08 marzo 2024 22:01
Fui la semana pasada por primera vez, y la verdad, no me arrepiento, al contrario. Me atendió Susana, un encanto y muy profesional. Estoy encantada con el corte que me hizo. Volveré seguro
04 diciembre 2023 8:15
Una experiencia maravillosa. Muy respetuosos y profesionales, analizan tu pelo y están por él. Salí encantada y volveré sin dudar.
27 agosto 2023 14:57
Espai molt acollidor, jo sempre porto els meus fills i sempre em sortit contents. A part que la Susana sempre els tracte de manera excelent! Recomenable
20 julio 2023 18:47
Espectacular! Un tracte molt familiar. Personal molt atent amables i simpàtics!
Molt recomenable!
20 junio 2023 1:54
Quería hacerme una mechas babylght de color gris y entre a preguntar, me atendió Susana y me asesoró en todo momento haciendome una prueba primero haber como reaccionaba mi pelo ya que tengo muy poco y muy finito, el resultado espectacular, tanto las mechas como el corte, ME ENCANTO todo de centro, tanto el trato recibido por parte de todos los trabajadores, el local super acogedor y el resultado de 10.
Sin duda ya tengo peluquería de confianza.
Gracias equipazooo de TINA PRAT, en especial a Susana.
22 marzo 2023 13:05
Todas son súper amables y profesionales, Sílvia me corta ella y siempre acierta. El centro es súper acogedor con asientos que hacen masajes y los productos de muchísima calidad. Siempre salgo contenta con el corte. Ya soy asidua
14 marzo 2023 20:09
Només entrar es nota pau amb el verd, la fusta i ambient, quan vaig a una perruqueria o fer-me un tractament, el que m'agrada és desconnectar i que sigui un moment per mi. I m'hi he sentit molt a gust, personal amable i resultats excel·lents.gràcies Tina ens tornarem a veure
14 diciembre 2022 12:05
Bien atendida, la chica me explicó muchas cosas sobre mi tipo de pelo y me dió muchos consejos y recomendaciones. El lugar acogedor. Sin esperas. Volveré.
10 junio 2022 1:04
Nada profesionales. Tenía cita hoy a las 8.30, el salón abre a las 8.30. Puedo entender algo de retraso, pero 30 minutos y ni abrían? Me parece una falta de respeto con el cliente. No sabía que sobraban los clientes. No recomiendo.
25 mayo 2022 14:59
Simplement FATAL! Era la primera vegada que hi anava. Vaig demanar tint per tapar les canes i no van ser capaç de fer-ho. Quan estava "acabada" Ja me'n vaig adonar i van intentar per segona vegada cobrir-les però tampoc van ser capaç. A més a mes, només em van fer l'arrel. Total, que tinc el cap de dos colors, bé tres, amb les canes no tapades. Després, el tallat horroros! Van estar 2 minuts i no el tinc igualat. El serrell es un "pegote". No ho recomano per res!
17 mayo 2022 21:56
Bastante descontenta con el servicio. Hace unos meses fui a realizar un corte. Mi cabello es muy rizado y se encrespa.pedí vaciado de cabello, solo se vació por detrás, no trabajaron nada la parte delantera, cortaron demasiado.parecía una seta, y las puntas en la parte frontal quedaron quemadas.
Inicialmente me fuí "contenta" pero a medida que fue pasando el teimpo la situación empeoró. No volveré: (
10 mayo 2022 10:45
Estoy encantada
Soy el tipo de persona que prefiere cortarse el cabello ella misma a que alguien lo toque. Pero todo me ha gustado, la atención, el cuidado. Muchas gracias! He encontrado un sitio finalmente después de mucho tiempo. M'ha agradat moltíssim!
11 diciembre 2021 17:42
Excellent tracte i tallat modern. Sense preses i àgil, molt net y rentadors amb massatge i cromoteràpia. Molt bona relació qualitat preu. Felicitacions.
19 octubre 2021 21:53
Salon muy agradable y con personal amabilisimo. Te hacen la pedicura y manicura en un espacio relajante, totalmente estirada, casi un 2x1 (pequeño massje y pedicura). Salí encantada y repetiria.
06 septiembre 2021 3:41
El trato ha sido inmejorable. Son super amables y atentas y el corte de pelo me ha encantado. Para culminar el servicio me han lavado el pelo con música y cromoterapia para que me relajara mientras me hacian masaje en la espalda y en la cabeza. Repetiré sin duda! Han ganado un cliente. Super recomendable +!
05 abril 2021 5:58
Una gran professional. Molt contenta amb el resultat cada vegada que vinc. Té molt d'estil. Ah, i cadires que fan massatge! Jeje
04 octubre 2020 12:00
Fa temps que buscava un centre d’estètica que vetllés per utilitzar el màxim de productes naturals possibles i per fi l’he trobat!
Bon tracte de totes les professionals que hi treballen. T’hi sents a gust i còmoda ràpidament:)
02 octubre 2020 5:04
Fa uns dies vaig tenir la sort de conèixer aquest local, em van fer un tractament efecte Botox en el cabell i encara ho tinc extra suau.
També em van fer un peeling facial amb tractament hidratant molt relaxant. Bones professionals. El rentacaps gairebé estirada amb massatge és un super plus per relaxar-te encara més. Moltes gràcies.
29 septiembre 2020 21:25
Molt bé!
Fa temps que hi vaig, el tracte es correcte. Els tints que fan servir son molt bons, i donen un acabat natural que no he trobat enlloc mes.
27 septiembre 2020 8:35
Personal molt amable i atent, molt content amb el resultat i el personal, zona de rentat de cabell amb relax
07 septiembre 2020 2:23
M'ha encantat! Atenció personalitzada, t'aconsellen i et tracten molt bé, et dediquen el temps que necessites, bones professionals. I això no es troba a tot arreu. Productes molt bons. És més que una perruqueria, és dedicar-te una estona per tu, per gaudir. Sobretot m'ha encantat el rentacaps amb "silló" de massatge, llum i música! Repetiré!

Escribe una reseña



Calificación general: