In the group lessons, he has an individual approach to each student based on our needs.
He observed my strengths and weaknesses and focused on the first ones so that I could improve my level of English and become a much more confident speaker. Everything written on his website is true. I highly recommend his team and this new project.

Español,

Hace dos años que asisto a clases de inglés con Peter, llegue a su aula con la idea de mejorar mi inglés en tiempo récord ;) gracias a su metodología y a la dinámica de sus clases he ganado mucha confianza a la hora de comunicarme. Si realmente quieres comprometerte con tu aprendizaje del ingles está es tu academia, a mi me sirvió!
24 noviembre 2019 1:43
Sergi es un profesor increíble, mucha paciencia y dedicación sin duda con amor a su profesión. Gracias
13 noviembre 2019 20:08
He realizado el curso Begginer, y para mí ha sido muy satisfactorio muy buen profesor dinámico y muy trabajador, he aprendido mucho y para mí ha estado muy bien
11 noviembre 2019 3:20
Les classes de reforç i suport al TDR que aporta en Sergi són un bon exemple de la Bona docència; domini de la materia, implicat, responsable i empàtic. Els meus fills estan molt contents i en ell han trobat el “profe” que voldrien!
10 noviembre 2019 20:09
En Peter (gestor de l'acadèmia) és un gran professor! Combina molt bé exercicis de gramàtica amb speaking sobre temes d'actualitat per tal de que les classes siguin més amenes i divertides. Segur que l'acadèmia que ha muntat serà un èxit. La recomano al 100%.
09 noviembre 2019 11:57
Fácil aprender con profesores que tiene vocación además de bien preparados. He tenido clases con Peter y lo recomiendo al 100%. Clases dinámicas y diversificadas que se adaptan a las necesidades de cada alumno. Muy atento y observador a eventuales errores e inspira confianza para perder la vergüenza y hablar en ingles!
02 noviembre 2019 13:37
Vaig estar fent anglès uns mesos amb en Peter per preparar-me l'examen del first! És un professor fantàstic, la seva metodologia de treball i la seva passió pel que fa marquen la diferència. A més, del seu anglès natiu! Jo vaig aprobar el first a la primera! 100% recomanable!
31 octubre 2019 12:11
Es nota que en Sergi està ben preparat, a més, es destaca per l'amabilitat, els tocs d'humor i la confiança entre d'altres. Ho explica tot de manera molt entenedora, fent ús sobretot d'ajudes visuals i exercicis pràctics. 100% recomanat!
29 octubre 2019 0:39
Peter es un profesor fantástico! Disfruta de su trabajo y su vocación se nota en cada clase que da. Aprender con él es tan fácil como agradable!
28 octubre 2019 2:22
He fet classe d'anglès amb en Peter durant el curs passat. Va ser molt interessant. En Peter és un profe dinàmic, entusiasta, motivador i creatiu. I transmet la seva passió. "He's a very good teacher"!
23 octubre 2019 23:48
Gràcies a les classes d’en Peter Bates he pogut assolir l’objectiu d’aprovar l’examen del first a la primera vegada.
En Peter és un molt bon professor amb molta experiència preparant els alumnes per aquest tipus d’examen.
18 octubre 2019 8:21
100% recomanable. He sigut alumne d'en Peter durant 2 anys, i tant la persona com el sistema educatiu, un 10
13 octubre 2019 19:10
Professors nadius, super professionals i que fan que no tinguis ganes de que acabin les classes i les converses amb ells. Son un 10.

Escribe una reseña



Calificación general: