16 agosto 2022 3:18
La peor experiencia de compra que he tenido en mucho años. Una dependienta muy desagradable y maleducada. Metiéndome prisa y con pocas ganas de hacer su trabajo amablemente. Si no te gusta estar cara al público cambia de trabajo.
28 mayo 2022 18:52
Molt decebuts pel tracte rebut. Vam fer una reserva per un regal que ens feien uns amics, i a banda que ens van fer fer pagar 10 euros per la reserva, com que no van poder passar a recollir-ho ens van avisar als tres dies que perdríem la paga i senyal si no anàvem al día següent. Vam anar a buscar-ho i no li anava bé a la nostra filla, i es van molestar perquè volíem una altra talla. La mateixa semana ens haviem gastat 113 euros en varis conjunts. Així no es tracta als clients. Defensem el petit comerç però s'hauria de diferenciar per tenir un millor tracte. De moment han perdut un client, no tornarem més.
Edito en relació a la resposta donada: tanta educació com mirant les camares de seguretat dubtant de que se us haguessin entregat la paga i senyal de la reserva, tractant-nos poc més que de lladres. Sort que vam fer la paga i senyal amb targeta! I no vam renunciar a la roba, simplement no li anava bé a la nostra filla, o es que ara tampoc és pot exercir el dret del canvi de talla? Seguiu així de bé tractant a la clientela, versions hi haurà les que volgueu, ja ens tractaveu de lladres, i ara a sobre de mentiders. Tranquils que no ens tornareu a veure el pèl per aquí.
08 abril 2022 7:33
Las chicas muy majas y te ayudan en todo lo que necesitas y ropa de gran calidad, sin duda volveré
17 enero 2022 19:44
Molt descontenta i decebuda. Ens vàren regalar una targeta regal a la botiga, on en vàren assegurar que no caducava mai. Al març del 2021, vam gastar-ne una part i em van fer un tiquet amb un val per la quantitat que restava.
Avui al voler gastar la resta de quantitat em diuen que com que ha acabat l'any, el val l'he perdut.
No entenc perquè em van dir que la targeta regal no caducava mai i ara em diuen que s'havia de gastar dins de l'any. Qui ho enten?
Em sento enganyada i també trista per aquells que ens van fer el regal, han llençat els diners.
13 diciembre 2021 14:46
Noies aparentment amables, pero ojo, amb campanyes promocionals moooolt enganyoses! Semblen les grans ofertes i en realitat el client paga com un burro per mil peces de qualitat regular. Botiga caòtica i tan plena de roba que mareja i tot. Jo volia fer-hi una devolució i ara no m'accepten fer-hi cap val, quan m'havien garantit que no hi hauria problemes. Mentre soc a la tenda diverses clientes no entenen res a l'hora de pagar. Un enredo. La desaconsello totalment.
01 diciembre 2021 7:20
Bones Nuria (en resposta a la ressenya amb una estrella)
Sóc la dependenta que et va atendre, et demano disculpes si vas entendre malament les meves paraules o no em vaig saber explicar bé, en els tres anys que porto treballant a la botiga mai s'ha oferit possibilitat de vale en rebaixes, ja que el nostre proposit és liquidar la roba i per això oferim aquests preus.
El fet d'oferir la segona peça a un euro no considero que sigui pagar un munt de diners, però respectem la teva opinió i sento molt que ho vegis aixi.
Les clientes quan no entenen quelcom arran de l'oferta ens ho pregunten i els hi responem encantades, no considero que sigui alguna cosa a considerar negativa.
El tema que la qualitat de la roba sigui regular em sap greu si així ho veus, tenim moltes clientes fidels que ens afirmen que la roba marca name it, és d'excel.lent qualitat ja que ho han pogut corroborar en primera persona.
Per concloure, i com a petició personal, et demano disculpes si no em vaig explicar bé o va haver-hi falta de comunicació entre nosaltres, el que jo et vaig voler dir i fer comprendre quan vas comprar és que no hi hauria problema per canviar-ho per una altra peça, cosa que se't va oferir ahir quan vas venir, si no recordo malament en cap moment es va parlar de vales ni de devolució de diners. Tot i així reitero les meves disculpes i com a petició personal demano que no carreguis en contra de la botiga, ni de la promoció de rebaixes que tenim de segona peça a un euro ni de la qualitat de la roba, quan d'això vivim tots, la botiga no es meva però em considero part de la família pel tracte que rebo per part dels meus caps dia a dia, així que et demano disculpes si no vaig saber transmetre adequadament el que volia dir i si algú llegeix això, el problema va ser de comunicació, la qualitat de la roba o l'oferta promocional que tenim no preten en absolut enganyar a ningú, tot al contrari, pretenem que en èpoques de rebaixes os pogueu emportar roba a un preu molt més econòmic, però clar això suposa no posdibilitat de devolució econòmica ni de vales, ja que aquesta roba es paga i si no es poden perdre diners i som una botiga petita de poble, que vivim de la nostra clientela i una ressenya així ens pot fer mal.
Si hi ha qualsevol cosa em reitero en que ha estat un problema de comunicació, on jo et vaig voler transmetre un missatge i vas rebre un diferent, culpa meva que no el vaig transmetre bé, si vols passar per la botiga i ficar una reclamació al meu nom: Blanca el llibre el tenim allà, sento les molèsties que t'hagi pogut ocasionar, però havia de respondre perquè considero que el nyajus no es mereix una ressenya així i els lectors ho han de saber.

Escribe una reseña



Calificación general: